Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

2.kitaptan biraz detay olcak ama aklıma takılan bi yer var.

Tyrion'un adamlarıyla Pycellin odasını bastığı yerdeyimde.
Tyrion joffreyin kızkardeşini Dorne prensine önermiş bunu, yapıcağını da sadece Grand Maester Pycelle 'e söylemişti.İşte Tyrion,üstatın odasına adamlarıyla dalıp onu bu bahsettiğim planını ablasına ispiklemle suçluyor.

Şimdi efenim Tyrion nerden anladı bu adamın ispiklediğini orayı kaçırmışım.Yoksa orda direk adama blöf yapıp başka şeyler öğrenmek için mi yaptı bunu?

Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda cildi bu kadar kalitesiz kitap görmemiştim, sırtları hemen hemen zedeleniyor.

Bu arada yukarıdaki Pycelle hususunda..

Tyrion Pycelle'eye yem atıyordu o da bunu yutup belli ediyordu kraliçeye çalıştığını diye hatırlıyorum. Blöf yoktu sanırım.

bu arada birşeyden kıllandım, wikilere falan da bakmıyorum spoiler yemememek için d eartık şunu sormam gerek. 4. kitaptayım şu an ona göre baksın bakacak arkadaşlar :)

Komplo Teorisi

Şimdi bu Rhaegar'dan Robert hariç herkes çok iyi bahsediyor. Şöyle yakışıklıydı, böyle şairdi, çok zekiydi, kibardı, güçlüydü vesaire vesaire. Bir tek Lysanna'yı kaçırdığı için Robert kıl adama.

Lysanna'nın olduğu kulede neler olup bitiyor bilemiyoruz ama Arthur Dayne ölüyor, hatta sadece Eddard ve Meera ile Jojen'in babası olan adam sağ çıkıyor sanırım. Lysanna'da ölmeden önce Eddard'a bir söz verdiriyor ve Eddard ne hikmetse oralardan kolunda Jon Snow ile dönüyor..

Jon Snow için de bir yerde "his is the song of ice and fire" lafı geçiyor.

Ice - Wall - Kuzey - Lysanna
Fire - Alev - Ejderhalar - Targaryenler - Rhaegar

BU Lysanna ile Rhaegar'ın oğlu mu acaba yahu Jon Snow?

Sosyal ağlarda paylaş

lysanna değil lyanna, ayrıca o his song geyiğini aegon için söylüyo doğduğunda, jon ile ilgili kimse bişey demiyo o tarz diye biliyorum, ayrıca grrm eki eki kekledim sizi demezse öyle
ayrıca

kaçırma yok pek, lyanna roberta aşık felan değil, robert kendi kendine gelin güvey oluyo

cöfrü

babasının keşke ölse çocuk yazık la dediğini duyuyo ondan sora yolluyo katili

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

ikinci sorum

Bran'ı öldürmeye gelen suikastçi hakkında

3. kitapta bir anda "kesin Joffrey gönderdi bunu, bak sen kerataya" tarzı laflar geçiyordu ama bir kesinliğe kavuşmuyordu gibi hatırlıyorum. Kim gönderiyor o adamı ortaya çıkıyor muydu? Ben mi kaçırdım acaba okurken?

Joffrey in anasi bence. ki anasida milf cok iyi cok seksi.
Sosyal ağlarda paylaş

Descartess said:

2.kitaptan biraz detay olcak ama aklıma takılan bi yer var.

Tyrion'un adamlarıyla Pycellin odasını bastığı yerdeyimde.
Tyrion joffreyin kızkardeşini Dorne prensine önermiş bunu, yapıcağını da sadece Grand Maester Pycelle 'e söylemişti.İşte Tyrion,üstatın odasına adamlarıyla dalıp onu bu bahsettiğim planını ablasına ispiklemle suçluyor.

Şimdi efenim Tyrion nerden anladı bu adamın ispiklediğini orayı kaçırmışım.Yoksa orda direk adama blöf yapıp başka şeyler öğrenmek için mi yaptı bunu?

hatırladığım kadariyla imp orda joffun her iki kardeşini de birilerine öneriyor. pycelle ye de bilerek yanlış bilgi veriyor. tommeni söz verdiği yere myrcella yı söz verdim gibi - eh yanlış bilgiyi kraliçeden duyunca da direk uyanıyor olaya

Sosyal ağlarda paylaş

4. kitabın %65'inde falanım.. çok hoşuma giden laf

4. kitabın %65'inde falanım: Bu Jaime Riverrun siege'ine geldi orda çadırını falan yeni kurduktan sonra şişman halası geliyo ya bunu ziyarete.. orda teyzesinin söylediği son laf çoooook hoşuma gitti hiç aklıma gelmemişti veya öyle düşünmemiştim yani

Tyrion was his father's son, not you.. asıl babasına çeken Tyrion du sen değil anlamında

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=pE12H1HorUU

videodakiler

0:35 - Prologdaki Maester Cressen

1:08 - Arry

1:17 - margaery tyrell ve renly

1:18 - theon greyjoy Aeron Greyjoy'la (damphair)

1:24 - joff piçi ve görmemişin crossbowu

1:28 - stannis prologdan yine

1:45 - brienne renly'nin arkasında !!!!!

1:50 - my nigga davos

yorumlar

renly çoook kral olmuş bence.. GAP çalışanı imajından kurtulmuş.
Davos SÜPEEEERR.. o aktöre sonsuz saygım var
aeron greyjoy biraz fazla şişman mı olmuş ne
Brienne süper.. sadece kitaptakinden çok daha güzel yapmalarından korkuyorum
Margaery hakkaten çok tatlı bi kız olmuş.. o da cuk oturmuş role.. helal olsun GoT castinge

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...