Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4-5 defa kahve dökülen casper laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

sikinti 1, arkadasindan once senin "canin sagolsun, yenisini alirsin" demen gerekirdi.

yemişim arkadaşı abi mal daha değerli.yenisini falan almasın aldıysa dikkatli kullanıcak

benim herhangi birşeyime biri böyle birşey yapsa düzenli olarak.kafasını gözünü kırarım dalga mı geçiosun diye.

bugun laptopuna yapan yarın arabanı alır duvara çarpar.
Mesaj tarihi:
ne demek lan bozulsun ak laptopu
bütün gün başındasınız zaten bi bok yaptığınız yok otelde
bozulunca sanki gidip yaptıracakmısın parasını verecekmisin dedim
yaptırırız ne olcak çok mu problem falan filan dedi
ondan sonra olan olaylar gerçekten başka bir topiğin konusu arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
0ne said:

anında bozulurdu diye bişey yok, özellikle su/kahve vb sıvı içecekler elektronik parçalarla temas ettiği zaman, o kahve dökülen anakart ve üzerindeki bazı entegre veya bilimum elektronik komponentler şimdi çürümeye başlamıştır, ve o laptop gg.

En azından Casper idi diyerek avutabilirsin kendini.
Mesaj tarihi:
Şeker varsa kahvede o bilgisayar gg, kontak spreyle giriş. İnternette ara video falan bulursun. Birde direk servise ver. Ne kadar önce verirsen o kadar iyi.

Birde üstüne 4-5 kahve defa dökülmüş çalışan casper bilgisayar tanımlaması bana feci "fake" geldi ya hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
Bende arkadaşımın laptopuna şekerli çayı boca etmiştim yanlışlıkta tabikide (o zamanlar şeker kullanıyordum evet). Neyse laptop ilk 3 gün sorunsuz çalıştı. Sonra yavaş yavaş tuşlar tek tek çalışmamaya başladı. Touchpadte aynı şekilde bir gün bir tuşu ikinci gün diğer fonksiyonlarını yitirdi. Daha sonra laptop açılmaz falan oldu. aradan 1-2 hafta geçti tüm fonksiyonları çalışır şekilde geri döndü aramıza =)buda böyle bir anımdır niye anlattıysam asfcv
Mesaj tarihi:
Benim notebooka da meyva suyu dökmüştüm ben bir sene kadar önce, bir kaç tuş bir süre sonra bozuldu ama bir daha hiç çalışmadı. Ben de bekleyeyim bari belki çalışmaya başlar kendi kendine.
Mesaj tarihi:
gecko senin yazdıklarını anlamakta sıkıntı çekiyorum hacı ya.

böyle konu nerden başlıyor nereye gidiyor, arada birşeyler olmuş tek sen biliyorsun başka kimse bilmiyor fln.

satır satır yazıyorsun bi de, ikinci satırda spider man diyorsun. 5. satırda ıssız adam ne lan diyorum. öyle alakasız gibi geldi.

geçmiş olsun, arkadaşın tam topmuş. dövsen haklısın.
Mesaj tarihi:
Tamir ettir sonra faturayı arkadaşına götür ve senden önemli değil ama bu kadar tuttu öde lütfen de. Senden önemli olsa ağzını burnunu kırardım ama gördüğün gibi kırmadım diyip hafif üzeri kapalı HAYVANSIN de arkadaşına.
Mesaj tarihi:
Geko cidden ilgincsin :) postlarin tarantino filmleri gibi. Mevzunun başlangıç ve sonuçları yok. Ortasından film yapıyorsun :)

Bu arada o nasıl yüzsüz ve simarik bir arkadaştır.

Ailesi zengin mi? Ondan mi böyle simarmiş?

Laptopu yaptıracak paraları var mi? Kaç yaşında? Liselimi? Liseliyde aç annesine yada babasına tel. Anlat durumu. Servisin söylediği ücreti soyle. Para rica et. Laptop calismadigini belrt. Al parayı. Kapanın konu.
  • Yeni Oluştur...