Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yahu benim soru arada kaldı sadece ilk 2 kitap mı türkçeye çevrilmiş? diğerleri ingilizceyse dili çok ağır mı yoksa rahat okunabiliyor mu? ingilizcem çok çok iyi değil ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Evet, ilk 2 kitap Türkçe, diğerleri İngilizce. İngilizce'nin de belli bir seviyenin üzerinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dance with dragons u mu okudun en son, onu en son okuduysan öbürüne bi 4-5 sene var rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ekim 2012? Ekim 2015 diyelim istersen en erken. Ondan sonra bir tane daha var. 8 yıldır okuyorum ben, fantezi okumaya başlarsan zaten alışırsın beklemeye. Wheel of Time oku beklerken, üzerine de Memory, Sorrow & Thorn ve Malazan kitaplarını eklersen iyi kötü 2 yıl geçer. Tabii içine dalıp günde 300-400 sayfa devirmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: dance with dragons u mu okudun en son, onu en son okuduysan öbürüne bi 4-5 sene var rahat Evet. Bence de 3-4-5 sene var. GERGE said: Ekim 2012? Ekim 2015 diyelim istersen en erken. Ondan sonra bir tane daha var. 8 yıldır okuyorum ben, fantezi okumaya başlarsan zaten alışırsın beklemeye. Wheel of Time oku beklerken, üzerine de Memory, Sorrow & Thorn ve Malazan kitaplarını eklersen iyi kötü 2 yıl geçer. Tabii içine dalıp günde 300-400 sayfa devirmezsen. Yok canım ya, bu kitaba daldım ya, artık başka bir kitaba bu kadar bağlanmam. Çok zor bir şey beklemek ve hele kitap beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 GERGE said: Ekim 2012? Ekim 2015 diyelim istersen en erken. Ondan sonra bir tane daha var. 8 yıldır okuyorum ben, fantezi okumaya başlarsan zaten alışırsın beklemeye. Wheel of Time oku beklerken, üzerine de Memory, Sorrow & Thorn ve Malazan kitaplarını eklersen iyi kötü 2 yıl geçer. Tabii içine dalıp günde 300-400 sayfa devirmezsen. yazdığın kitapların türkçeleri varsa alayım ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Zaman Çarkı var sadece. Diğerleri yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ya gerçi doğrudan alakası yok konuyla ama 3-4 hafta önce D-Smart'ta FOXCRIME diye bir dizi kanalı açıldı, polisiye filmleri veriyorlar: CSI, Lie to Me, Glades, Killing, vs. gibi. Hesi de güzel diziler. Ben 12 Haziran'dan beri siyasetten koptuğum için, haber-siyasi içerikli program ve diğer tv kanallarını pek izlemediğim için oldukça sardı beni. Tavsiye ederim, özellikle bu game of thrones ve benzeri kitapları çok beğenen ve yeni kitap çıksın diye beklerken canı sıkılan arkadaşlara. Bu kadar senedir tv izlerim, ilk kez bir tv kanalının bu kadar bana hitap ettiğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 GERGE said: Zaman Çarkı var sadece. Diğerleri yok bildiğim kadarıyla. 13 cilt falan diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Fox adını görünce otomatik olarak arkamı dönüyorum ben. http://www.youtube.com/watch?v=vB9iAuw8ZCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Öyle, çok cilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 :) Niye be Gerge? Bilmediğim bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Fox Firefly'ı iptal etti. Fox ölü kanal benim için. Yaptıklarını izlemem. İzlemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 13 cilt çok fazla ya okuma açısından değil maddi açıdan :P e-book okurum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 GERGE said: Fox Firefly'ı iptal etti. Fox ölü kanal benim için. Yaptıklarını izlemem. İzlemiyorum da. :) ah be kardeşim. Boş ver fayr fılayı neyin. Valla imkanın varsa izle foxcrime'ı, saracak seni de, eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bullbird said: 13 cilt çok fazla ya okuma açısından değil maddi açıdan :P e-book okurum artık Türkçe aşınca öyle. İngilizce kitap başı 10 lira vermiştim vaktinde. Hatta ikinci el alsan kitap başı 1 dolar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ya yazmayın şöyle şeyler, toplam şu ana kadar 250-300 Lira vermişimdir en az. Hep gittim D ve R'den aldım kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Fox ile aram kötü ama. Tarzlarını sevmiyorum, kanalın ideolojisini sevmiyorum. En son Dollhouse ile izleyeyim dedim, onu da iptal ettiler, kopardım bağlantımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 cetintas said: Ya yazmayın şöyle şeyler, toplam şu ana kadar 250-300 Lira vermişimdir en az. Hep gittim D ve R'den aldım kitapları. d&r bu serinin farklı bir basımevinden olanını satıyor. şimdi diyeceksiniz ulan eşşoğlueşek kitap aynı kitap kim asmış ne farkeder, haklısınız da biraz ama Robinson'dan aldıklarımın kağıt kalitesi falan daha çok hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 d&r bi mağazada 1 3a 4 5 (1er tane) diğer mağazada 3b (5 tane falan) bi diğer mağazada 2a,2b (kaç tane bakmadım artık uzak diye) insan eşit dağıtır şunları ya.. gittim 2yi türkçe okudum uğraşmamak için :/ Take heart..whose? u türkçeye uyduramayıp.. kalp al.Ama kimin? demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 İlk kitabı okumadan sadece dizi ile ikinci kitaba geçsem nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hem de kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 :( Neler olacak çok merak ediyorum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 çok kafan karışır, dizide olmayan bazı şeyler var kitaplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar