Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Wow rogue ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bu arada thief 3 cok uğraştım Windows 7 de çalışmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Alpha Protocol'a da bakayım ucundan Mass Effect'i andırıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 canyourunit death to spies için sistemin gıral diyor hemen indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dragonmax said: Bu arada thief 3 cok uğraştım Windows 7 de çalışmadı :( daha geçen gün oynadım yav ben, w7 64bitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Red said: canyourunit death to spies için sistemin gıral diyor hemen indirim orda moment of truth yok. sen eski oyuna bakmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 moment of truh u ben de indirdim meraklandım hani, oyun incelemesinde gamespotta mesela "ai is amazing when the guns aren't involved" yazıyordu.Zor bi oyuna benziyo ama. Of çok merak ettim nasıl bişey güzeldir umarım.. Velvet Assassin bitsin ona geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sabonis said: razzRaziel said: Sniper: Ghost Warrior. Adından da anlaşılacağı üzere daha çok sniper üzerinde odaklı. Ama stealth ağırlıklı. ama sakın bununla vakit kaybetme. rezalet bir oyun... indirdiğim 4gb'a üzüldüğüm tek oyundur herhalde bugüne kadarki. o derece leş. Katılıyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi ne oyunmuş moment of truth.. ilk bölümü 2buçuk saatimi aldı söylemiyor da neyin nasıl yapılacağını :) zevkli, uğraşıyosun kendin buluyosun falan hoşuma gitti baya ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar