Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tekrardan selamlar ^^

bugün gidip alacağım, daha önce tavsiye edilen SB li i3 e baktım fiyatı 1.303 tl 10 takist vs..

bir de SB siz i5 işlemcili şu var gold da
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96813&ad=DELL-iNS-5010-T48H33-P10F-i5-480-3GB-320GB-W7B-Tasinabilir-Bilgisayar

bunun fiyatı da 1.400 diyor

arada SB li i3 ile SB siz i5 farkı var (ekran akrtı farkını saymıyorum kafa kafaya kartlarmış)

şidmi 100 tl düşüğe SB li i3 möü yoksa SB siz i5 mi?
Mesaj tarihi:
notebookcheckçcom da durum şöyle

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

buradaki farka değer mi 100 tl?

ha tabiibir de ödemeyi eylüle akdar sarkıtabiliyorum i5 li olanı seçersem ehe
Mesaj tarihi:
arrandale ile sandy bridge arasindaki %5 lik performans kazancina karsi kaybin pil omru, thermal inefficiency , ve grafik gucu olucak.

arrandale in i5 i , sandy nin i3 unden guclu elbette, ama benim tercih etmeyecegim bi tradeoff olurdu.
Mesaj tarihi:
aldım.. ama burada konuştuklarımzıdan hiç birini almadım

acer aldım
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031496&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

bunun aldım 1.160 a aldım, shopping fest indirimi yapmışlar yarın bitiyor

capitol şubesinden aldım bir tek teşhir cihazı kaldı orada ama diğer teknosalarda da var galiba

resmen şeytan dürttü capitole gideyim diye

oh bee sonunda cebimdeki akrebe göre bir şey buldum
Mesaj tarihi:
notebook check de 5650 den çok düşük bir kart oalrak gözüküyor mesela crysis 2 kaldırmayacak gibi duruyor hani oynayacağımdan değil de bir ekre yükleyip deneyebilirim.. 25 fps fln alabilecğeimi yazmışlar
Mesaj tarihi:
hp toshiba çok mu iyi?

acer çok daha iyi iş görüyor valla, 2007 de ilk laptopumu aldığımda da bi dünya insan böyle demişti, hp toshiba alan arkadaşlarım 1 sene dolmadan servise yolladı, bi de üstüne 1.5 ay beklediler, uğraştılar, ben ilk servise yolladığımda 2 sene 2 ay olmuştu. yenisini de acer aldım o yüzden.

macbook almadığım sürece acer almaya devam ederim sanıyorum, o derece memnunum.
Mesaj tarihi:
ben axcer dan oldukça memnunum netbookum da acer

daha önce aileden birilerine daha acer almıştık hani servise götürdüğümüzde işimiz kolayca hallediliyor e aletin kendisinden de emnun kaldım

toshiba ve vaio hediye gelse de kullanmam hani satarım onun parasıyla (sırasıyla)

dell
samsung
acer

birini alırım

fiyat/performans ve önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum

mesela asus kullandım 2 ay kadar lanet ettim ama şükür ki benim değildi şirketin bilgisayarıydı
Mesaj tarihi:
Zaten su laptop kullanmayi bilmeyen, bilgisayarinin tozdan isindigi bolgeye toz birikmesin diye 2 ayda bir uflemeyi beceremeyen, yetersiz acer hater kesimi olmasa ulke de ekonomik acik kapanicak. Anlamiyorum gereksiz yere gidiyorlar 400tl veriyorlar.

Ayrica oha nasil bir bilgisayar aldim ki ben gecen yil martta, corei5430 hd5650 1400du, hala ayni laptoplar ayni fiyatta, cok yerinde bir karar vermisim sanirsam, bir sene daha beklerim, ayni fiyattan satarim, ohys.

Sey demek icin geldim, yok abi o dedigin bilgisayarin bende i5 lisi var, crysis 2 calismiyor, daha dogrusu calisiyor ama o hizda gidip oynama o oyunu, bosver 2-3 yil sonra adam gibi oynarsin.

Edit 2 : Gec kalmisim, almissin bilgisayari, hayirli olsun. :)
Mesaj tarihi:
laptopta crysis oynayan adama kıro denir.
crysis'in o büyülü dünyasını 14' ekrana sığdırmaya çalıştıgı için kıro denir.

crysis 22' lcd de oynanır.

bi de l4d oynuyolar crysiste onlarda kırodur.

neyse bu kadar hakaret yeter bugün.
Mesaj tarihi:
Laptop klavyesinde çok süper oynanıyor ya, bende g15 vardı ondan da rahatım, wow'da shift, ctrl +7'ye kadar hotkey döşedim, ctrl+8 bile yapıyorum da abartmıyım dedim :P

Bu arada ekran kartı hariç güzel bir makine almışsın, bende de g310m var her gün küfrediyorum hd5650 almadığıma...

(Bu arada asus kullanıyorum canavar gibi)
Mesaj tarihi:
Ben de laptop almayı düşünüyorum. Genelde laptop'u oyun ve dizi/film seyretmek için kullanıcam. 1600 tl gibi bir bütçem var.

Oyun oynamak için şu laptop sizce nasıl kaldırır mı acaba güncel oyunları :

lenova
Mesaj tarihi:
acer a cart curt diyosunuz da
adamlar geçenlerde teknik servis ağını baya bi genişlettiler, ya da genişletmek için bi projeyi başlattılar.

elektronik işi biraz da şans zaten.
  • Yeni Oluştur...