Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkler neden sevilmez!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence sevmiyorlar çünkü senelerce Osmanlı imp. zamanında adamlara çok acı çektirmişiz hele o kanuni zamanındaki olay geçenlerde derste onu gördük avusturya kralı sadrazamla eşit sayılıyordu padişah kraldanda üstün biryerdeydi.Yani o zamanlarda adamlar bizden çok çekmişler şimdi ise acısını çıkartıyorlar düşüncesindeyim.Ayrıca biz bu işsizlik oranıyla bu ekonomiyle hayatta giremeyiz avrupa birliğine.Avrupadaki türkler çok cahil kısım örneğin almanyadaki gurbetçiler hepsini dahil etmiyorum ama çoğu cahil kısım, bu yüzden adamlar türklerin hepsini avrupadaki türkler gibi zannediyorlar sanırım bir sebebide bu....[hline]Your death will be avenged !!!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İşte o yüzden Tüm Türkiyenin Almanyadaki bir kısım cahil insan gibi olmadığını göstermek(tanıtmak) bu ülkeyi daha iyi bir yere getirmek kalkınmasını sağlamak akıllı bir politika uygulamak geçmişle övünmek değil(yeri gelince herkes övünür)ama bunu abartmamak ve geçmişden atalarımızdan(kendi adıma konuşuyorum herkes kabul etmiyor)ders almak ve Türk evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu ülkeyi gerçek Türkiye yapmak bizim görevimiz burda tartışmak kimseyi etkilemez kendimizden başka.
Mesaj tarihi:
sevilmiyoruz bunu nerden biliyosunuz ki bizdede böle bi genel yargı var bu genelde diger devletlerin izledigi siyasetten kaynaklanıyor sanırım avrupada Turk kelimesini sadece duymus olan bunun dısında pek bi bilgisi olmayan tonla insan var bu bizim içinde gecerli meseal aranızda kaç kişi ingiliz ispanyol italya fransa yada ne biliyim diger bir devletin tarihini bilyior cogu bizim gibi olan insanlar onlarda biz bugun bir almayayı nasıl biliyoruz örnegin en yakın ilişki içinde oldugumuz devletlerden biri :) yada yunanistan 400 yıl bunllara hükmetttiğimizi ve ilk çağ filozaflarının yetiştigi ülke felan filan baska oysa hergun hırgur içindeyiz dahası tanımadıgımız insanlarla :) ilginç ya böyle bi yargıya varılması bide bu forumda ne kadar cok coluk cocuk varmıs milliyetçilik damarı tutan :) açık söyliyim ki ben hiçte milliyetçi biri değilim neden olayım ki ben sadece türkiyede dogdum amerikadada dogabilirdim sırf burda dogdum diye burayı savunmak gibi bi anlayısım yok açıkcası benim için milliyetçilik bir isimden cok bir oluşuma bir olguya verilmeli yani sırf burda dogdum diye yola tukuren herkese satasan kişi için hiçte hayatımı ortaya koyamam ulkemızde boyleleride var ve ben savasırsam onunda adına savasmıs olurum.bu sözden genel bi kasıt çıkarılmasın demek istedgim eger ben birisi için hayatımı ortaya koyacaksam o kişiye deger veriyor olmalıyım.Yani şöyle düşünün bi yerde sadece müzik yapılan dünyanın en iyi müzisyenlerinin yasadıgı bir yer var ve varsayalım bende bir müzik hastasıyım bu yer olagan üstü güzellikte ve biri buraya savas acıyor burayı korumak için bende savasabilirim cunku deger veriyorum su an turk milleti diye andıgımız şeye bakıyorumda nedir allahaskına dogululuk ile batılılık arasından kısıp kalmıs ne idüğü belirsiz bişiy.dogru duzgun bir toplum karakteri dahi yok kendi ilkerlerine dahi sahip çıkıp korumayan bunlara saygı duymayan daha kendini tanımlayamayan bir halk herkes birbirine benzer ortak bir anlayısı paylaşılır ise bir millettir ama şu halimize bakın biz daha millet bile olamamısız en azından bir zamanlar olmussak bile su an değiliz daha ne diiyim :)
not:çok kişi kızıcak belki ama saygısızlık yapmak amacında olmadıgımın bilinmesini isterim sadece dusundugumu acık ve net bir biçimde söyledim
Mesaj tarihi:
Hepsinden once yurt disinda yasayan bir birey olarak sunu soylemek istiyorum ki turk lerden nefret edilmiyor. sadece yeterince taninmiyoruz.Reklam yapmayi bilmiyoruzve reklama ihtiyacimiz var. eger biz kendimizi yeteri kadar anlatamazzsak,tipki bugun oldugu gibi ermeni komiteleri,newyork taki guclu kitlesini toplayip turk ler ve turkiye hakkinda akla hayale gelmicek yalanlariyla tum dunyanin basini nasil donduruyorsa turklerden kuyruk acisi olan tum toplumlarda bunu yapmaya yeltenecektir.

Avrupanin weya Amarikanin weya Arap dunyasinin bizi neden sewmedigi bizim sorunumuz olmamali.bizim sorunumuz 2000'li yillarda tum dunyanin globaleesme yolunda adim attigi su gunlerde neden turkiyenin bunun bir parcasi olamadigi da olmamali.
cunku biz onlarin bir parcasi deiliz .Benim hep dusundugum sey neden (turk'un turk'ten baska dostu yoksa) turkler de tipki Avrupa toplulugu gibi bir araya gelememis.Azerbaycan,Turkiye,turkmenistan vs vs ...saysaniz bir dolu turk devleti var.Acaba turk dunyasini bir araya getirmek bu kadar zor mu? yoksa baska toplumlarin isine gelmeyecegini bilen devlet buyuklerimiz ne biz buna yeltenelim hali hazirda basimiz sikisinca aldigimiz kredilerimizden olalaim nede durduk yerde ulkemizi cekip ceviren abilerimizin moralini bozmayalim diye mi dusunuyorlar acaba????....[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER...
Mesaj tarihi:
pink +1. bişi daha eklemeliyim. ne zaman ekonomin dunyada soz sahibi olacak buyuklukte olur ki o zaman seni politik anlamda sevmeyen ulke kalmaz.sana yeltenebilmek icin turlu yalakaliklar yaparlar.ornek bizim amerikaya yaptigimiz.adamlardan kredi alabilmek icin turlu sacmaliklar yapiyoruz sirf onlara yaranabilmek icin.oysa halkin buyuk kesimi amerikayi sevmez.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Türk birliği yani turancılık gerçekleşmesi çok zor birşey çünkü bir azarbeycan, sarı uygur yada özbekistan vb Türk devletleriyle aramızda başka devletler ırklar var kimsiyle aramızda bir kıta var coğrafi olarak böyle bir birleşme gerçekleşmesi imkansız.[hline]
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
buyur,otağıya hoş geldiniz gençler
ben reis dogmit,ırkdaşlarımı selamlıyorum

bu patiyi b idüzetlelim bunalrın köku bozuk köü çürümüs.

allah allah.ilteris ya ahhaha lan iaahah.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var
bide üzerine aşık oldum,
buyur burdan yak

Mesaj tarihi:
eger turkiyede yasiyan ve de kendine turk diyen azinliklari kendine bicak batiran bir el olarak sembolize edersen, turkler tabiikide sevilmez.

lutfen kaldir sunu.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
Mesajınızı ancak attıktan sonraki ilk 30 dakika içinde değiştirebilirsiniz! diyor. mesajımı düzeltemiyorum. bi gün geçtikçe aynısı hata veriyor kusura bakmayınız[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Mesaj tarihi:
bu türkçülük vs. mevzuatını pek sevmem bana ters gelir ama yine de ben olaya ters bişi göremedim bu resimde o yüzden de link olarak verdim, isteyen gider bakar ...

not: nasıl göremedin yaw ? bal gibi var falan demeyiniz, dediğim gibi isteyen gider bakar, gelir eleştirisini yapar ...
Mesaj tarihi:
türkün türkten başka düşmani yoktur desek daha iyi bügün millet birbirini dolandirma küçük çıkarların peşınde olmasa türkün çok dostu olurdu mevlenanin bir sözü var dünyayi greekler yapar türkler yikar diye öleyiz biz hangi savaşta olursa olsun ekonomimiz ne durumda olursa olsun askeriyeye önem veriyoruz bügün kü bu maddi durumumuza ragmen hala büyük ( güçlü demiyorum komşularmıza karşi güçlü sayiliriz ama büyük arena da pek bişi yapamayiz nese o başka konu ) ondan dolayı türklerin güçlenmesini istemiyorlar bugun güçlensek yarın gene avrupaya gireriz türklerde hep gök çadırım güneş bayragim olsun mantigi vardır hala bile bu bize aşılanıyor baya dagınık oldu dediklerim ama bizden fazla korkuyorlar tabiii bir de şey var 1 inci dunya savasindan sonra türkiye sinirindaki türklerin gelmesi pek iyi degil keske onlar orada kalsaydi bölece orada nüfüsümüz olurdu hem türkleri sadece almanyaya giden işçiler sanmazlardı
Mesaj tarihi:
Pek cok neden var herkesin daha oncesinden sıraladığı gibi ama esas neden biz Türklerin hiç bir zaman başka ırkların kölesi olmadığımız için. Yaklaşık 20 yıl oncesine kadar yeni dünya düzenine kafa tutabilecek ırklardan biriydik uzun çalışmaları sayesinde bu gücümüzü kaybediyoruz.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
said:
ursusarctos, 04 Eylül 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
esas neden biz Türklerin hiç bir zaman başka ırkların kölesi olmadığımız için. Yaklaşık 20 yıl oncesine kadar yeni dünya düzenine kafa tutabilecek ırklardan biriydik .

ho. nasi yani. yazdigin iki seyin de ne demek oldugunu anlamadim.
Mesaj tarihi:
turkiyede ne zaman ic savas oldu ? allah kahretsin kacirdim mi yoksa gene butun aksiyonu[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
"seni attila'ya veririm" vardı bide eheh.

yalnız sadece türkler sevilmez diye birşey yok. bir arkadşa belirtmiş daha öncesinde "onlar birbirini bile sevmez" diye. adamların içinde önlenemez bir "sevmeme, b.k atma" duygusu var. kültürümüz onlardan farklı, müslümanız, fakat diğer çoğu müslüman ülkenin aksine çağdaşız, cumhuriyet ile yönetiliyoruz. gerektiğinde vatanını korumak için (genel olarak konuşuyorum) canını verebilecek bir halkımız var. halk bi yana, sırf "rap rap" sesleriyle avrupayı suya gömecek bir ordumuz var.

ben olsam bende tırsardım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
Sevsinler semesinler avrupa birliğine alsınlarda hepsinin canı cehenneme.

Birde yukarıdaki yazıya bakıyorumda... fantastik hayaller kurmayın.Kafalarına iki füze yiyince görürüm ben o rap rap eden askerleri... America Irak'a saldırcağı zaman Irak'tan bizede füze saldırısı gelebilir diye natodan gelen füze savarlar vardı...(onuda bin bir nazla verdiler sözde müttefik) ve onu kullanmaya gelen yine kendi uzmanları vardı... Türkiyede bu sistemi kullanmayı bilen adam yok daha... onu bırak daha bu teknoloji yok :lol: aslında gülüç değil üzücü... yani hiçmi olayları takip etmiyorsunuz yada gündeme bakıp bir şeyler çıkamıyorsunuz...
Mesaj tarihi:
silver senin en yazını gormedim uzuguum ama korkma bizdede fuze var hedefi kacırma yuzdesi 0 icin rahat olsun birde bizim rap raplar kolay yere gelmez[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
  • Yeni Oluştur...