Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ben yeni başladım kitaplara da...
1. kitabın %70'ini falan okudum bir kaç sorum var:

yüzüklerin efendisini ingilizce okumadıydım, bunu ingilizce okuyorum da... yine de sanki betimlemelerde biraz tolkiencilik var gibi.

bir de çooooooooooooook farklı olan tek karakter the hound gibi olmuş. adam meğer nası bi reyizmiş. bunları bize hiç yansıtamadılar tabi... adam bildiğin knightları aşağılıyor falan. bir de bunun sansa'ya bir ilgisi mi var ben mi uydurdum?

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Azure_Knight said:

3.bölüm

renly ve catelyn konuşurken barristan reisten bahsetmemeleri olmadı

Azure dikkat et burası dizi+kitaplar başlığı. Sadece 3. bölümden bahsedince karıştırdıysan diye söyleyeyim dedim. Küt diye o bahsettiğin konuda spoiler yiyebilirsin.

yok ben zaten tüm kitapları okudum spo yemem o yüzden

diğer başlıkta millete spo olmasın diye buraya yazdım sonuçta kitapta ki bi sahneyi es geçmişler
Sosyal ağlarda paylaş

of sinir oldum ek sahnelere ettiğim bir laf yoktu ama kitaptaki olayları da değiştirmeyin bi zahmet be. jeyne westerlingi bile değiştirmiş adamlar asdasf, arya tywin lannisterın cupbearerı oluyor. danynin qarth girişindeki muhabbeti falan, of ne alakasızdı.

tyrion kısımları dışında tek iyi sahne diyebileceğim baratheon kardeşlerin buluşmasıydı, dorne to wall muhabbetleri falan birebir aktarılmış en azından. ama onda da şeftali detayı atlanmış. gölge de fena değildi de işi bitirişini de görseydik keşke, daha etkileyici bi final olurdu bölüm için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...