Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smarthan said:

ha bişi daha aklıma takıldı. dizide pek belli olmadı.

şimdi bu büyücü kadın mı drogonun yarayı pisliyor yoksa cidden iltihaplanıyo mu ?

spo

khal yapılan tedavileri rahatsız ettiği için söküp atıyor, bana bişey olmaz ayaklarında devam ediyor. sonra gg.

ha tedavileri söküp atmasa işe yarayacak mıydı cadının yaptığı, apayrı konu. o konuda bi netlik yok gibi.. her türlü gg olabilirdi belki de.

Mesaj tarihi:
kinaye vardı:)neyse
Masquerade said:

zeper said:

spo

ölümü hayatının ayının elinden oldu..ben de şaşırdım,çok saçmaydııı:(koskca khal sonunda yatalak oldu,fişini çektiler ya!

smarthan said:

lan hani drogo savaşta cenk ederken ölüyodu ? bölüm sonuna kadar nasılsa burda ölmicek belki canlanır diye bekledim

abi nasil izliyonuz bu diziyi dsagfd.
Mesaj tarihi:

4.kitap ile ilgili soru

Daenery's, Jon ve Bran bölümleri yok kitapta. Daenerys ve Jon u yanındakiler aracılığı ile görürüz gibi ama Bran den kitap boyunca haber yok mu? var yok gibi detay vermeden cevaplarsanız çok iyi olur. En çok merak ettiğim kişilerden birisi o umarım bi kitap boş geçmez. 5 te pov u olduğu haberi sevindirici en azından. Çok beklemeyeceğiz 4 te yoksa bile.

Mesaj tarihi:
öyle de sıkıcılar işte
3 kitap boyunca adı bi kere geçiyor sonra üstüne chapter yapılıyor

bide şunu farkettim 4 kitapta sdfad

dany aşırı kayrılmış
yıllardır kaçıyor eğitimi yok bişeyi yok doğru düzgün ama 13 yaşında kitaptaki en bilge en zeki karakter resmen

hatası yok lan kızın

Mesaj tarihi:
onun hatası yokki

kitapta kadın özellikle tembihliyor çıkarma onu ordan ve milk of the poppy falan içme diye drogo dinlemiyor

drogo kaşındırıyor ak diyip atmasa onu iltihap kapmıycak

• Yeni Oluştur...