Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:

storm of swords yine

abi saka gibi, sabah ygritte'i oynayacak kadini gordum sevindim boyle oo uzun uzun gider nasilsa bunlarin olayi diye
vapurda okudum jon povunu, ygritte de gitti ya :/ abi bu kitabi okurken mutlu olmak suc mu nedir sdfsd

Mutlu olmak için doğru tarafta olmalısın:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Filmi izlemeyen ama izlemeyi düşünen ya da henüz izlemeye başlayan arkadaşlar...
Veya kitapları(7 kitap var,ilk kitabı Türkçe'ye çevirirken iki bölüm olarak yayınlamışlar ama orijinali tek kitap ve 4üncü kitabı iki bölüm-Part 1 ve Part2- olarak yazmışlar,bu nedenle 6 kitap gibi görünüyor ama aslında 7 kitap var, neyse, bu bir ayrıntı)okumamış ya da henüz okumaya başlamış olan arkadaşlar...

Çok fazla kişi, çok fazla mekan, çok fazla konu ayrı ayrı ve birbiri ile bazen paralel ve bazen iç içe işlendiği için anlaşılmayan yerler olabilir.

Dün son kitabı aldım. İlk 6 kitabı okudum. Game of Thrones ile ilgili sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız George R.R. Martin çok anasının gözü adammış. Sondan bir önceki kitap 778 sayfa ve Tyrion'dan,Stannis,Daenerys'ten hiç bahsetmiyor.Lord Snow'dan sadece birkaç satır bahsediyor.Tamamen ticari yani olay.Bir de dalga geçer gibi 777 ve 778inci sayfalarda "ahahahah,ne oldu,şaşırdınız değil mi,nerede bu Tyrion,Daenerys,Stannis,Lord Snow diyorsunuz ama seneye umarım bitirirsem son kitapta tüm bu kişilerin ne yaptıklarını öğreneceksiniz" gibilerinden bir şey yazmış...
Ve adam son kitabı bildiğin Büyük Türkçe Sözlük formatında bastırmış,o kitap herhalde sadece masaya oturup okunur. 1000 küsür sayfa ve dev gibi bir şey. 70 Lira. Ticari bir olaya bağlandı yani bizim edebiyat ve macera tutkumuz ya,neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...