Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 herhavzindibayni said: vırt zırt bık bık diye gitti taa 3 sene önceki tartışmada ondan bi önceki sevgilimsime laf söylediğinde "o sana on basar" mı ne demişim bi konu hakkında oraya kadar. hatırlamıyorum bile ben. pes ya o dediğin ağır bi laf yalnız sen hatırlamıyorsun diye onun da hatırlamaması gerekmiyor, "abidin senden on kat daha fazla dayanıyodu" dese bana kız arkadaşım ben de unutamam mesela, giderim krem falan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ne kremi eller icin felan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 herhavzindibayni said: vırt zırt bık bık diye gitti taa 3 sene önceki tartışmada ondan bi önceki sevgilimsime laf söylediğinde "o sana on basar" mı ne demişim bi konu hakkında oraya kadar. hatırlamıyorum bile ben. pes ya http://www.facebook.com/video/video.php?v=417310387520 bunu seyretmiştim şimdi aklıma o geldi sen böyle deyince;) kadınlar unutmaz...asla!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 öyle dedikten sonra 3 sene yürütebilmek basari o iliskiyi. hakkaten agir laf. insanin güveni kirilir velle sevgilisine karsi. ama o muhabbeti 3 sene sonra in your face misali gündeme cikarmak da inanilmaz basariliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Kadınlar dinlenilmeyi istermiş. Sorun senin usenip dondurmayı başka yerden almış olman değil onun istediği şeyi yapmamış olman. Ayrıca tartışırken bir yerde üstün gelmiş olmalısın ki canını yakmak için söylediğin sözü koz olarak kullanıyor. Malum asla unutmazlar sözü kesinlikle dogruu... Uzaklas bence yada kendi isteklerinde diren ki kabullenen sen olmayasin sonra kötü bağlar... İmparator da ciplakligi ile övünsün o zaman... Utanarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ceketi alıp ortamı terk etmek lazım bu durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hiç yapmadım ama bi deneyin bakalım. sevgilim de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 e yani günün sonunda penis kıç ortada gezen emperor xunn o işi yapsa sabaha empress olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ağır laf değil mannyak laf bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Zorba said: Kadınlar dinlenilmeyi istermiş. Sorun senin usenip dondurmayı başka yerden almış olman değil onun istediği şeyi yapmamış olman. Ayrıca tartışırken bir yerde üstün gelmiş olmalısın ki canını yakmak için söylediğin sözü koz olarak kullanıyor. Malum asla unutmazlar sözü kesinlikle dogruu... Uzaklas bence yada kendi isteklerinde diren ki kabullenen sen olmayasin sonra kötü bağlar... İmparator da ciplakligi ile övünsün o zaman... Utanarak... Yeterince 3 nokta yok, REJECTED. @Kaede: Duydum ki kadınların 2D'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Saeros said: herhavzindibayni said: vırt zırt bık bık diye gitti taa 3 sene önceki tartışmada ondan bi önceki sevgilimsime laf söylediğinde "o sana on basar" mı ne demişim bi konu hakkında oraya kadar. hatırlamıyorum bile ben. pes ya o dediğin ağır bi laf yalnız sen hatırlamıyorsun diye onun da hatırlamaması gerekmiyor, "abidin senden on kat daha fazla dayanıyodu" dese bana kız arkadaşım ben de unutamam mesela, giderim krem falan alırım. ahahha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ben sana direk nasıl üste çıkacağını söyliyim xD Şimdi o eski muhabbeti açtığı için diceksin, biz bu muhabbeti kapattığımızı düşünüyodum, anlık ağızdan çıkan, çıkmaması gereken bi laftı. Özür de diledim. Şimdi neden tekrar açıyosun bu konuyu fln filan... Dondurma olayını da niye abartıyosun, bağırıp çağırmayı gerektirecek bişey mi sence, bi dahaki sefere ordan alırım senin için bu kadar önemliyse dersin misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 death 5 yaşında mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ona küçük tokatlar atarsan düzelecektir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 benim hatunda tutturdu sakın dondurma yeme bu yaz ilk dondurmayı beraber yiycez diye hay tamam dedim aradan 2 hafta geçti geldi boynu bükük şekilde ya canım çok çekmişti magnum yedim dün :( diye üzülüyodu bende bastım tribi ahahah hep onlarmı trip atıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bence topici açan kaç yaşında diye sormak lazım, 30 yaşındaki kadınların dırdırı zor çekilirken nasıl ve kaç yaşında bir hatunla çıkıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Diablo_Angel said: benim hatunda tutturdu sakın dondurma yeme bu yaz ilk dondurmayı beraber yiycez diye hay tamam dedim aradan 2 hafta geçti geldi boynu bükük şekilde ya canım çok çekmişti magnum yedim dün :( diye üzülüyodu bende bastım tribi ahahah hep onlarmı trip atıcak :) Ahah boyle gereksiz şeyler onlar için ne kadar önemli. Yazik bu kadınlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 halbuki survivor daner olsa tüm gadınlar zeyna olurdu, böyle şeylerle uğraşmazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 daçmiiiiiiiiiiiiiinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 off yok böyle bi kadın şekli! ben erkek olsam çekmem böyle dırdırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 başkasını sev ama. bütün kadın milleti antika değil, sen de bulursun bi tane şen şakrak dırdırsız bi kadın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kismet bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar