ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Aynı zamanda sahtekar ve şerefsizsin. İftira atıp kendine prim yapmaya çalışan kişiliksizin tekisin. Sayın adminlere not: http://forum.paticik.com/read.php?53,5559630 <- buradaki forum yazısında arkadaş bana hayvan demek suretiyle hakaret ettiğinde "ilk olduğu için sadece uyarı" verdiniz ve konuyu kilitlediniz. Bu da benim ilk hakaretimdir. O yüzden sadece uyarı verip başlığı kilitleyiniz. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 HAHAHAHAH eve f2p falan mı oldu hayırdır yanlız burda 2. hakaret var direk hayvan deseydin tek hakaret olurdu ama hayvan(1) oğlu hayvansın(2) o yüzden sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şu eve online bölümünü çok seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 BENİM ADMİNE ATTIĞIM MESAJ Re: Jarlexly'nin hakaret içeren mesajı Gönderen: DynamicK Gönderilen: ZamestianHan Tarih: 27/04/2011 17:35 Alıntı ZamestianHan Selam. Kapattığınız yazıda Jarlexly nickli üyenin bana alenen "hayvan" dediği yazı öylece duruyor. Başlığı kapatmış olmanız bu yazıya yanıt vermemi de engellediğine göre lütfen; 1) O yazıyı kaldırınız 2) O arkadaşı yaptığı hatayı anlaması için banlayınız 3) O arkadaşın hakaret içerikli yazısından dolayı banlandığını forum üyelerinin bilmesini böylece başkalarının da bu olaydan ders almasını sağlayınız. Bu ricalarımın yerine getirilmesini, aksi taktirde sizin yanlı hareket ederek, onun hakaretinin yayınlanmasına ve benim buna karşılık verme hakkımı bilerek engellediğinize kanaat getireceğim. Saygılarımla ADMİNİN BANA YANITI Forumda baska bir uye ile ilgili aranizda gecen sorun icin karsilikli atismak adina konu acmaniz hatali zaten. Ozel mesajdan iletisime gecerek halledebilirdiniz. Bu acidan konuyu acmaniz hatali. Konuyu actiginizda da suclamada bulundugunuz kisiye soyledikleriniz ispat icermediginden hakaret olarak algilanabilir. Karsilikli ikinize de ban cezasi vermektense uyarmayi uygun gordum. Benzer mesajlar atar iseniz ikiniz de ceza alacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 "kınayt bölümü" diye geldim eve imş.. abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kınanmış laflar hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 2. bir area masters vakası gelebilir hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dramaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aaa ilk kez double post yaptım. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Evr said: 2. bir area masters vakası gelebilir hazır olun. 1. si nedir? Bilmeyenleri aydınlatınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 BabacumMostors said: "kınayt bölümü" diye geldim eve imş.. abov! ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 nefesler tutuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Popcorn u koy hanımmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bekleyin cay koyup geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi bütün eve oyuncularında esnaf siniri var.oynamayın olm bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Jarlexly nerde kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hadi canlanın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bence bu konu her uplandiginda op bir kez daha kufretmis gibi oluyo guncelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi nasıl bi drama dönüyo bu oyunun bölümünde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Postu atan hala yaşıyor, adminlerde yaşlandı artık. Refleks kaybı, romatizma derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Knight Online kafasi yasayan Eve Online oyunculari gormek uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Efsaneymiş dediler koştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vay anam vay neler dönüş serhat ya. madem uyarı falan istiyorsun. hayvanoğlu hayvan = ilk uyarı buradan şerefsiz = bölüm bani. sahtekar = forum genel bani. çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 nasil baslik lan bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar