Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu'dan Tayyip'e Ananı...

mokoko

Öne çıkan mesajlar

balon said:

@Loxias:

[spo]"14 kuruluşun yaptığı harcamaları çıkardık, 4 milyar lira. Tüm ailelere en az 600 lira, en fazla değil. Çocuk sayısı fazlaysa, engelli varsa, yaşlı anne baba varsa onlara 600 değil, 1250 lira da verebileceğiz. Hesabımızı kitabımızı yaptık. Gelen yük ne kadar? Sadece 7 milyar lira. 4 milyar zaten harcanıyor. 7 milyar lira ilave ettiğimizde yaklaşık 12 milyar lira civarında bir para. Bütçenin büyüklüğü içinde son derece küçük bir rakam. Bütün kamu harcamaları içinde yüzde 1.7. Eğer iktidarsanız, halktan yana iseniz, yoksulluğu kader olmaktan çıkaracaksanız, eğer iktidarda halkın gücünü temsil ediyorsanız yüzde 1.7’lik bir bütçe kaynağını halk için kullanacaksınız. Bunun için eğer bize kaynak soruyorsanız insan önce dönüp utanır. Bu ülkenin insanlarına yüzde 1.7’lik kaynağı fazla mı görüyorsunuz?"[/spo]

demiş evet.

Bir de şuraya göz atıyoruz: Bu da gündemde

Tüm bunların işsizliği ve yoksulluğu azaltacağını ya da ortadan kaldıracağını mı düşünüyoruz? Şahsen hayır düşünmüyorum.

işsizlik maaşının ne olduğunu biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Loxias said:

TD)Pentagram said:

e şimdi kk ninne farkı kaldı.Meydanlarda hangi farkını anlatacak?biz hangi konuda farklıyız diyecek.herşeyde aynı artık.

görende, chpye oy verecektinde şu olaydan sonra karar değiştirdin sanacak.

abi rörö yaptığın akp seçmeninden farkın yok.sende chp yandaşı olmuşsun demekki.ağzını yüzünü kırsa şak şak yapacaksın

ben üsluba katılmıyorum. ancak yapılan şeyde siyaset. karşında her iddiaya "bunu kanıtlamayan şerefsizdir" diyen bir başbakan var. e bu üslubla da %50 ye yakın oy alıyorlar.

ama aha bunu dedi, akpden hiç bir farkı kalmadı demekte çok sığ olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece videoyu gördüm, yazılanları görmedim de, bugüne kadar RTE'nin nelerini gördük, bir tane yanındaki adam çıkıpta ayıp etti demedi hatta savundu. Şimdi kalkıp Kılıçdaroğlu'nu eleştirmek niye? "Sen ispat edemezsen şerefsizsin" demek çok mu düzgün? Bence güzel demiş, gerisini söylememiş onu seçimden sonraya bırakmış :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel kanaatim doğrultusunda artık şıracıyı da bozacıyı da savunmak ya da kendini onların sınır bekçisi görmek mantıksız. ALES YGS KPSS derken milletin zaten anlamsız olarak ezberci zihniyette yıllarını döktüğü sınavlar çöküyor şimdi. Daha çok bunlara odaklanmak lazım...

Belki birçoğu nerdrage ile bunları takip edip başlık açınca hoş oldu, gündemi takip ettim sanıyor ancak, bugün 25i ve bu sınavların(YGS) açıklanma günü, çünkü 25-29 nisan ikinci sınavın başvuru süresi. Demem o ki, örtpas edilip gündem herzamanki gibi halı altına süpürülüyor. Aman dikkat...
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

balon said:

@Loxias:

[spo]"14 kuruluşun yaptığı harcamaları çıkardık, 4 milyar lira. Tüm ailelere en az 600 lira, en fazla değil. Çocuk sayısı fazlaysa, engelli varsa, yaşlı anne baba varsa onlara 600 değil, 1250 lira da verebileceğiz. Hesabımızı kitabımızı yaptık. Gelen yük ne kadar? Sadece 7 milyar lira. 4 milyar zaten harcanıyor. 7 milyar lira ilave ettiğimizde yaklaşık 12 milyar lira civarında bir para. Bütçenin büyüklüğü içinde son derece küçük bir rakam. Bütün kamu harcamaları içinde yüzde 1.7. Eğer iktidarsanız, halktan yana iseniz, yoksulluğu kader olmaktan çıkaracaksanız, eğer iktidarda halkın gücünü temsil ediyorsanız yüzde 1.7’lik bir bütçe kaynağını halk için kullanacaksınız. Bunun için eğer bize kaynak soruyorsanız insan önce dönüp utanır. Bu ülkenin insanlarına yüzde 1.7’lik kaynağı fazla mı görüyorsunuz?"[/spo]

demiş evet.

Tüm bunların işsizliği ve yoksulluğu azaltacağını ya da ortadan kaldıracağını mı düşünüyoruz? Şahsen hayır düşünmüyorum.

Evet
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Mighty_THoR said:

balon said:

@Loxias:

demiş evet.

Evet

o zaman, prim sistemi ile çalışan bir sigorta sistemi ile devlet tarafından finanse edilecek bir yardımı karşılaştırmanın ne kadar cahilce durduğunun da farkındasındır, dolayısıyla sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Şimdi Tayyip iddiayı kanıtlamak yerine benim anama laf etmek senin haddin değildirden girer gereken açıklamayı karıştırır polemikle unutturur konuyu.

ANANI AL DA GİT BİLE DİYEMEYEN BAŞBAKAN İSTEMİYORUZ!

ülkeyi bu adam mı yönetecek, cık cık cık.
Sosyal ağlarda paylaş

alışmışsınız sayfalarca belgelerin, fikirlerin, planların önünüze başkasının fikri yapısıyla hap yapılarak yutturulmasına, okuyup araştırma gereği bile hissetmiyorsunuz artık.

ekonomiyle ilgili her ay 2 tane bülten çıkarmış, yol haritaları vs, bir cümlede özetliyeyim ben bunları tabi
Sosyal ağlarda paylaş

İnanmadığım bir adamın fikirlerini sen nasıl araştırmıyorsan ben de araştırmadım. Anlatmak istersen dinlerim, konuşuruz. Dinlemek ya da öğrenmek zorunda mıyım her şeyi? Demokratikliğe bak anasını satim.

Bu arada, devletin finanse etmediği bi şey kaldı mı? Devlet adıyla yani paranın dönmediği herhangi bir şey? Kapitalizmi yaşıyoruz işte sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...