odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 di said: Valla Sukrucum dunyanin her yerinde, bu kadar kasinanini ya polisler, otoriteler alir iceri ya da sove sove doverler. kaşıcakmış sen anca kaba etini kaşımakla kalırsın koç. benim sana işe polislerin müdahil olmasını gerektirecek bir lafım olmadı ama dikkat et tam tersi olmasın alırım bir kaç bin liranı mahkemede. alışmışsın üç beş kankan var modların arasında diye sürekli rage modunda dolanıp gerekli gereksiz her şeye atarlanmaya, her tarafta paticik modları yok sırtını dayayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Erkegim benim. =) Satasmaktan ve klavye delikanliligi yapmaktan baska bir olayin yok. Kim oldugun bile belli degil. Geldigin ilk dakikadan beri satasiyorsun, hala atilmadin ve kankalarin var mod'lar arasinda diye agliyorsun. Benim kankalarim varsa, senin forumun sahibiyle kardes falan olman gerekiyor heralde simdiye kadar neden atilmadigini aciklayabilmek icin. Zilyon defa soyledim derdin neyse soyle diye yanasmadin, satasmaya devam ettin. Hani becerebilsen icim yanmayacak. Bi siktir git o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hoscakal Di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben aldım fileserve hesabı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ya şimdi "paticik hesabı olan" diye topik açarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Öbür arkadaş hala şeyolp gitmemiş çok aybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar