lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 iyi ki tanımıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 gelip kız arkadaşım için "işini görür" diyip, sonra cevabını alınca "dikkat et belden bağlamalı değil" diye seviyesizleşip bir de beni mi atıcaklar forumdan? yönetimdeki insanların zeka seviyelerinin, üyelerden (en azından bu kaktüsten) fazla olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 koçum hakaret eden sensin ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Cons said: allah gücenmesinde arkadaşların malmış biraz. sevgilininde kafası pek çalışıyor gibi gözükmüyor ama en azından ihtiyacını görürsün kardeş. Ya benim şu forumda anlamadım olay bu. Şimdi biri gelip senin annen hakkında topik açsa. işte sürekli şakalışıyoruz sürekli eşekşakası yapıyoruz birbirmize biz evlencez falan derken, biri aradan fırlayıp ihtiyacını görürsün kardeş dese hoşuna gidicek mi? senin allah belanı versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal. hemen "annene yapsalar reröre" ye bağlamayın işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cons sorunlu çocuk rpsine başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Phyx said: Cons said: allah gücenmesinde arkadaşların malmış biraz. sevgilininde kafası pek çalışıyor gibi gözükmüyor ama en azından ihtiyacını görürsün kardeş. Ya benim şu forumda anlamadım olay bu. Şimdi biri gelip senin annen hakkında topik açsa. işte sürekli şakalışıyoruz sürekli eşekşakası yapıyoruz birbirmize biz evlencez falan derken, biri aradan fırlayıp ihtiyacını görürsün kardeş dese hoşuna gidicek mi? senin allah belanı versin ya kerim ananı kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahmedinejad said: 2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal. hemen "annene yapsalar reröre" ye bağlamayın işi. arkadaşın bi sıkıntısı var ve topik açmış bunun kadar normal bişi yok aynı şey senin annenin başına gelse sen de topik açsan laf atsalar annene.. tepki görmem normal mi diceksin? bu nasıl bir mantıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cCconscCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Phyx said: ahmedinejad said: 2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal. hemen "annene yapsalar reröre" ye bağlamayın işi. arkadaşın bi sıkıntısı var ve topik açmış bunun kadar normal bişi yok aynı şey senin annenin başına gelse sen de topik açsan laf atsalar annene.. tepki görmem normal mi diceksin? bu nasıl bir mantıktır +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sendika trolüne resistim var sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 analar bacilar havada ucusmus. adresler istenmemis heralde daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 özel mesajdan halloldu onlar. en heyecanlıları hep özel mesaj zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahmedinejad said: 2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal. hemen "annene yapsalar reröre" ye bağlamayın işi. anlatır tabi kız arkadaşının onun bunun hatasını kişisel bölümü niye var? böyle tepkileri bizlerin göstermeye hakkı yok adam içinde bulunduğu kötü durumu yazmış. çok lazımsa tavsiyeni verirsin yardımcı olmaya çalışırsın yok ilgilenmiyorsan güler geçersin. insanların hassas olduğu konuları bile bile o konu ya da kişi üzerinden hakaret etmenin ne gereği var? işiniz gücünüz mü yok hemen bir giydireyim laf sokayım tripleri. ahmedinejad kusura bakma senin post üzerinden alıntı yaptım ama genel olarak bu şekilde tepkilerin varlığı rahatsız edici. ha bir de Cons'un 0-16 yaş grubuna ait o laf sokma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 donla dans ederken cekilmis videosu internette dolasan cons degil mi? ne diyosa haklidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://www.brendaguyton.com/painting_images/White_Knight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Marty said: donla dans ederken cekilmis videosu internette dolasan cons degil mi? ne diyosa haklidir bence. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 baskasi da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yariciplak erkek resimlerini kaydedip saklayan bi insan degilim. konu da dagilmasin, siz devam edin kavganiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kızla 2 senedir beraberim evlenicez demişsin, o halde arkadaşlarına yol ver kızla herşeye devam et. bir daha yüzlerine bile bakma. ama tabi bunu "evleneceğim kadın" dediğin kız için yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 iyi de abi eski arkadaşlar da önemlidir. ha ama ben yine de burda kızdan değil de arkadaşlardan güzellik beklerim. kızın işi trip atmak hoca, arkadaşlar babalık yapıcak işi sonlandırmaya çalışıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 zaten ben anlamıyorum. sevgilisini arkadaşlarıyla yüzgöz eden insandan nefret ediyorum. he hani kızın cocuklarla önceden de bi tanışıklıgı olur ne biliyim bir ortamdadırlar hep beraber sonra bunlar cıkmaya başlamıştır o tamam da, hani hiç tanışmadıgı halde sevgilisini arkadaşlarına tanıştırııp ve yüzgöz olmasına sebep olan insanlar gerçekten canımı fena sıkıyor. yani aslında cnaımı sıkan o durum da ben ona bok atıyorum. cünkü erkek milleti gariptir olm... bilmem anlatabildim mi. var böle adamlar. çoğunluk hatta. belki aranızda da var dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi ağır paronayaklık var sen de. o zaman şöyle bir durum olmalı sen bir ilişkiye başladığın zaman tüm eski arkadaşları resetliceksin, hem sen hem o yeni arkadaşlar edineceksiniz onlarla takılacaksınız. e onun kız arkadaşları ile bişi yapamazsın, seninkilerle de olmaz napcanız abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar