Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mithat said: bizimkiler ve kaygısızlar ızleyerek buyumek hayatımın en zor dönemleriydi. Sıdıkayı saymıyorum bile. türk tv tarihinin en iyi dizilerinden 3ünü saymışsın.
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Myshkin said: Mithat said: bizimkiler ve kaygısızlar ızleyerek buyumek hayatımın en zor dönemleriydi. Sıdıkayı saymıyorum bile. türk tv tarihinin en iyi dizilerinden 3ünü saymışsın. o açıdan söyledim çok kötüydüler diye degil. Onları izledikten sonra şimdi şu televızyon dizileri çok zor gelıyor bana.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bloodless said: bizde 87 kuşağıda yani sokakta son top oynayan nesildir. 88'li olupta evden top oynamak için kaçan yoktur mesela. Onlar daha çok top oynarken eve pc başına kaçarlardı. 88 liyim yukardaki önerme yanlış. sorry. :(
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bloodless said: bizde 87 kuşağıda yani sokakta son top oynayan nesildir. 88'li olupta evden top oynamak için kaçan yoktur mesela. Onlar daha çok top oynarken eve pc başına kaçarlardı. yanlış abi bu, 92'lere kadar gidiyo bu olay.
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 seni nüfusa geç kaydettirmişlerdir. yıllardır çocuklar gözümüzün önünde bizlerden sonra sitenin sahası bomboş kaldı =) çocuklar saklambaç falan bilmezler. Bize hikaye anlatan ablalarımız olurdu lan şimdi evlendi onlar çocukları oldu asdfzxcv
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Masquerade said: Bloodless said: bizde 87 kuşağıda yani sokakta son top oynayan nesildir. 88'li olupta evden top oynamak için kaçan yoktur mesela. Onlar daha çok top oynarken eve pc başına kaçarlardı. 88 liyim yukardaki önerme yanlış. sorry. :( 90lıyım ve en yukardaki onerme yanlış. gayette çıkıp hergun deli gibi top oynardık mahallede.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mithat said: Myshkin said: Mithat said: bizimkiler ve kaygısızlar ızleyerek buyumek hayatımın en zor dönemleriydi. Sıdıkayı saymıyorum bile. türk tv tarihinin en iyi dizilerinden 3ünü saymışsın. o açıdan söyledim çok kötüydüler diye degil. Onları izledikten sonra şimdi şu televızyon dizileri çok zor gelıyor bana. =P anladım
escape Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çünkü biz forum kurallarına "1989 doğumlular giremez" yazdık.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 çetin abi nerdesin gel dağıt ortalığı.
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben 90lıyım. Evin önündeydi saha o yuzden benım önermeye katkım cok olmıcak zira bahcede top oynamak gibiydi benim durumum o yuzden rahattım kaçmadım direk gece 12de top oynasam annemin babamın gözünün önünde oluyodum.
Öne çıkan mesajlar