Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bordomavi.net i okudum
- hakemi satın almışız, aslında penaltı yok.
- ediz'i satın almışız, penaltıyı bilerek yaptırmış.
- teknik direktörü satın almışız, bunu niye anlamadım.
- federasyonu satın almışız.
- hakemi satın almışız.
- bi de ballıyız.

-penaltı çarpma
-bu saçma evet (Aykut Kocamanın eski örencisi die yazmışlar)
-penaltı çarpma
-penaltı çarpma
-buna kendin bile katılıyo olmalısın.

gs maçında kritik zamanda gelen freekick golü,geçen hafta 90+ da gol atmalar,bu maç gene kritik zamanda gelen bi penaltı(!)

hani maçları almıyosanızda ağzınızdan yüzünüzden bal akıyor orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bordomavi.net e ilk defa giriyorum da, antu.com a girmeye çalışıyorum mağlubiyetlerde nsonra. o da çok eğlenceli. yalnız antu'da hesabım yok, bazen ziyaretçilere kapatıyorlar, giremeyip üzülüyorum.

bu arada, ellerin açık biçimde kayarsan penaltıdır o. çarpma de istediğin akdar. eller vücuda yapışık değilse ona çarpma denmez.

niya adam suratını koruyamaz mı?
suratına gelsin top suratı daglsın mı adamın?

ben dedim tekrar diyorum abi 1000 defa da dicem
fener kadar ballı, hakemsiz yapamayan bir takım yok. dünyada!!
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha. trabzon bu sezon kafadan 20 puan falan kazandı son 10 dakikada attığı gollerle, biz kritik dakikalarda iki maç çevirdik diye ballı olmuşuz. penaltı için bi üstteki mesajımı oku. geçen gün beşiktaş-antep maçındaki penaltı de penaltı değil o zaman. hatta aklı olan her futbolcu frikiklerde ellerini kollarını açar maksimum alanı kapatarak durur.

escape,
top suratına gelmiyor, üzerinden geçiyor.

ayrıca hangi takımlısın bilmiyorum ama, ballıyız, hakemi satın alıyoruz, 5 dalda 5 şampiyonluğa koşuyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi neyi zorluyorsunuz hala?
o poziyonun %100 çarpma oldugunu göremeyen gözlerine baktırsın abi yarın. hadi oldu da canın penaltı vermek istedi, sarı kart(yani bilerek uzattı elini) niye veriyorsun? bu hakemin satılmış olmasından başka bir anlama gelmiyor.

çarpma olunca penaltı olmuyor muymuş? futbol bölümündeki konuşamlara bak herif sokak terk
Sosyal ağlarda paylaş

ahha fizban sen benim mesajlarımı okuyosun ama sadece okumuş olmak için okuyorsun sanırım. anlamaya calışmak yok galiba?
şimdi sana doğru sert bi top atsam ben sen topun nerene geleceğini tahmin edebilir misin? heleki maçta düşün onu öle bir karambolde. top adamın suratına geliyor demedim ben zaten dfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi izledim pozisyonu da buna nasil penalti diyorsunuz abi siz? Lutfen yapmayin ya..

Mac satilmis satilmamistir bilmem de,dunya uzerinde hicbir takim kendi sahasinda 3-1 one geciyorsa ve maci 5-3 veriyorsa bunu kabul edemem..
Ayrica buca nin hocasinin macin en iyi 2 adamini oyundan almasi cok mantiksiz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...