Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Dizinin altı bölümünü izledim. Golden Crown'da kaldım yani. Dönen dolaplar, edepsizlik, kimsenin kıçının güvende olmaması, cüce, savaşçı olacak küçük kız, ejderha hatun gibi öğeler çok ilgimi çekti. Kısacası kitaplara başlama isteği gelişti bende.

Bu kitapların edebi değeri nedir? Hangi türde yer almaktadır? Serinin durumu ne halde? Yazar seriye noktayı koydu mu yoksa dizi sayesinde bir gelişme olacak mı? Başlıkta kitaba iyi denmiş ama 75 sayfanın hepsini okumaya üşendim. Başlayayım mı okumaya?

İngilizcem var. Kitapları nereden alayım? Tercihim baskı şeklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Fantastik kurgu içinde 1 ile 10 arası edebi değer puanı verirsek 7 olur sanırım. 5 kitap çıktı işte, 5. bu yaz çıktı, hala da yazıyor amca. Pandora'ya ya da Robinson'a bak. B&N'ye git ya da.

Bu arada fantastik kurgu türünü bilmiyorsan önce bir Lord of the Rings filan oku.
Sosyal ağlarda paylaş

4'u bitirmek uzereyim, 300 sayfa falan kaldi da. bayik olmasinin sebebi sadece iron islands'in fazla 'gri' olmasi. yazar yazarken o gri rengi aktarmis resmen. hayran kaldim. sonra o bayiklik gidiyor o konularda da.

5'i en ucuz nerden edinirim diyhe bakinmaya baslamanin zamani geldi. yoksa ebook mu okusam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

3>5>2>1>4

+1

4 önemli tabiki ama kitabı karakter bazında bölüp merakla beklediğin karakterleri 5 e atınca ister istemez sıkıyor insanı. Diğer karakterleri özlediği için olduğundan daha kötü bile geliyor insana. Şimdi seriyi tekrar okusam o kadar sıkmaz büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...