Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p9auKhQ7Ayc http://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 In Flames'ten sonra Sting de gözümde bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 adam 10 sene önce serdardan daha hd klip çekmiş gerçi serdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zaten toplam 7 nota var kac degisik sarki yapilabilir ki? -Sting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 rahmetli michael Jackson'da önceden bir şarkısını çalarak ayıp etmişti serdara, çok üzülüyorum http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/14759/serdar-ortac---billie-jean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 toki yüzünden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ülkemizde sanatçının kıymeti yok hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ekşideki başlıkların aynını buraya açmak :/ sting'in yaptığı resmen ekmek yediği kaba pislemektir. sözlerini ve bestelerini aldığa adama yapılır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yeni başlık için tembelim problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya ne problemi olcak, bana itici geliyor onu söyledim. yoksa adını "izzet yıldızhan feat. rihanna" koy sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Şu adamdan öyle bir nefret ediyorum, forumda kullanılabilecek kelimeler ile tanımlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 benden daha çok nefret ediyor olamazsın herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Frantic said: ekşideki başlıkların aynını buraya açmak :/ sting'in yaptığı resmen ekmek yediği kaba pislemektir. sözlerini ve bestelerini aldığa adama yapılır mı bu belki ekşi sözlükteki başlığı da o açmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar