Namessar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 highwaylerden birisindeyken yanlislikla bir roket salladim. plutarch ile faction -1 su anda. hic bir hire i yapamiyorum, campaign takildi kaldi oyle. cok can sikici. ortada oyle faction relation arttirici bir target falan da yok. neyse bulucam bir yolunu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 autosave olmamasi beni cildirtiyor. sabah 2 saatte bir trade route ayarladim. serious error a kurban gitti. kronometre falan kurun 10 dk de bir otunce f5 e basin. bir de bu oyun ram istiyor arkadas. 6gb ram im var, 8 ile ancak oynanir bu. SLI her zamanki gibi ilk launchta aktif degil. zaten ikinci ekran karti almak yerine neden 790 i beklemedim bilmem. hep ayni terane. tum oyunlarda ilk cikista SLI basta aktif olmuyor, oldugunda ya ben oyunu birakmis oluyorum ya da hic bir zaman SLI destegi verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 crash problemleri için sesle ilgili bi çözüm vardı sanki forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ilk 3 saat cok buyuk hayal kirikligi idi. su anda baya guzel geliyor. x3 e kiyasla sabir lazim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sli bir buyuk balon malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 1.12 versiyonunu ilaçlı indirip oynadım biraz da, optimizasyonda bi sıkıntı var, garip garip yerlerde frame skip oluyo, hud'daki yazılar çok küçük ve büyütmenin bi yolu yok. Ayrıca bazen geminin crew bölümüne geçtikten sonra kokpite geri gitmek için kapıyı açma tuşuna bastığımda kapı açılmıyor ve öyle kalıyor. Quick load yapınca da mouse kontrolü gidiyor falan. şöyle 2-3 hafta içinde güzelce bi polishleseler tertemiz patchler çıkarsalar güzel oyun olur ama şimdilik sabır-ölçer gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Xenocide said: 1.12 versiyonunu ilaçlı indirip oynadım biraz da, optimizasyonda bi sıkıntı var, garip garip yerlerde frame skip oluyo, hud'daki yazılar çok küçük ve büyütmenin bi yolu yok. Ayrıca bazen geminin crew bölümüne geçtikten sonra kokpite geri gitmek için kapıyı açma tuşuna bastığımda kapı açılmıyor ve öyle kalıyor. Quick load yapınca da mouse kontrolü gidiyor falan. şöyle 2-3 hafta içinde güzelce bi polishleseler tertemiz patchler çıkarsalar güzel oyun olur ama şimdilik sabır-ölçer gibi geldi. o cockpit sorunlari sadece ilaclilarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 O durumda enter a basıp return cockpit diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Oynadım biraz. Hikaye ve seslendirmeler çok basit seviyede kalmış. Ama oyunun arayüzleri çok rahatlamış. Önceki oyunlarda windows pencereleriyle halletmek gerekiyordu her şeyi. Sanki simülatör kullanıyor gibiydi. Burada daha görsel, kokpit içinin eklenmesiyle daha uzay gemisi havasıyla olmuş. Booster'a bir ayar çekmişler, ne olduğuna emin değilim ama ulaşım çok daha rahat. Otobanlar özellikle çok iyi olmuş. Yalnız kuyruğa takılma oyununu oynayabilmek için normalde olmayan aşırı bir trafik yapmışlar otobanlara. Çıkışlarda yolda olan yüzlerce araç birden buharlaşınca pek gerçekçi durmuyor. Kokpitte ve üslerde dolanmayı çok beğendim. Dialoglar çok yüzeysel ve kutu açma işleri yapmacık duruyor ama önceki oyuna kıyasla bayağı gelişme var. Öncekilerde win 95 işletim sistemiyle uçan bir gemi gibi hissediyordum kendimi. Bunda iyi kötü bir karakter var. Karakterin kullandığı gemi var. Daha canlı olmuş güzel. Özellikle dock kısmı falan gibi uzaydan koridorlara direk geçiş yaparken falan çok tatlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 builder bir capital ship e cok yaklasirsaniz, cockpit icinde trade vs gibi menulerin butonlari tiklanmiyor. uzaklasinca duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 su ana kadar 18 saat oynamis durumdayim oyunu. 1- ekran kartlari haric toplanali baya baya zaman olmus, eski bir bilgisayarim var. rampage extreme III, 3.7 ghz ye OC lenmis i950, 6gb ram (OC icin), SSD disk ve 780GTX SLI kullaniyorum. ilk saatlerde performans sorunu hic yoktu. 15 saatin sonunda ara ara teklemeler basladi. su anda 18 saatlik save imde direk rezalet, oynanmaz halde bir oyun ile karsi karsiyayim ve oyunu acip kapamak duzeltmiyor. dolayisi ile performansta oyunda ilerledikce bir sisme yasadim ve isin garip yani performans sorunum olmayan yerlere geri gittigimde oralarda da var. 2- crew i ile devrealdigim gemilerde crew replace etmezsem dock ettigimde crew gormuyorum ve yuzyuze verilen emirleri veremiyorum. en azindan questle gelen bir gemiyi boyle devraldim ve aynen bu basima geldi. bazi crew memberlarini ise replace edemiyorum. (ornegin engineeri edemedim, ya keni gemin ya baska yer diyor, baska yer sectikce bir daha bir daha recruitment parasi dusuyor ve animasyonu cikiyor) bu nedenle builder capital ship i tamir ettiremedim, oyle %25 hull ile dolasiyor. 3- bir istasyonda npc ler tumden kayboldu. 4- capital shipler sacmaliyor. normalde trade emri verdiginizde once gidip yuku almasi, sonra diger yere jump edip, yavas yavas yanasip ardindan drone larla yuku bosaltmasi lazim, bu yaklasik 20-30 gercek dakika surebiliyor. ancak bende bir kac kere geminin takildigi oldu. mal gibi hic bir sey yapmadan oyle duruyordu. bazilarinda squad a alip sonra cikarmak cozdu bazilarinda ise oylece takildi kaldi. Que da emierler gozukuyor ancak yapmiyor. forumlarina yazdim, dalga gectiler becerememissin aptal falan diye. dunya zekisi bir adam degilim ama iki tane emri veremeyecek kadar aptal da degilim. yeni oyun baslatinca ayni yerde ayni seyi yapinca takilmiyor. dolayisi ile bug giderilinceye kadar capital shiplerden que cancel edecek bir seyler yapmalari lazim ki emierleri resetleyebilelim. su anda yapilamiyor. 5- questlerde ilerledikten sonra biraz, ilk oyun basindaki bazi sector lere artik gidemiyorum. highway girer girmez beni girdigim noktaya geri atiyor. bunun bug degil dizayn secenegi oldugunu dusunuyorum. ama sacma, cunku niye oldugunu soylemiyor hic bir yerde. 6- campaign i fool proof yapmamislar. skyrim de hani millet neden essential npc olduremiyoruz deyip durur ya onun gibi. yaptiginiz bir hata sonucu campaign in gidisatini tikayabiliyorsunuz. 7- bir de herkes yeni arayuz muhtesem diyor ama bence eskisi rezaletti bunun da ondan asagi kalir yani yok. hangi sektorde shipyard vardi hangisinde ne vardi bulamiyorum. sector haritalari anlamsiz ve zoom out varsa bulamadim. dolayisi ile route planlarken canim cikiyor. trade computer aldim, hani trade interface detaylanir ve duzelir umudu ile ama deal in suresini uzatmaktan baska bir halta yaramadi. trade interface cok cok cok cok cok daha sofistike olmaliymis. hem detay yoksunu hem kullanimi kolay degil. 8- istasyon yeni kurdum. o yuzden ona henuz girmiyorum ancak su anda o da cok umut vaad etmiyor gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 x3 oynamisligim var. 80 saat falan atmisimdir su ana kadar. bunun interface gene onlardan iyi, ozellikle gemiyi ucurmak daha kolay. ama oyunun genelinde bununla kiyaslandiginda butun yetersizliklerine ragmen sanki daha mutluydum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 lel http://www.youtube.com/watch?v=LxUx96-6-dw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 en kotu ingilizce konusan insan plaketini verdim kargoya. 5-7 gun icinde ulasir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ahah rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi adam supermis. uzaklasin oyundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Great game - Not! ahahah. felaketmiş ya. yazık be en azından korsanlar oynarım, indirime girince alırım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Open world yapısıyla alakalı olduğunu düşündüğüm fena buglar var. Görevlerde bir noktada kimseye ateş açmama rağmen görevin dediğini yaptığım için major bir factiona düşman oldum. Ondan sonra tonla görev o düşman factionın "yönettiği" sistemde şurdan şuraya git, telefonla irtibatı keşfedemedik o yüzden şu noktaya git orda konuşcaz, alışveriş yapalım, crew member alalım gibi şeyler. Abicim, her yer düşman sektörü. Gösterdiğin waypointler düşman gemilerine gidiyor. Askeriye bana düşman olduğu için askeri ekipman alamıyorum. Niye 20 görev arka arkaya düşman sektöründe alış veriş yaptırmaya çalıştırıyorsun ki? Carrierlarınıza trade komutu verdiğiniz zaman komutları iptal etmek gibi bir seçenek yok. Bazen carrierlar olduğu yerde takılıyorlar. Verdiğin görevleri iptal etme seçeneği olmadığı için evrenin diğer ucundaki kıçı kırık geminin yanına uçup içine park edip başka sektöre götürmesi komutu vermekten başka bir çözüm yolu bulamadım. Ayrıca arka arkaya verilen o gemiye özel komutların neler olduğunun listesini de bulamadım. Komutlar penceresi açacaksın, istediklerini çarpıya basıp iptal edeceksin. Koca evren tasarlayan adamlar yetememiş resmen. Bir kere save'in takılması ve gemiyi kontrol edememe durumum oldu ama o ilaçlı versiyonla alakalı bir durumdur diye düşünüyorum. Aşırı derecede peç yemesi gerekiyor bu oyunun. Şu haliyle bir tek X serisi manyakları için ideal. edit: Videoyu izledim. Trade'in ve dock aramanın çok çok saçma tasarlandığı konusuna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 300 food missionini hack ile gecin. benim gibi tonla kirmizi mob un ortasinda kafasi kopuk tavuk gibi food seller aramayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bunu oynicagima privateer oynarim daha iyi diye laf etsem kizan olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 x3 oyna. privateer e kadar gitmeye bu saatten sonra gerek yok. onca lafa ragmen itiraf etmek gereken bir sey var. campaign de campaign diye tutturmazsaniz oyunun oynanabilirligi yukseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 trade ship leri fazla order verdigi ya da verdigi order sonradan faction dususu nedeniyle cancel edilemediginden oldugu yerde malak gibi duranlar save gamelerini notepad++ ile acarak editleyebilirler. shopping tagini < shopping > arayin. altinda < trade > ile baslayan satirlar verdiginiz siparisler. silerseniz sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Aha Macks Corner'i yapan adam bu..sans eseri twitch streamine denk gelmistim, Outlast'i oynuyordu bu aksanla tirsa tirsa.. baya iyidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Eleman guney afrika aksaniyla mi konusuyor, yoksa bana mi oyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 adam çok pis sövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar