Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Para sikintilardan sadece biri. Bazi karakterleri bu sezona koymamalarinin sebebi, dizinin kisitli suresinin cok fazla karakteri izleyiciye tanitmaya yeterli olmamasi. Otuz saniye Reed kardesler gosterilip hemen bir sonraki sahneye gecilmesi pek guzel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Abi blackfishin edmureun falan 1. Sezonda olmaması baya Bi gaydi zaten. Simdi nerden fırlayacak bu kadar karakter cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bak yine takıldım ben buna, niye lightbringer yok abi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 too deep lightbringer kitapta da yok ki işte bikaç yerde gözüküyo , stannis böyle apaçi gibi savaşa girmediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.barnesandnoble.com/ Bu siteye üye oldum kitapların 4lü setini alacam önce adresi ayarlayayım dedim, ama Manage Address kısmında Address Line 1:* satırına yazdığım adresi beğenmiyor üstte ! Please enter an Address. şeklinde uyarı veriyor. Bu sitede böyle bir problem yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, Kitaplarin ingilizcelerini okuyanlara bir sorum var. Anlatim nasil acep ? LOTR vari mi yoksa daha mi rahat anlasilir ? Ona gore giriseyim istiyorum. Hani direkt girismek yerine soruyorum cunku belki degisiyordur bolum bolum. Geneli rahat okunur ise zora geldigim ilk yerde kaldirip atmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Rhat güzel okunur ingilizceleri, başlarda biraz ne diyor lan bu dersin belki, kısaltmalar falan var ama alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kısaltma değilde, lehçenin kitaba yansıyışı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Tolkien'i İngilizce okumadım ama anlatım bestseller tarzı daha çok. Kolay yani, ASoIaF dili ağır serilerden değil. Pek edebi de diyemem, karakterler ve kurguyla alıp götürüyor, biçemle değil. Sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Super. Yalniz abi. Kafam girsin bu kitap yayincilarina. Kindle icin baktim kitaplara. Kindle edition'lar 4 pound, basili halleri 3,5 pound. Korsan dibine kadar mustehak degil mi simdi bu adamlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 B&N'de hepsi aynı fiyat basılı ya da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Amazon.com'da da fiatlar ayni. Garip bir sekilde amazon.co.uk'de e-book versiyonu daha pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Valla e-book'larin fiyatinin daha dusuk olmasi gerektigini dusunuyorum haliyle bu sekliyle almaya niyetli degilim. Once okuyup sonra elimin daha bol oldugu bir vakitte kitapligimda bulundurmak icin alacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 seneyi bekleyemicem others neden sam'e dokunmadan ilerledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 O sahne kitapta farklı. Dizideki gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 öffffff fist of first men i koyup bide içine mi sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 akşam izliycem ben de ama house of undyingi de çok tırt anlatmışlar sanırım. of lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Osirix said: O sahne kitapta farklı. Dizideki gibi olmuyor. haydaaa.. nasıl mantıklı bir açıklama üretecekler peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 o sahne farklıdan çok, öyle bir şey yok, kaçıyorlar işte adam delikanlı gibi normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bravo çok merak ettim nereye bağlayacaklar bu görmezlikten gelme işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bence bağlamayacaklar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 finalle ilgili bran pov okudumda orda yokmuş.theona bakındım biraz hepsini okuyamadım .freyler mi çökertti winterlfeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 boltonun pici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi house of undying, fist of the first men, off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar