Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jarlexly, Sen hayvan oğlu hayvansın!!

ZamestianHan

Öne çıkan mesajlar

Aynı zamanda sahtekar ve şerefsizsin. İftira atıp kendine prim yapmaya çalışan kişiliksizin tekisin.

Sayın adminlere not:

http://forum.paticik.com/read.php?53,5559630 <- buradaki forum yazısında arkadaş bana hayvan demek suretiyle hakaret ettiğinde "ilk olduğu için sadece uyarı" verdiniz ve konuyu kilitlediniz. Bu da benim ilk hakaretimdir. O yüzden sadece uyarı verip başlığı kilitleyiniz.

Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

BENİM ADMİNE ATTIĞIM MESAJ

Re: Jarlexly'nin hakaret içeren mesajı

Gönderen: DynamicK
Gönderilen: ZamestianHan
Tarih: 27/04/2011 17:35

Alıntı
ZamestianHan
Selam. Kapattığınız yazıda Jarlexly nickli üyenin bana alenen "hayvan" dediği yazı öylece duruyor. Başlığı kapatmış olmanız bu yazıya yanıt vermemi de engellediğine göre lütfen;

1) O yazıyı kaldırınız
2) O arkadaşı yaptığı hatayı anlaması için banlayınız
3) O arkadaşın hakaret içerikli yazısından dolayı banlandığını forum üyelerinin bilmesini böylece başkalarının da bu olaydan ders almasını sağlayınız.

Bu ricalarımın yerine getirilmesini, aksi taktirde sizin yanlı hareket ederek, onun hakaretinin yayınlanmasına ve benim buna karşılık verme hakkımı bilerek engellediğinize kanaat getireceğim.

Saygılarımla

ADMİNİN BANA YANITI

Forumda baska bir uye ile ilgili aranizda gecen sorun icin karsilikli atismak adina konu acmaniz hatali zaten. Ozel mesajdan iletisime gecerek halledebilirdiniz. Bu acidan konuyu acmaniz hatali. Konuyu actiginizda da suclamada bulundugunuz kisiye soyledikleriniz ispat icermediginden hakaret olarak algilanabilir. Karsilikli ikinize de ban cezasi vermektense uyarmayi uygun gordum.

Benzer mesajlar atar iseniz ikiniz de ceza alacaksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...