erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hamsilipilav said: sırf bitmesin diye limit koydum kendime belli sayıda sayfa okuyorum her gün 4. kitaptan :( ahah ayni durumdayim 3. kitap bir cirpida bitti, 4un de yarisina geldikten sonra biraz yavaslama karari verdim vizeler falan bitsin yardiririm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 2.kitaptan biraz detay olcak ama aklıma takılan bi yer var. Tyrion'un adamlarıyla Pycellin odasını bastığı yerdeyimde. Tyrion joffreyin kızkardeşini Dorne prensine önermiş bunu, yapıcağını da sadece Grand Maester Pycelle 'e söylemişti.İşte Tyrion,üstatın odasına adamlarıyla dalıp onu bu bahsettiğim planını ablasına ispiklemle suçluyor. Şimdi efenim Tyrion nerden anladı bu adamın ispiklediğini orayı kaçırmışım.Yoksa orda direk adama blöf yapıp başka şeyler öğrenmek için mi yaptı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 blörf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tamam ya aceleci davranmışım, povu bitirdim şimdi Jon Arryn'in ölümünü sorgulamak için yapmış anldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hayatımda cildi bu kadar kalitesiz kitap görmemiştim, sırtları hemen hemen zedeleniyor. Bu arada yukarıdaki Pycelle hususunda.. Tyrion Pycelle'eye yem atıyordu o da bunu yutup belli ediyordu kraliçeye çalıştığını diye hatırlıyorum. Blöf yoktu sanırım. bu arada birşeyden kıllandım, wikilere falan da bakmıyorum spoiler yemememek için d eartık şunu sormam gerek. 4. kitaptayım şu an ona göre baksın bakacak arkadaşlar :) Komplo Teorisi Şimdi bu Rhaegar'dan Robert hariç herkes çok iyi bahsediyor. Şöyle yakışıklıydı, böyle şairdi, çok zekiydi, kibardı, güçlüydü vesaire vesaire. Bir tek Lysanna'yı kaçırdığı için Robert kıl adama. Lysanna'nın olduğu kulede neler olup bitiyor bilemiyoruz ama Arthur Dayne ölüyor, hatta sadece Eddard ve Meera ile Jojen'in babası olan adam sağ çıkıyor sanırım. Lysanna'da ölmeden önce Eddard'a bir söz verdiriyor ve Eddard ne hikmetse oralardan kolunda Jon Snow ile dönüyor.. Jon Snow için de bir yerde "his is the song of ice and fire" lafı geçiyor. Ice - Wall - Kuzey - Lysanna Fire - Alev - Ejderhalar - Targaryenler - Rhaegar BU Lysanna ile Rhaegar'ın oğlu mu acaba yahu Jon Snow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bilmiyoruz ama en ortada teori o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ulan ben de gizemli birşey çözdüm diye seviniyordum, cidden o kadar yaygın birşey mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 lol :D bende o fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ikinci sorum Bran'ı öldürmeye gelen suikastçi hakkında 3. kitapta bir anda "kesin Joffrey gönderdi bunu, bak sen kerataya" tarzı laflar geçiyordu ama bir kesinliğe kavuşmuyordu gibi hatırlıyorum. Kim gönderiyor o adamı ortaya çıkıyor muydu? Ben mi kaçırdım acaba okurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 joff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Uykudan önce okumanın zararları... amacı neydi peki sarı çiyanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ibnelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 lysanna değil lyanna, ayrıca o his song geyiğini aegon için söylüyo doğduğunda, jon ile ilgili kimse bişey demiyo o tarz diye biliyorum, ayrıca grrm eki eki kekledim sizi demezse öyle ayrıca kaçırma yok pek, lyanna roberta aşık felan değil, robert kendi kendine gelin güvey oluyo cöfrü babasının keşke ölse çocuk yazık la dediğini duyuyo ondan sora yolluyo katili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Aket-Atum said: ikinci sorum Bran'ı öldürmeye gelen suikastçi hakkında 3. kitapta bir anda "kesin Joffrey gönderdi bunu, bak sen kerataya" tarzı laflar geçiyordu ama bir kesinliğe kavuşmuyordu gibi hatırlıyorum. Kim gönderiyor o adamı ortaya çıkıyor muydu? Ben mi kaçırdım acaba okurken? Joffrey in anasi bence. ki anasida milf cok iyi cok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Descartess said: 2.kitaptan biraz detay olcak ama aklıma takılan bi yer var. Tyrion'un adamlarıyla Pycellin odasını bastığı yerdeyimde. Tyrion joffreyin kızkardeşini Dorne prensine önermiş bunu, yapıcağını da sadece Grand Maester Pycelle 'e söylemişti.İşte Tyrion,üstatın odasına adamlarıyla dalıp onu bu bahsettiğim planını ablasına ispiklemle suçluyor. Şimdi efenim Tyrion nerden anladı bu adamın ispiklediğini orayı kaçırmışım.Yoksa orda direk adama blöf yapıp başka şeyler öğrenmek için mi yaptı bunu? hatırladığım kadariyla imp orda joffun her iki kardeşini de birilerine öneriyor. pycelle ye de bilerek yanlış bilgi veriyor. tommeni söz verdiği yere myrcella yı söz verdim gibi - eh yanlış bilgiyi kraliçeden duyunca da direk uyanıyor olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 pycelle - tyrion ben de Karea'nın dediği gibi hatırlıyorum olayı. sadece pycella değil 2-3 kişiye farklı birşeyler söylüyordu kimin kraliçeye konuştuğunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4. kitabın %65'inde falanım.. çok hoşuma giden laf 4. kitabın %65'inde falanım: Bu Jaime Riverrun siege'ine geldi orda çadırını falan yeni kurduktan sonra şişman halası geliyo ya bunu ziyarete.. orda teyzesinin söylediği son laf çoooook hoşuma gitti hiç aklıma gelmemişti veya öyle düşünmemiştim yani Tyrion was his father's son, not you.. asıl babasına çeken Tyrion du sen değil anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4'e başlamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sonra 5, sonra da 5 yıl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 spoiler yemiyim diye hızlıca okuyorum zaten. bi amerika seferi çıkarsa 4 de bitecek uçakta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bn de 16 dolar shipping olmasa alıcam 5. kitabı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dr.com.tr'den aldım ben dance with dragonsı 50 liraya garip bi şekilde internet sitesinde kitaplar %20-25 daha ucuz dnr'ın, baya sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pE12H1HorUU videodakiler 0:35 - Prologdaki Maester Cressen 1:08 - Arry 1:17 - margaery tyrell ve renly 1:18 - theon greyjoy Aeron Greyjoy'la (damphair) 1:24 - joff piçi ve görmemişin crossbowu 1:28 - stannis prologdan yine 1:45 - brienne renly'nin arkasında !!!!! 1:50 - my nigga davos yorumlar renly çoook kral olmuş bence.. GAP çalışanı imajından kurtulmuş. Davos SÜPEEEERR.. o aktöre sonsuz saygım var aeron greyjoy biraz fazla şişman mı olmuş ne Brienne süper.. sadece kitaptakinden çok daha güzel yapmalarından korkuyorum Margaery hakkaten çok tatlı bi kız olmuş.. o da cuk oturmuş role.. helal olsun GoT castinge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 1 20 deki damphair mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar