Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bir karakterimi Battle.net accountuma bağlı iki WoW account'umun birinden diğerine transfer etmek istedim, normalde taş çatlasa yarım saatte tamamlanan aktarım işlemi 5 saattir falan hiç ilerlemedi. İki ihtimal var, fikir alayım dedim başına gelen varsa. Ödemesini yaparken "ödemeyi şimdi alamadık ama transfer hazır olduğunda ödersiniz" tarzı bir şey demişti, gecikmenin sebebi bu mudur, cancel edip tekrar denemeli miyim? Yoksa account'lar arası transferler böyle daha uzun mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 benim hatırladığım,parayı zaten en son çekiyorlar migrate işlemi bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yok son zamanlarda bir transfer daha yaptım da, anında ödemiştim. Zaten kredi kartını falan istedi, sonradan hata verip "olsun ama sonra şeyederiz" falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Anında ödemiyorsunuz, işlemler çok hızlı olursa ödeme de hızlanıyor. Önce karakteri denetliyorlar, transfer edilebilir mi diye. Herşey uygunsa parayı çekiyorlar. Çünkü epey gereklilik var transfer edebilmek için. Ama geciken transfler ödemeyle ilgili, sizin tüm işlemler bitmiştir ödeme kalmıştır. 5 saat çok değil bu arada, 3 gün beklediğimi bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Patch günü olduğundan işlem uzun sürmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Absolut said: Patch günü olduğundan işlem uzun sürmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar