Cystein Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ben yeni başladım kitaplara da... 1. kitabın %70'ini falan okudum bir kaç sorum var: yüzüklerin efendisini ingilizce okumadıydım, bunu ingilizce okuyorum da... yine de sanki betimlemelerde biraz tolkiencilik var gibi. bir de çooooooooooooook farklı olan tek karakter the hound gibi olmuş. adam meğer nası bi reyizmiş. bunları bize hiç yansıtamadılar tabi... adam bildiğin knightları aşağılıyor falan. bir de bunun sansa'ya bir ilgisi mi var ben mi uydurdum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Tolkien ile Martin prose açısından olabildiğinde uzaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ben banthamınkini almıştım o temmuz gibi çıkcak galiba, set bozulmasın diye onu alabilirim yine zaten okudum acelem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 twow özeti okumuş corç 2 tane daha, biri tyrion chapterı diğeri arianne ikiside bomba gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 http://i.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/7/00/4f74d81f287c3/detail.jpg zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bonec mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Geçen gün Kanyon Remzi Kitabevi'nde 5. kitap paperback gördüm. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://i.imgur.com/JhTzN.jpg thank you based hbo casting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ilk iki bölümü izlemedim de üçüncü bölümde gördüğüm bütün yeni cast tırttı bıriyen of tart zaten direk bıriyen of tırt olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Daha iyi olamazdı brienne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://i.imgur.com/IoJfo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3.bölüm renly ve catelyn konuşurken barristan reisten bahsetmemeleri olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Azure_Knight said: 3.bölüm renly ve catelyn konuşurken barristan reisten bahsetmemeleri olmadı Azure dikkat et burası dizi+kitaplar başlığı. Sadece 3. bölümden bahsedince karıştırdıysan diye söyleyeyim dedim. Küt diye o bahsettiğin konuda spoiler yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 nette bakındım biraz da, ciddi ciddi ramsay olmayacak gibi bu sezon ya, en ufak bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Aket-Atum said: Azure_Knight said: 3.bölüm renly ve catelyn konuşurken barristan reisten bahsetmemeleri olmadı Azure dikkat et burası dizi+kitaplar başlığı. Sadece 3. bölümden bahsedince karıştırdıysan diye söyleyeyim dedim. Küt diye o bahsettiğin konuda spoiler yiyebilirsin. yok ben zaten tüm kitapları okudum spo yemem o yüzden diğer başlıkta millete spo olmasın diye buraya yazdım sonuçta kitapta ki bi sahneyi es geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dizi baya boktan ya umursamaya bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6lz3lAd2nGQ 3. sezon ortaları gibi jaime spoilerı ABİ GDLEPHKAPEGHKAEPGKAEPFGAEPHAGAĞKQRQWGAFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=6lz3lAd2nGQ 3. sezon ortaları gibi jaime spoilerı ABİ GDLEPHKAPEGHKAEPGKAEPFGAEPHAGAĞKQRQWGAFASF sdadfrfjsdc agır spo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 abi bağırarak güldüm ya muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Robert_Poche said: Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=6lz3lAd2nGQ 3. sezon ortaları gibi jaime spoilerı ABİ GDLEPHKAPEGHKAEPGKAEPFGAEPHAGAĞKQRQWGAFASF sdadfrfjsdc agır spo ama Ben buna yetemedim abi biri OM atarak anlatabilir mi olayı sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yine bombok bi bölüm yapmayı başarmış hbo, bir yazılı materyalin içine anca bu kadar sıçılır tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 of sinir oldum ek sahnelere ettiğim bir laf yoktu ama kitaptaki olayları da değiştirmeyin bi zahmet be. jeyne westerlingi bile değiştirmiş adamlar asdasf, arya tywin lannisterın cupbearerı oluyor. danynin qarth girişindeki muhabbeti falan, of ne alakasızdı. tyrion kısımları dışında tek iyi sahne diyebileceğim baratheon kardeşlerin buluşmasıydı, dorne to wall muhabbetleri falan birebir aktarılmış en azından. ama onda da şeftali detayı atlanmış. gölge de fena değildi de işi bitirişini de görseydik keşke, daha etkileyici bi final olurdu bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ha bi de çok fazla littlefinger var, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aptalca yani danynin olayları, tam 1 kitap boyunca danynin ayağına kapanıyolar, dizide hehehhehe göstermiyomusun ejderhaları hadi güle güle yaptılar ya, ortalama amerikan zekasına bile hitap etmiyor dizi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar