Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın eşek şakaları

lemuria

Öne çıkan mesajlar

gelip kız arkadaşım için "işini görür" diyip, sonra cevabını alınca "dikkat et belden bağlamalı değil" diye seviyesizleşip bir de beni mi atıcaklar forumdan?
yönetimdeki insanların zeka seviyelerinin, üyelerden (en azından bu kaktüsten) fazla olduğuna eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

allah gücenmesinde arkadaşların malmış biraz. sevgilininde kafası pek çalışıyor gibi gözükmüyor ama en azından ihtiyacını görürsün kardeş.

Ya benim şu forumda anlamadım olay bu. Şimdi biri gelip senin annen hakkında topik açsa. işte sürekli şakalışıyoruz sürekli eşekşakası yapıyoruz birbirmize biz evlencez falan derken, biri aradan fırlayıp ihtiyacını görürsün kardeş dese hoşuna gidicek mi? senin allah belanı versin ya
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

Cons said:

allah gücenmesinde arkadaşların malmış biraz. sevgilininde kafası pek çalışıyor gibi gözükmüyor ama en azından ihtiyacını görürsün kardeş.

Ya benim şu forumda anlamadım olay bu. Şimdi biri gelip senin annen hakkında topik açsa. işte sürekli şakalışıyoruz sürekli eşekşakası yapıyoruz birbirmize biz evlencez falan derken, biri aradan fırlayıp ihtiyacını görürsün kardeş dese hoşuna gidicek mi? senin allah belanı versin ya

kerim ananı kerim
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal.

hemen "annene yapsalar reröre" ye bağlamayın işi.

arkadaşın bi sıkıntısı var ve topik açmış bunun kadar normal bişi yok

aynı şey senin annenin başına gelse sen de topik açsan laf atsalar annene.. tepki görmem normal mi diceksin? bu nasıl bir mantıktır
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

ahmedinejad said:

2 senelik kız arkadaşı için "hangisinden vazgeçiyim" diye topic açarsan, hatta kızın mallığını ortaya koyarsan böyle tepkiler de görebilirsin normal.

arkadaşın bi sıkıntısı var ve topik açmış bunun kadar normal bişi yok

aynı şey senin annenin başına gelse sen de topik açsan laf atsalar annene.. tepki görmem normal mi diceksin? bu nasıl bir mantıktır

+1
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

anlatır tabi kız arkadaşının onun bunun hatasını kişisel bölümü niye var? böyle tepkileri bizlerin göstermeye hakkı yok adam içinde bulunduğu kötü durumu yazmış. çok lazımsa tavsiyeni verirsin yardımcı olmaya çalışırsın yok ilgilenmiyorsan güler geçersin. insanların hassas olduğu konuları bile bile o konu ya da kişi üzerinden hakaret etmenin ne gereği var? işiniz gücünüz mü yok hemen bir giydireyim laf sokayım tripleri.

ahmedinejad kusura bakma senin post üzerinden alıntı yaptım ama genel olarak bu şekilde tepkilerin varlığı rahatsız edici. ha bir de Cons'un 0-16 yaş grubuna ait o laf sokma çabaları.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ben anlamıyorum. sevgilisini arkadaşlarıyla yüzgöz eden insandan nefret ediyorum.

he hani kızın cocuklarla önceden de bi tanışıklıgı olur ne biliyim bir ortamdadırlar hep beraber sonra bunlar cıkmaya başlamıştır o tamam da, hani hiç tanışmadıgı halde sevgilisini arkadaşlarına tanıştırııp ve yüzgöz olmasına sebep olan insanlar gerçekten canımı fena sıkıyor. yani aslında cnaımı sıkan o durum da ben ona bok atıyorum.

cünkü erkek milleti gariptir olm... bilmem anlatabildim mi. var böle adamlar. çoğunluk hatta. belki aranızda da var dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ağır paronayaklık var sen de. o zaman şöyle bir durum olmalı sen bir ilişkiye başladığın zaman tüm eski arkadaşları resetliceksin, hem sen hem o yeni arkadaşlar edineceksiniz onlarla takılacaksınız.

e onun kız arkadaşları ile bişi yapamazsın, seninkilerle de olmaz napcanız abi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...