ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Aynı zamanda sahtekar ve şerefsizsin. İftira atıp kendine prim yapmaya çalışan kişiliksizin tekisin. Sayın adminlere not: http://forum.paticik.com/read.php?53,5559630 <- buradaki forum yazısında arkadaş bana hayvan demek suretiyle hakaret ettiğinde "ilk olduğu için sadece uyarı" verdiniz ve konuyu kilitlediniz. Bu da benim ilk hakaretimdir. O yüzden sadece uyarı verip başlığı kilitleyiniz. Saygılarımla.
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 HAHAHAHAH eve f2p falan mı oldu hayırdır yanlız burda 2. hakaret var direk hayvan deseydin tek hakaret olurdu ama hayvan(1) oğlu hayvansın(2) o yüzden sdfdsfsdf
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şu eve online bölümünü çok seviyorum ya
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 BENİM ADMİNE ATTIĞIM MESAJ Re: Jarlexly'nin hakaret içeren mesajı Gönderen: DynamicK Gönderilen: ZamestianHan Tarih: 27/04/2011 17:35 Alıntı ZamestianHan Selam. Kapattığınız yazıda Jarlexly nickli üyenin bana alenen "hayvan" dediği yazı öylece duruyor. Başlığı kapatmış olmanız bu yazıya yanıt vermemi de engellediğine göre lütfen; 1) O yazıyı kaldırınız 2) O arkadaşı yaptığı hatayı anlaması için banlayınız 3) O arkadaşın hakaret içerikli yazısından dolayı banlandığını forum üyelerinin bilmesini böylece başkalarının da bu olaydan ders almasını sağlayınız. Bu ricalarımın yerine getirilmesini, aksi taktirde sizin yanlı hareket ederek, onun hakaretinin yayınlanmasına ve benim buna karşılık verme hakkımı bilerek engellediğinize kanaat getireceğim. Saygılarımla ADMİNİN BANA YANITI Forumda baska bir uye ile ilgili aranizda gecen sorun icin karsilikli atismak adina konu acmaniz hatali zaten. Ozel mesajdan iletisime gecerek halledebilirdiniz. Bu acidan konuyu acmaniz hatali. Konuyu actiginizda da suclamada bulundugunuz kisiye soyledikleriniz ispat icermediginden hakaret olarak algilanabilir. Karsilikli ikinize de ban cezasi vermektense uyarmayi uygun gordum. Benzer mesajlar atar iseniz ikiniz de ceza alacaksiniz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 "kınayt bölümü" diye geldim eve imş.. abov!
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 2. bir area masters vakası gelebilir hazır olun.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aaa ilk kez double post yaptım. asdasdas
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Evr said: 2. bir area masters vakası gelebilir hazır olun. 1. si nedir? Bilmeyenleri aydınlatınız :)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 BabacumMostors said: "kınayt bölümü" diye geldim eve imş.. abov! ^
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Popcorn u koy hanımmmmmmmmmmmmmmmm
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi bütün eve oyuncularında esnaf siniri var.oynamayın olm bu oyunu
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bence bu konu her uplandiginda op bir kez daha kufretmis gibi oluyo guncelde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi nasıl bi drama dönüyo bu oyunun bölümünde ya
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Postu atan hala yaşıyor, adminlerde yaşlandı artık. Refleks kaybı, romatizma derken.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Knight Online kafasi yasayan Eve Online oyunculari gormek uzucu
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vay anam vay neler dönüş serhat ya. madem uyarı falan istiyorsun. hayvanoğlu hayvan = ilk uyarı buradan şerefsiz = bölüm bani. sahtekar = forum genel bani. çok güzel oldu.
Öne çıkan mesajlar