Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

haha real boyle oynayip kazansaydi gene morinho taktik yapti olcakti,barnebauda oynuyosun reale karsi futbol resitali yapmam gerekmiyor bu mac 0-0 bitseydi bile barca avantajli olcakti.hala cikip barca cok kötüydü messi tek basina yendi oluyor ilk gölü yaratan affelay bikere
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi tuttuğu takım futbolun ''f'' sini oynamadığı için ve karşısındaki Barcelona, futbolun tüm güzelliklerini yansıtmaya çalıştığı için çirkefleşip, ''bu ne ya Barcelona futbol mu oynuyor, anca top çeviriyor hede hödö'' diyen çirkef arkadaşlara efsanevi bir kapak olmuştur umarım bu maç.

Gördük Pepe'nin ne kadar futbol oynadığını, Adebayor'un ne kadar futbol oynadığını. Futbol oynadılar, fakat bildiğimiz anlamdaki futbol değil amerikan futbolu.

Oradan da, maç boyu neredeyse faul bile yapmayan, iyi niyet abidesi, dünyanın teknik kapasitesi en yüksek oyuncusu, Maradona'nın gençliği çıkar 2 tane takar susturur. olay bu

YEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, özellikle Mess'nin ikinci golünde sesim kısıldı lan
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

abi reali, morinyoyu 30 kere de yensen adamlar bıkmayacak

hala en iyisi ronaldo, morinyo diyecekler

hani barca vs. real kıyaslarsan en iyisi mourinho'da, diğer konuda messi olduğunu bugün bir kez daha kanıtladı.

iki takımda rezaletti ama Messi çıkıp takımını sırtladı. Ronaldo ise maç boyunca hiçbir şey yapmadı.

Genele bakarsakta Alex Ferguson herkesi siler atar, gerçi o da yaşlı mourinho resmen asdfds
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak hala morinyo

adam dünyanın en zengin kulübünde

BARÇAYI YENMEK İÇİN ALLAH(CAM) VE MUHAMMED (SAV) ALMAMIZ GEREKİYOR desen alcak bir yönetim var

nitekim ronaldo gibi en pahalı transferi yaptılar

yine yok yine yok

bi bidliği var demekki pep'in

ama illa morinyo gibi apaçilere oynıcak; el kol yapacak, BEN BÜYÜGÜM falan diyecek, siz de abi çekeceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Messi'nin İtalya'da sıçıpta " pardon beyler bu adam ispanya gibi savunmanın S'nin olmadığı bir ülkede futbolcuymuş.. " diceğiniz zamanlar olur inşallah.

Şu çocugu bi inter veya milan alsada ne kadar futbolcu olduğunu görsek hep beraber.

Ronaldo dediğiniz adam gibi oynayabilir mi ingilter de messi ?
Arjantin milli takımında naptı messi ?

Messi iyi bir futbolcu olabilir.

Ama Maradona'nın veliahtı falan. C.Ronaldo'dan daha iyi falan diyemessiniz. Ronaldo da iyi messi'de iyi dersin.
adama kıçıyla gülerler.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ya bırak hala morinyo

adam dünyanın en zengin kulübünde

BARÇAYI YENMEK İÇİN ALLAH(CAM) VE MUHAMMED (SAV) ALMAMIZ GEREKİYOR desen alcak bir yönetim var

nitekim ronaldo gibi en pahalı transferi yaptılar

yine yok yine yok

bi bidliği var demekki pep'in

ama illa morinyo gibi apaçilere oynıcak; el kol yapacak, BEN BÜYÜGÜM falan diyecek, siz de abi çekeceksiniz

abi bugün barca sadece messi faktörü ile kazandı. Bu Guardiola'nın olayı değil, Messi'nindir. Takım rezalet oynamasına rağmen hiçbir müdahale yapamadı. Afellay'ı zoraki aldı ki Pep'in şansına asisti yaptı. Afellay gibi adamın yedek oturtulması bile üzücü zaten,

Hani Pep'in olayı dediğiniz şey, yaklaşık 15 senede oturmuş bir sistemdir. O sistem sayesinde Barcelona bu kadar iyi oynayabiliyor. Dışarıdan gelen adamların bu sistemde yıldızlaşamamasının sebebi de bu, Afellay mesela bugün kaliteli bir futbolcunun klasik bir "zoraki durumda orta kesme" özelliğini konuşturdu. İlah Messi'nin takipçiliği gole sebep oldu.

Messi messi messi diyorum ben yine,

ayrıca iniesta'nın yokluğu kendini çok hissettirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Messi'nin İtalya'da sıçıpta " pardon beyler bu adam ispanya gibi savunmanın S'nin olmadığı bir ülkede futbolcuymuş diceğiniz zamanlar olur inşallah. "

Şu çocugu bi inter veya milan alsada ne kadar futbolcu olduğunu görsek hep beraber.

Ronaldo dediğiniz adam gibi oynayabilir mi ingilter de messi ?
Arjantin milli takımında naptı messi ?

Messi iyi bir futbolcu olabilir.

Ama Maradona'nın veliahtı falan. C.Ronaldo'dan daha iyi falan diyemessiniz. Ronaldo da iyi messi'de iyi dersin.
adama kıçıyla gülerler.

lol. senin o italya liginin interi schalke'den 5 yememeyi öğrensin önce.

bahsettiğin inter vs barcelona maçında inter'in başında mourinho vardı zaten. bugün de aynı şekilde sert oynattı.

premier lig diyince, gördük adebayoru ne de güzel oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...