Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

rose/shae what?

abi kitapta rose yok (kızıl sürtük). e şimdi son bölümdeki sahne götten uydurma mıydı? 2. kitabın ortalarındayım henüz o yüzden bilemiyorum. rose olmadığına göre kitapta cercei başka bi orospuyu shae zannedip alıyo mu nedir yoksa full sahne götten sıkma mı?

götten uydurma değil, shae yerine alayayayı kaçırıyordu cerseinin adamları.

Sosyal ağlarda paylaş

Osirix said:

Ben de dizide ne zaman çalacak diye sormuştum zaten. İkinci sezon OSTsi olduğu için merak ediyorum.

2.kitap/sezon 2 spoiler

Tywin Stannis'e Blackwater'da arkadan dalınca falan mı çalacak acaba? Yoksa creditste mi?

Biri ilginc bir sey farketmis:

http://www.youtube.com/watch?v=aTwSyL_XrlA
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

theon'u yedim bitti, baska chapter yok mu ya 5. kitaptan sonra cikan ? ne zaman cikaracak bu adam 6'yi ? gerci ne dese de inanmam, words are wind sonucta.

Okumadiysan Dunk ve Egg hikayelerini de tavsiye ederim. Asil seri ile direk baglantili degil, ama besinci kitapta bir iki baglanti kurulmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

9.bölüm kitap spoiler

sadece şu paragraf bile savaşı epikleştirmişti benim gözümde. işteyim henüz izleyemedim ama hayal kırıklığı olmaz umarım. bu sahneyi yapmışlar mı? izleyenler söyleyebilir mi?

Hundreds of Stannis Baratheon’s boldest were doing just that. Tyrion saw one great fool of a knight trying to ride across, urging a terrified horse over gunwales and oars, across tilting decks slick with blood and crackling with green fire. We made them a bloody bridge , he thought in dismay. Parts of the bridge were sinking and other parts were afire and the whole thing was creaking and shifting and like to burst asunder at any moment, but that did not seem to stop them. “Those are brave men,” he told Ser Balon in admiration. “Let’s go kill them.”

Sosyal ağlarda paylaş

savaşın en büyük olayı oydu ya kötü olmuş. zaten önceki bölümü de izlemedim hevesim kaçmıştı iyice. blackwater'la peş peşe izlersem öncekini amorti eder diyordum. şimdi finalle beraber 3 bölüm mü izlesem diye düşünmeye başladım. =) belki house of undying iyidir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyle bir ihtimal var. Gelecek bolumde butun diger hikayeleri de bir yere baglamalari lazim. Arya, King's Landing, Theon, Jon Snow, Jaime. Butun bunlarin arasinda House of Undying'e zaman kalmayabilir. Gerci bolumun fragmaninda Daenerys'i karanlik bir yerde goruyoruz, ama belki de tam binaya girdigi sirada bolum biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...