cetintas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Hürriyet internet sitesinin haberine göre bir vatandaş ÖSYM internet sitesini gece 1 sıralarında haklamış.güvenlik açıklarının olduğunu ve sistemden soru çalmanın çok kolay olduğunu iddia eden haklayıcı(hacker)kare kare operasyonunu da anlatmış.ilgili haberi siteden bulabilirsiniz. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17606434.asp?gid=381http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17606434.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ahah iyiymiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 biz nerden bulalim, senin getirip link vermen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gerçeküstü bir insansın çetin ağabey <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 reyou said: biz nerden bulalim, senin getirip link vermen gerekiyo. Ya linki yazıyorum ama değişiklikleri kaydeti tıklayınca sadece hürriyetin internet adresi görünüyor,uzantısı görünmüyor. Neyse,yine de ekledim,tıklayınca zaten sitenin tepesinde göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 zaten site (paticik) kendisi sadece host ismini veriyo sen tiklayinca gidiyo tam adresine. sen simdi haberi veriyon ama 3 saat sonra kimse bulamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 eklemissin bak negzel. oldu simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ekledim işte linki ben de.Ve dediğin doğru,tıklayınca haberi veriyor.Ayrıca ben zaten içeriğini özetledim.Her durumda bilgilendirme görevimi yerine getirdim.Takdir yüce milletimindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ah o işgüzar bilgi işlemciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 İyi de ösym soruları sitede mi tutuyomuş da ulaşabiliyorlarmış sorulara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cıks. oradan sadece babaya erişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Hayati önem taşıyan bilgileri internete bağlı bi bilgisayarda tutmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tutmazlar soruları öyle bir sitede.. tutarlarsa da sen hekleyemezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 soruları alabilcek hacker varsa 15 mayısa kadar bana pm atsın. iyi ücret vericem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SeaGle said: İyi de ösym soruları sitede mi tutuyomuş da ulaşabiliyorlarmış sorulara? işte bu. hürriyet haberi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 olmuş mu cidden o bile muamma. olsa idi ss falan olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ss or didn't happen diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar