Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 GERGE said: Dizide de hep sordular ya? O fareli işkence? Bu çeviriyi kim yapıyorsa cidden betbat ötesi yapıyor. Ben mi el atsam ne? asdf aman abi eden of the eastte senin efsane bir çevirin var sakın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Dizide donda nı ismi geçmiyor, brotherhood olarak soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Onu ben çevirmedim, başka bir çevirmen çeviriyordu. K-ON, Guin Saga filan çevirdim ben ama hepsi yarım kaldı. Eğer yarım kalmalarını söylüyorsan haklısın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ha tamam o zaman brand new phoneu, yeni bir marka telefon diye çevirince bayağı gülmüştüm. günahını almışım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qFufrDVNGhg kissed by fire geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 jon la olan sahnelerine kesmezler herhalde, amaçlarına hizmet eden yerler geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 3.kitap türkçeye çevirildi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bullbird said: 3.kitap türkçeye çevirildi mi ya valla dnr da var 2 kısım halinde 3. kitap..ben az önce ilk kitabı siparis ettim haftaya flnda digerlerini alıp öbür topike geçicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 3. kitap diyor 3 çevrilmedi 1-2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 SNA1L said: Bullbird said: 3.kitap türkçeye çevirildi mi ya valla dnr da var 2 kısım halinde 3. kitap..ben az önce ilk kitabı siparis ettim haftaya flnda digerlerini alıp öbür topike geçicem sdf göremedim d&r da link verebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahahah fail oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bullbird said: ahahah fail oldu adam ahaha var diyosam var abi aramaya inanın d&r taht oyunları kralların çarpışması-1/2 kılıçların fırtınası-1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 buarada öbür topike geçicem demişimde burası öbür topikmiş ztn sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Yapimcilar ikinci kitaptaki bazi bolumleri ucuncu sezona, ucuncu kitaptaki bazi bolumleri de ikinci sezona attiklarini soylemislerdi. Benim tahminim: 2. ve 3. kitaplar ile ilgili spoiler Theon ve Winterfell hikayesinin bir kismi ucuncu sezona kalacak. Henuz Ramsay Bolton'i oynayan birinin oyuncu listesinde olmamasi bu ihtimali guclendiriyor. Hatta belki Reedleri bile bir sekilde sonradan ekleyebilirler. Brienne ve Jaime'nin yolculugu da bu sezonda baslayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Abi diziyi kafalarına göre yazıyorlar bilidğin ya çok ekleme ve çıkarma var rahatsız edici bildiğin. Kitapta Theon tam bir oç, dizide karaktere derinlik katıcam diye kasmışllar falan ne gerek var. Bu arada hala 4. kitabın 100. sayfasındayım, elim niye 1,5 aydır kitaba gitmiyor anlamadım. 3. kitaptan sonra çok vasat geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 house of undyingi nasl yapcaklar bakalim gerci bu sezon dany kisimlari baya kotu aktariliyor diziye, bunu duzgun yapsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 SNA1L said: Bullbird said: ahahah fail oldu adam ahaha var diyosam var abi aramaya inanın d&r taht oyunları kralların çarpışması-1/2 kılıçların fırtınası-1/2 ahah adama güldük ama harbi varmış o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Bullbird said: 3.kitap türkçeye çevirildi mi ya 07.05,2012 de cıkıcakmış Buz ve Ateşin Şarkısı 3/Kılıçların Fırtınası 2 Kısım Set Yeni Sayfa Fiyatı 28,60 TL ( 26,48 TL + KDV) Yazar George R. R. Martin Yayınevi Epsilon Yayınevi ceviren Sibel Alaş Basım Yeri / Tarihi İstanbul 2012 / Mayıs sayfa Sayısı 1200 Temin Süresi 07.05.2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 pof şeftaliyi nası çıkarırlar abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Arkada kalmasın ya takip edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 haaaah iyice sıçtılar dizinin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dizinin icine niye sicilsin ya aptal, dizinin gidisi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 gidiş yönü yılan hikayesi kalitesinde değildi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şu konu karalam defterine gitsin ya bir de arya ile beyazyürüyünler hakkında bişey okudum trol mü gerçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oha yilanin hasi lan materyal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar