Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fizban said: bordomavi.net i okudum - hakemi satın almışız, aslında penaltı yok. - ediz'i satın almışız, penaltıyı bilerek yaptırmış. - teknik direktörü satın almışız, bunu niye anlamadım. - federasyonu satın almışız. - hakemi satın almışız. - bi de ballıyız. -penaltı çarpma -bu saçma evet (Aykut Kocamanın eski örencisi die yazmışlar) -penaltı çarpma -penaltı çarpma -buna kendin bile katılıyo olmalısın. gs maçında kritik zamanda gelen freekick golü,geçen hafta 90+ da gol atmalar,bu maç gene kritik zamanda gelen bi penaltı(!) hani maçları almıyosanızda ağzınızdan yüzünüzden bal akıyor orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fizban said: bordomavi.net e ilk defa giriyorum da, antu.com a girmeye çalışıyorum mağlubiyetlerde nsonra. o da çok eğlenceli. yalnız antu'da hesabım yok, bazen ziyaretçilere kapatıyorlar, giremeyip üzülüyorum. bu arada, ellerin açık biçimde kayarsan penaltıdır o. çarpma de istediğin akdar. eller vücuda yapışık değilse ona çarpma denmez. niya adam suratını koruyamaz mı? suratına gelsin top suratı daglsın mı adamın? ben dedim tekrar diyorum abi 1000 defa da dicem fener kadar ballı, hakemsiz yapamayan bir takım yok. dünyada!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahahha. trabzon bu sezon kafadan 20 puan falan kazandı son 10 dakikada attığı gollerle, biz kritik dakikalarda iki maç çevirdik diye ballı olmuşuz. penaltı için bi üstteki mesajımı oku. geçen gün beşiktaş-antep maçındaki penaltı de penaltı değil o zaman. hatta aklı olan her futbolcu frikiklerde ellerini kollarını açar maksimum alanı kapatarak durur. escape, top suratına gelmiyor, üzerinden geçiyor. ayrıca hangi takımlısın bilmiyorum ama, ballıyız, hakemi satın alıyoruz, 5 dalda 5 şampiyonluğa koşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 escape said: abi neyi zorluyorsunuz hala? o poziyonun %100 çarpma oldugunu göremeyen gözlerine baktırsın abi yarın. hadi oldu da canın penaltı vermek istedi, sarı kart(yani bilerek uzattı elini) niye veriyorsun? bu hakemin satılmış olmasından başka bir anlama gelmiyor. çarpma olunca penaltı olmuyor muymuş? futbol bölümündeki konuşamlara bak herif sokak terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahha fizban sen benim mesajlarımı okuyosun ama sadece okumuş olmak için okuyorsun sanırım. anlamaya calışmak yok galiba? şimdi sana doğru sert bi top atsam ben sen topun nerene geleceğini tahmin edebilir misin? heleki maçta düşün onu öle bir karambolde. top adamın suratına geliyor demedim ben zaten dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 adam suratını kaparsa penaltı olmaz. adam elini yana açarsa penaltı olur. adam elini açıyor, topun gidiş yönünü değiştiriyor. anladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 escape trolluyo saniyodum megersem ciddiymis AHHAHADSHSADHASDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 iyi de geçen hafta sanırım luganoda -luganoydu sanırm- öle bişi yapmıştı neden o penaltı verilmedi? Odeon said: escape trolluyo saniyodum megersem ciddiymis AHHAHADSHSADHASDH troll ilk sayfalardaydı. ayrıca nerde lan o fener düşmanları şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ağlamayı bırakın lideri selamlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yalnız son dönemlerdeki en temiz yönetilen fener maçı oldu, bünyamin gibi adamdan beklenmeyecek kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bi sen kaldin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zS4MTDF4Evc Son saniyesinde gokten taraftar yagio hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 THARKAS said: fener 4-5 atar. pek bekledigim gibi olmadi ama tahminim dogru cikti. muneccimmiyim neyim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 son golü görmediydim de hagi kaçmış santosun içine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=29489 sdgshdghbıgvfkausfhvasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hem fb şampiyon olsun, hem ts'liler bu yüzden akp'ye oy vermesin. winwin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ergenler tamamda ya bazilari 50 yasinda nerdeyse ergenlerden cok sacmaliyolar ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu saatten sonra fener bırakmaz. şampiyon oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Simdi izledim pozisyonu da buna nasil penalti diyorsunuz abi siz? Lutfen yapmayin ya.. Mac satilmis satilmamistir bilmem de,dunya uzerinde hicbir takim kendi sahasinda 3-1 one geciyorsa ve maci 5-3 veriyorsa bunu kabul edemem.. Ayrica buca nin hocasinin macin en iyi 2 adamini oyundan almasi cok mantiksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fizban said: adam suratını kaparsa penaltı olmaz. adam elini yana açarsa penaltı olur. adam elini açıyor, topun gidiş yönünü değiştiriyor. anladın mı ? Sende mi ya.. Biraz olsun biliyosun saniyodum futbolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi hangi fenerli kendilerine atılan suçlamaları kabul etmişki? boşver kasmaya gerek yok. ayrıca bir kurbağa gördüm arkada vurun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şu resimde baya penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 0-3 den ikinci yarı 4-3 gençlerbiliriği mi gaziantep mi ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 babacum ideal sevgilisin kızlar için, futbol hakkında az çok bilgisi olan adam, maç hafızası zayıf adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar