Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 4 epey iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Dizinin altı bölümünü izledim. Golden Crown'da kaldım yani. Dönen dolaplar, edepsizlik, kimsenin kıçının güvende olmaması, cüce, savaşçı olacak küçük kız, ejderha hatun gibi öğeler çok ilgimi çekti. Kısacası kitaplara başlama isteği gelişti bende. Bu kitapların edebi değeri nedir? Hangi türde yer almaktadır? Serinin durumu ne halde? Yazar seriye noktayı koydu mu yoksa dizi sayesinde bir gelişme olacak mı? Başlıkta kitaba iyi denmiş ama 75 sayfanın hepsini okumaya üşendim. Başlayayım mı okumaya? İngilizcem var. Kitapları nereden alayım? Tercihim baskı şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Fantastik kurgu içinde 1 ile 10 arası edebi değer puanı verirsek 7 olur sanırım. 5 kitap çıktı işte, 5. bu yaz çıktı, hala da yazıyor amca. Pandora'ya ya da Robinson'a bak. B&N'ye git ya da. Bu arada fantastik kurgu türünü bilmiyorsan önce bir Lord of the Rings filan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Hmm pekiyi o zaman. Fantastik kurguya örnek olarak sadece Tolkien'in yazdıklarını okudum zaten. Meseleye o pencereden bakıyorum. Zaman Çarkı olur veya başka bir seri olur başka örnek okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 amazondan getirtmiştim ben 5i biyerde, kapıya kadar geliyor 50$ gibi bişi tutmuştu sanırım hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 eveeeeeeeet ilk sezonu bitirdim. çok güzel dizi olmuş. kitaplara akıyorum en yakın zamanda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sadece ilk sezonu bitirip kitapları okumaya başlamadıysan diğer sadece dizi olan başlıktan devam et, burada 5. kitaptan bile spoilerlar var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Abi freylerın allah belasını versin. butun kralııgı mance ryder alsın. Hepsını kessın ıstıyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Welcome to the red wedding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Okumak bile istemiyorum şu anda. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bi süre sonra bağışıklık kazanıyosun merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 4'u bitirmek uzereyim, 300 sayfa falan kaldi da. bayik olmasinin sebebi sadece iron islands'in fazla 'gri' olmasi. yazar yazarken o gri rengi aktarmis resmen. hayran kaldim. sonra o bayiklik gidiyor o konularda da. 5'i en ucuz nerden edinirim diyhe bakinmaya baslamanin zamani geldi. yoksa ebook mu okusam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 5 hala hardcover sanırım, hairan gibi çıkacaktı galiba paperback olanı. Onu bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 iron islands çok bayık ya, zaten ordaki tek adam karakter victarion, onu da sonradan okuyup ibretli bir abi olduğunu öğreniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 3 aktı bildiğin ama 4'te çok baydım. 30. sayfada bıraktım motivasyon biriktiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 aynen ilk üçü çat diye bitirdim eylülden beri 4ü okumuyorum rolantide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 O kadar kötü değil 4 ya abartmayın, 3 fazla iyiydi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 5 te çok iyi olunca 4 arada sırıtıyo işte. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 4ün hakkını yemeyin yine güzel şeyler oluyor o kitapta da. Okuyan biri diğer kitaplara kıyaslayarak 5i derecelendirse bir aslında ne güzel olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 3>5>2>1>4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 4 ün ortalarındayım bende hala da sanki martin amca aksiyondan biraz uzak kalmış ama hikaye ve entrika örgüsünü çatır çutur örüyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sparkcaster said: 3>5>2>1>4 +1 4 önemli tabiki ama kitabı karakter bazında bölüp merakla beklediğin karakterleri 5 e atınca ister istemez sıkıyor insanı. Diğer karakterleri özlediği için olduğundan daha kötü bile geliyor insana. Şimdi seriyi tekrar okusam o kadar sıkmaz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kötü değil yani aslında, şu liste 7 den başlıyo 10 üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 4'ü yeni bitirdim de, adam june 2005'te "hadi canlar diğer karakterleri 5'te anlatacam, seneye çıkıyo o da" diyip 5 sene çıkarmamış, lost'un sonunu merak eden adamlara dönerdim heralde zamanında okusaydım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 4 cliffhangerla bitmiyo en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar