fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 son chapter şuydu varys reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bi tane theon var full chapter bi de victarion ve arianne martell povları var kendi okuduğu, ama tam değil sanırım bunlar, bi kısmını okuyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Cystein said: rose/shae what? abi kitapta rose yok (kızıl sürtük). e şimdi son bölümdeki sahne götten uydurma mıydı? 2. kitabın ortalarındayım henüz o yüzden bilemiyorum. rose olmadığına göre kitapta cercei başka bi orospuyu shae zannedip alıyo mu nedir yoksa full sahne götten sıkma mı? götten uydurma değil, shae yerine alayayayı kaçırıyordu cerseinin adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 fizban said: 5. kitap bittikten sonra 6'ya dair prologue birşey çıktı mı ? http://georgerrmartin.com/if-sample.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 blackwater gündüz olmuyo muydu, ben hep gündüz diye düşünmüştüm bakmadim kitaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Abi Remzi Bolton son bölüm çıkıp Theon'u dövüp gidecek heralde dizide di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Hayir, o olaylar gelecek sezon olur. Cunku bu sezonun oyuncu listesinde Ramsay Snow'u oynayacak bir aktor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 theon'u yedim bitti, baska chapter yok mu ya 5. kitaptan sonra cikan ? ne zaman cikaracak bu adam 6'yi ? gerci ne dese de inanmam, words are wind sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Dorduncu ve besinci kitap arasinda alti sene gecti. Bu defa dizinin de gaziyla daha kisa surede yazar kitabi bence, ama yine de en erken 2014 sonunda falan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 daha 1 sene oldu kitap cikali, heyecanlanmayin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kOfTvtWYBek Ne zaman çalacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 dugunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Umarim dizi icin de bestelenir. Edit: Guzel, zaten dizi icinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben de dizide ne zaman çalacak diye sormuştum zaten. İkinci sezon OSTsi olduğu için merak ediyorum. 2.kitap/sezon 2 spoiler Tywin Stannis'e Blackwater'da arkadan dalınca falan mı çalacak acaba? Yoksa creditste mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mükemmel olmuş rains of castamere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Osirix said: Ben de dizide ne zaman çalacak diye sormuştum zaten. İkinci sezon OSTsi olduğu için merak ediyorum. 2.kitap/sezon 2 spoiler Tywin Stannis'e Blackwater'da arkadan dalınca falan mı çalacak acaba? Yoksa creditste mi? Biri ilginc bir sey farketmis: http://www.youtube.com/watch?v=aTwSyL_XrlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 fizban said: theon'u yedim bitti, baska chapter yok mu ya 5. kitaptan sonra cikan ? ne zaman cikaracak bu adam 6'yi ? gerci ne dese de inanmam, words are wind sonucta. Okumadiysan Dunk ve Egg hikayelerini de tavsiye ederim. Asil seri ile direk baglantili degil, ama besinci kitapta bir iki baglanti kurulmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 9.bölüm kitap spoiler sadece şu paragraf bile savaşı epikleştirmişti benim gözümde. işteyim henüz izleyemedim ama hayal kırıklığı olmaz umarım. bu sahneyi yapmışlar mı? izleyenler söyleyebilir mi? Hundreds of Stannis Baratheon’s boldest were doing just that. Tyrion saw one great fool of a knight trying to ride across, urging a terrified horse over gunwales and oars, across tilting decks slick with blood and crackling with green fire. We made them a bloody bridge , he thought in dismay. Parts of the bridge were sinking and other parts were afire and the whole thing was creaking and shifting and like to burst asunder at any moment, but that did not seem to stop them. “Those are brave men,” he told Ser Balon in admiration. “Let’s go kill them.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu sahne var ama böyle degil tabii ki, zaten asıl vurgalanması gereken şey, wildfire, toplam 3 dk. dan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Hayir, o sahne yok. Gemiler denizde yaniyor; nehirde kopru olusturmalari soz konusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 savaşın en büyük olayı oydu ya kötü olmuş. zaten önceki bölümü de izlemedim hevesim kaçmıştı iyice. blackwater'la peş peşe izlersem öncekini amorti eder diyordum. şimdi finalle beraber 3 bölüm mü izlesem diye düşünmeye başladım. =) belki house of undying iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Season 2 Soundtrack'deki en uzun parca House of Undying. Umarim bu, o sahnelerin de uzun surecegi anlamina geliyordur. Daenerys'in butun vizyonlarini gorsek hos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 tek sorum var : sezon finalinde house of undying macerası bitmiş olacak mıdır ? gelecek sezona sarkmaz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bence oyle bir ihtimal var. Gelecek bolumde butun diger hikayeleri de bir yere baglamalari lazim. Arya, King's Landing, Theon, Jon Snow, Jaime. Butun bunlarin arasinda House of Undying'e zaman kalmayabilir. Gerci bolumun fragmaninda Daenerys'i karanlik bir yerde goruyoruz, ama belki de tam binaya girdigi sirada bolum biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ağlayacam ya yeter red wedding ne zamandı peki ? sezon finalinde kalp krizi geçirtecek olası olaylar nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar