Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2009 mustang shelby cobra kullanıyorum 1.5 yıldır. ama ocağıma incir ağacı dikti bunun hayvani yakıt tüketimi. önümde 2 seçenek var. ya bu aracı satıp bmw, mercedes ya da audi bakıcam üst segmende ya da bunu garaj arabası yapıp ayda 2-3 sefer kullanacağım ama bu sefer de günlük kullanacağım araba için maksimum 30-35 bin lira ayırabilirim ki garajda shelby varken 30k lık araba ile gezmek de rahatsız edici ve saçma. siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dursun, haftasonları gezersin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 araci kredi ilemi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok nakit almıştım. niye sordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 al 30-35k ya gündelik orta sınıf bi araba, seneye de onun yerine daha iyisini alırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 shelby dursun, 2 gün bineyim ben gezeyim, sonra sat audi a4 al, bmw 3 ve merso c serisine göre daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 pics or HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şelbi dursun garajda murat 131 al. tüplü. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ya bende 200 liralik araba olsa, ne ocak du$unurum ne incir. bu da boyle bir animdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şimdi "O arabaya XXX parayı bayılan, benzini düşünmez" cümlesi şehir efsanesine mi dönüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi yalandır ya. bu herifin futbol bolumunde falan yazdığı şeylerden sora inanasım gelmiyo bole bi konuya nedense. pic or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 shelby ne abi, amerikan görmemişi misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 nakitle shelby aldığına göre ya güzel gelirin var ya da loto falan tutturdun güzel gelirin varsa benzin ve vergisi koymaz güzel gelirin yoksa zaten nasıl bi kafasızlık düşünmeden buna yatırmak parayı? loto tutturduysan butun parayı mı buna yatırdın da ikinci araba 30bin liralık oluyo? shelbynin aylık 1000lira mtvsi var zaten, garajda yatırdıgın zaman onu nası ödemeyi planlıyosun. kaskosunu geçtim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 türkiyede mustange o kadar para veren vatandaşlıktan atılmalı forumdan zaten banlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 americunt barzosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 banka soydu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şu amerikan arabalarına servet yatıranlar kadar barzo adamlar görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hyr mustang gt falan alsan yine bi nevi bak gitmiş cobra almıs askjdfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 servet düşmanı mısınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok çelişkili ifade düşmanıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ankara asfaltında boeing ile eline verdim abi shelbylerin beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 patronun oglu mevkiindedir belki babası almıstır, simdi de muslugu kıstıysa ağlar tabi das. ya da bi merakla arabayı alıp sonra bezmişdir ki böyle bir müşterimiz vardı aldıktan 3 ay sonra sattı arabayı. olabiliyor böle şeyler. topice gelince de kullanmıcaksan sat kardeş. trollse de abv lan, bi sürü post yazdım bak emek harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ulan burayı da mı trollüyor bu ahaha, pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 faketir bencede cobraya 120 bin dolar verip alan adamın 2. arabası için 30k limit olması hahaha 4.6 lar yada 3.6 mustangler bile alınmaz iken bide cobrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben kastıgm posta bakarım aga. win win sgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar