moncici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://plixi.com/p/94235443 eğer rabbimiz tutmazsa yapraklar mı düşer sadece? http://i53.tinypic.com/2zoatfd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aklıma şu geldi http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208382_10150158931566456_17900841455_7226927_4799916_n.jpg dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 "ve size bir kez daha soruyorum" adam daha once de yazmis, stalker bildigin. bi de best regards diye bitirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yok aynı yazı içinde yukarlarda soruyo önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yazi benim yazima cok benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 charlie varken şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bizim eski komşumuz bir garipti, böyle bazen eve gelir "sizin evden garip sesler geliyor, sessiz olun" diye. Evden zerre ses gelmiyor ama. Adam'a uyuzdum küçüklüğümden beri, küçükkende arabalarla koridorda oynatmazdı "ses geliyor" diye. Bir gün girdim apartmana, postaları kontrol ediyorum. İngilizce bir posta dikkatimi çekti. To Julia Roberts, beverly hills bla bla bla "nooluyo lan" dedim. Baktım bu adam göndermiş ama posta geri dönmüş. Dedim bu postayı almalıyım direk. Açtım içini adam CD yapmış bir tane, 3 tane şiir okumuş böyle çiçekli videolar eşliğinde. Aksan rezalet tabi. Birde mektup var aşkını dile getiriyor. Hala durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi uploadla lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Abi mp3 yaptım üçünüde duruyor HD'de ne diyorsun :D Ama şimdi internete yaymak ne kadar doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 oha adamın özeline nası tecavuz etmişin ama paylaşman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 artık paylaşmazsan suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 PAYLAŞ ULAN NOOLUCAK. MUTLAKA PAYLAŞMALISIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 DOSTUM HANİ TERAZİLERİ KIRACAKTIK????** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 paylaşma bence, zaten almaman gereken bir şeyi almışsın, açmaman gereken bir şeyi açmışsın bir de internette yayma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 LathspeLL said: bizim eski komşumuz bir garipti, böyle bazen eve gelir "sizin evden garip sesler geliyor, sessiz olun" diye. Evden zerre ses gelmiyor ama. Adam'a uyuzdum küçüklüğümden beri, küçükkende arabalarla koridorda oynatmazdı "ses geliyor" diye. Bir gün girdim apartmana, postaları kontrol ediyorum. İngilizce bir posta dikkatimi çekti. To Julia Roberts, beverly hills bla bla bla "nooluyo lan" dedim. Baktım bu adam göndermiş ama posta geri dönmüş. Dedim bu postayı almalıyım direk. Açtım içini adam CD yapmış bir tane, 3 tane şiir okumuş böyle çiçekli videolar eşliğinde. Aksan rezalet tabi. Birde mektup var aşkını dile getiriyor. Hala durur. LathspeLL said: Abi mp3 yaptım üçünüde duruyor HD'de ne diyorsun :D Ama şimdi internete yaymak ne kadar doğru olur. ahahahaha. adam tam bir stalker çıktı yaa. paylaş erhan! durduğun kabahat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mert akşam vent'te dinletirim sanada nete koymam heralde :) Yazık lan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ohoo koymicaksan anlatmıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi banada yolla lütfen ya. kimseye göstermem söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 LathspeLL said: Mert akşam vent'te dinletirim sanada nete koymam heralde :) Yazık lan adama. gosterip vermemek bu yaptigin iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Yalan söylüyo kesin yok, ilgi çekmek için söylemiştir. ijolokisp sret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 senko said: LathspeLL said: Mert akşam vent'te dinletirim sanada nete koymam heralde :) Yazık lan adama. gosterip vermemek bu yaptigin iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar