Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 her çıkan trailerla daha çok tecavüz ettiklerini görüyoruz 2. kitaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 5 ne güzel kitap olmuş ya, bitti az önce isyankar spoilerlarım var epilogue sonu şok oldu resmen, varys'i hiç beklemiyordum night's watch komünü de ne leş insanlardan oluşuyor ya, çok pis küfrettim son jon povunda. bi de stannis ölmedi bence, yem atıyor ramsay piçi. tek bir jaime povu koymak ayıp yalnız, bran de bi yerden sonra azaldı, arya iki kitaptır çok az. bi de genel olarak hayvan gibi cliffhanger birikti, önceki kitaplarda olmamıştı hiç bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 5+ twow chapterı var 1.5 tane biri stannis akıbetiyle ilgili bide ya cidden sinir ediyomuş kitabı okuyup diziyi sonra eklemek, o kadar fazla şey çıkarmışlar ki 2. sezon aptal aptal şeylere daha fazla yer vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 theon povunu okudum şimdi, diğeri de önceki sayfalarda verilen victarion videosu di mi ? yoksa var mı ekstra bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 son trailerda, margaery renly'nin uzerine mi atladi :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 cercei boşuna demiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 iyi de ilk sezonda gay yapmislardi renly'yi, ikinci sezonda da hatunu uzerine atmislar. kitaptan ne diye farklilasirlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Kitap da öyle. Biri özel hayat, biri politik hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Kitapta böyle bir sahne yok ki? Hep public telerdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 fizban said: iyi de ilk sezonda gay yapmislardi renly'yi, ikinci sezonda da hatunu uzerine atmislar. kitaptan ne diye farklilasirlar ki. başka bir trailerda renly ile loras'ın alt alta üst üste olduğu sahneler de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Theon pov'da merakımızı belki giderir dedim ama merak ettiğimiz olaydan öncesinde geçiyor daha. Hayal kırıklığı oldu biraz ama tahmin ediyordum. O olayı kitap çıkmadan çaktırmaz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şimdi detay derken ne kadar detay soruyosunuz targeryan lar arasında böyle bir güç olduğu biliniyor aile içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hayır, dunk and eggleri okumadım orda varsa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 maester aemon biseyler biliyo gibiydi, ama anlatamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 2.ci kitap olması lazım, yada sonradan 3 de de geçiyor olabilir [spo] hatta aileden bazıları bu güce ulaşıcam diye deliriyor çünkü güç kendiliğinden ortaya çıkıyor ve hepsinde de çıkmıyor, bazı nesillerde hiç çıkmıyor ( son nesillerde çıkmamış bayadır falan hatta ) hatta ve hatta içimdeki ejder uyansın diye wild fire içip yanan kül olan var bitane[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 prince who was promised olayları tamamen spekülasyon hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 detay degil ki onlar, hala ne oldugu belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 [spo] ya gücün detayları tabii ki öle çok belirli değil ama güc ailecek biliniyor mad king vs nasıl çıksın yoksa adamlar içindeki gücü çıkarcam diye kasmaktan deliren kendini yakan falan var detaylar dediğim benim arada anlatılan efsanelerde hikayelerde örülü zaten , yoksa şak diye böle böle bi güç var falan diye tabii ki geçmiyor [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 detay derken ne istediğinizi anlamadım ben ya 1d8 wolfa +2 liona +5 falan gibi detay mı arıyorsunuz öle bir güç ailecek biliniyor işte kitap içinde anlatılan efsanelerde şarkılarda vs ufak ufak anlatılıyor , ama sonradan da efsane ama ya bu ne kadar doğru olabilirki 1000 sene önce falan vurgusu yapılıyor tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hacı aegon westerosa gelip 7 kingdomsı kuralı 300 küsür sene olmuş ne 1000 senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nerden ciktigi,, neye gore procladigi falan filan. yoksa bi guc var, herkesin kendine gore var hatta, sadece targaryen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o güç zaten etrafta dragon olunca ortaya çıkıyor son dragon öleli de olmuş baya iron throne da ejder kafatasları ile dolu proclatan direk ejderin kendisi o gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 büyü diyoruz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tanrıdan geliyordur belkide büyü deyip geçmeyelim, ateşi çok seven bir tanrımız da var ortada ve ejderlerle aynı anda ortaya çıkması da tesadüf olamaz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar