lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 auto aim gemiye yüklenen bir modül sayesinde açılıyor. game-pad kullanan oyuncular için kolaylık sağlanması için eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 modelleme, ışık, texturing fln çok kötü gözükmüyor mu? sene 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 lord_gorthaur said: auto aim gemiye yüklenen bir modül sayesinde açılıyor. game-pad kullanan oyuncular için kolaylık sağlanması için eklenmiş. olmasın işte bu ya :/ ya da olcaksa da o modülü kullanınca bi dezavantajı olsun, manual targeting'in avantajı olsun falan. Öbür türlü saçmalık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 oyun single player, aim assist modulle oluyorsa, manual target kullanmak istiyorsan takmazsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Star Citizen'in yanında X sonuk kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BfJOYeJfD9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bu tek gemi olayı kötü ya. ben taşımak istiyorum o madenleri. uzayda kamyoncu olamayacak mıyız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 cikisina ne kadar kaldi bunun? kasim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 kasım 25 falandı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bunun kontrollerini ve gemiyi nasıl uçuracağına alışmak çok uzun sürüyordu eski oyunlarda... Acaba x-rebirth te mi aynı olacak? Freelancer tadında kolay oynanışı olan bi oyun yapamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ulgio said: Freelancer tadında kolay oynanışı olan bi oyun yapamadılar. simulasyon olmayi hedefledigi icin freelancer tarzinda gene olmayacaktir zaten. x3 son pakette gamepad destegi gelmisti sanirim. dolayisi ile biraz kolaylasmistir bunun icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şu oyun çıkınca bayağı bi asosyalliğe gömülcem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 pre-purchase açılmış 15 kasımda çıkıyor. fiyata 50 dolar çekmişler yalnız höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 normal battlefield fln dahabile pahaliydi ilk ciktiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 pre-orderla gelen extra bişi yok nasılsa o yüzden bekliycem ben bikaç gün daha, oyun çok büyük çünkü bug free olmasına ihtimal vermiyorum, ilk temizliğini bi yapsınlar sonra alcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ilk oyunlarını hep bir gazla başladım sonra bıraktım, inanılmaz keyifli olucak bence bu oyunda, herifler bir şekilde istikrarı bozmadan bir sürü oyun çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Kullandığımız gemiden diğerinin camına atlayıp, taşla kırıp, ele geçirdiğimiz gün benim için dünyanın en güzel oyununu yapmış olacaklar. Taş zorunlu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yalnız releasedeki haliyle, tek bir gemiyi kontrol edebilcez, fleetimiz olcak tabide yani, tek gemi :/ adam diyoki - "yae capital kullanmak zaten sıkıcı yavaş felan ondan koymadık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 destroyer varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi tek gemi işte, içinde gezinebiliomuşuz gerçi kalkıp. diğer, hauling mining vs işleri için npcleri hire ediyoruz. yalnız, kocaman gemileri geçtim, farklı gemiye binebilmek yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dlc falan yaparlar bişiler ilerde, istasyonlarda falanda inip gezebiliyoruz sanırsam, inş. mass effectteki gibi 1 oda 1 salon değilde geniş yapmışlardır o tip yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 .ozel mesaj gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 senko said: normal battlefield fln dahabile pahaliydi ilk ciktiginda Bilemedim cok populer olmayan bi genre, oyun hedef kitlesi haric populer degil, multiplayeri yok. 50 dolar degil de en azindan 40 olabilirmis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Xenocide said: senko said: normal battlefield fln dahabile pahaliydi ilk ciktiginda Bilemedim cok populer olmayan bi genre, oyun hedef kitlesi haric populer degil, multiplayeri yok. 50 dolar degil de en azindan 40 olabilirmis bence. tam tersine, eger sadece niche bir kitlesi varsa meraklısı 40 dolarken de alacak 50 dolarken de. dolayısı ile 40 dolara indirmek satıslarını arttırmadıgı gibi sadece gelir kaybı demek. yukarıdakine ek olarak, korsan indirecek adamlar ise zaten max 20 dolar falan olmadıgı surece her durumda korsan indiriyor. 40 dolara inerse oradan bir satış artışı da muhtemelen gormeyecek. bosuna indirmis olacak kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu çıktı mı, var mı steamde şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar