hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 2011'in EN İYİ PAYLAŞIMI: REPLERİ TOPLARIM SONRA. (yanlız küçük çıktı :( mükemmel yoksa normal boyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 rep verir terazine ziplardim ama resim kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 photobucket'te büyümüyor. nereye upload edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 imgur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahahahah yet imgur da patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 imageshack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sparkcaster üstüne tiklanmiyor olmadi haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 imgur patlak olduğu için yüklemeyi reddediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hamsilipilav said: 2011'in EN İYİ PAYLAŞIMI: REPLERİ TOPLARIM SONRA. (yanlız küçük çıktı :( mükemmel yoksa normal boyu) WIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aquila said: oyle bi olay var mi belli deil ki, l+r olayini zaten bilen tek diger adam reed ve hala ortada yok, bu kadar mevzunun icinde adam cocuklarini da gonderdi kendisi yok. bran ejderhalarla ucucak. katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 röportajından anladığım yine en az bi 5 sene var kitaba, dunk and egg yazcakmış bitane world of ice and fire diye kitap yazcakmış vs 3. kitap da 2 sezon olacağı için ki 1. sezonunun nerede biteceği malum, baya arkaya yaslanır heralde 6. kitap için :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://towerofthehand.com/essays/chrisholden/prophecies.html bu site baya güzelmiş, bütün teorileri nelere dayandıklarına göre felan yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 öcüncü kitap joff'un düzenledigi bir gösteri var sovalyeler takisiyor. diziye koyarlar mi o bölümü. Lan Sansa'da ne kansiz bir kiz ya ulan ben o pijin yaninda duracagima kendimi öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 erucalavera said: storm of swords yine abi saka gibi, sabah ygritte'i oynayacak kadini gordum sevindim boyle oo uzun uzun gider nasilsa bunlarin olayi diye vapurda okudum jon povunu, ygritte de gitti ya :/ abi bu kitabi okurken mutlu olmak suc mu nedir sdfsd Mutlu olmak için doğru tarafta olmalısın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Filmi izlemeyen ama izlemeyi düşünen ya da henüz izlemeye başlayan arkadaşlar... Veya kitapları(7 kitap var,ilk kitabı Türkçe'ye çevirirken iki bölüm olarak yayınlamışlar ama orijinali tek kitap ve 4üncü kitabı iki bölüm-Part 1 ve Part2- olarak yazmışlar,bu nedenle 6 kitap gibi görünüyor ama aslında 7 kitap var, neyse, bu bir ayrıntı)okumamış ya da henüz okumaya başlamış olan arkadaşlar... Çok fazla kişi, çok fazla mekan, çok fazla konu ayrı ayrı ve birbiri ile bazen paralel ve bazen iç içe işlendiği için anlaşılmayan yerler olabilir. Dün son kitabı aldım. İlk 6 kitabı okudum. Game of Thrones ile ilgili sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahah seni vizyona alalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 en çok bana sorcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Senin wordpress sayfana baktım da,sen de sezon 1 için tanıtıcı yazı eklemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Yalnız George R.R. Martin çok anasının gözü adammış. Sondan bir önceki kitap 778 sayfa ve Tyrion'dan,Stannis,Daenerys'ten hiç bahsetmiyor.Lord Snow'dan sadece birkaç satır bahsediyor.Tamamen ticari yani olay.Bir de dalga geçer gibi 777 ve 778inci sayfalarda "ahahahah,ne oldu,şaşırdınız değil mi,nerede bu Tyrion,Daenerys,Stannis,Lord Snow diyorsunuz ama seneye umarım bitirirsem son kitapta tüm bu kişilerin ne yaptıklarını öğreneceksiniz" gibilerinden bir şey yazmış... Ve adam son kitabı bildiğin Büyük Türkçe Sözlük formatında bastırmış,o kitap herhalde sadece masaya oturup okunur. 1000 küsür sayfa ve dev gibi bir şey. 70 Lira. Ticari bir olaya bağlandı yani bizim edebiyat ve macera tutkumuz ya,neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Valla ben 7$ vermiştim vaktinde kitap başına. Hardcover alsan 70 tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 haha herif asoiafa da dadandı KUTSAL HİÇBİRŞEY Mİ KALMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bunu bitirdiğine göre Wheel of Time'a ya da Memory, Sorrow & Thorn'a gir derim abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Son kitabı bitirince artık onlara başlayacağım,başka birkaç dostum da söyledi zaten. Kaede,terbiye canım kardeşim, terbiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar