Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para sikintilardan sadece biri. Bazi karakterleri bu sezona koymamalarinin sebebi, dizinin kisitli suresinin cok fazla karakteri izleyiciye tanitmaya yeterli olmamasi. Otuz saniye Reed kardesler gosterilip hemen bir sonraki sahneye gecilmesi pek guzel olmaz.
Mesaj tarihi:
http://www.barnesandnoble.com/
Bu siteye üye oldum kitapların 4lü setini alacam önce adresi ayarlayayım dedim, ama Manage Address kısmında Address Line 1:* satırına yazdığım adresi beğenmiyor üstte ! Please enter an Address. şeklinde uyarı veriyor.

Bu sitede böyle bir problem yaşayan oldu mu?
Mesaj tarihi:
Selam,

Kitaplarin ingilizcelerini okuyanlara bir sorum var. Anlatim nasil acep ? LOTR vari mi yoksa daha mi rahat anlasilir ? Ona gore giriseyim istiyorum.

Hani direkt girismek yerine soruyorum cunku belki degisiyordur bolum bolum. Geneli rahat okunur ise zora geldigim ilk yerde kaldirip atmayayim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tolkien'i İngilizce okumadım ama anlatım bestseller tarzı daha çok. Kolay yani, ASoIaF dili ağır serilerden değil. Pek edebi de diyemem, karakterler ve kurguyla alıp götürüyor, biçemle değil.

Sorun olmaz.
Mesaj tarihi:
Super.

Yalniz abi. Kafam girsin bu kitap yayincilarina.

Kindle icin baktim kitaplara. Kindle edition'lar 4 pound, basili halleri 3,5 pound.

Korsan dibine kadar mustehak degil mi simdi bu adamlara ?
Mesaj tarihi:
Valla e-book'larin fiyatinin daha dusuk olmasi gerektigini dusunuyorum haliyle bu sekliyle almaya niyetli degilim.

Once okuyup sonra elimin daha bol oldugu bir vakitte kitapligimda bulundurmak icin alacagim sanirim.
  • Yeni Oluştur...