yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Şimdi biraz düşündüm de, bu haber aslında tam da bu işi (özetle ebay'den alıp gg'den satanlar) yapanlara da yarıyabilir. Şöyle ki adam, eh artık vergi geldi bak kardeşim deyip her şeyi %18 fazla fiyattan satacak. İlk 5 getirdiği (ki ilk 5'le kalmaz hala amca dayı sayesinde) ürünlerden %18 kâr fazladan yapmış olacak. PROFIT :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 APP FIT olmu$ o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/darth_vader_nooo_7675.jpeg Darth Vader says No! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yalnız haberden yürürlüğe girmiş mi girmemiş mi anlayamadım 7 martta başladı falan diyor ama düzenleme resmi gazetede yayınlandı mı acaba yayınlandıysa ben 7 marttan bu yana 6-7 şey getirttim bişey olmadı şu an gelmek üzere olan 2-3 şey daha var korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Badiciler GG olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Fistan said: yalnız haberden yürürlüğe girmiş mi girmemiş mi anlayamadım 7 martta başladı falan diyor ama düzenleme resmi gazetede yayınlandı mı acaba yayınlandıysa ben 7 marttan bu yana 6-7 şey getirttim bişey olmadı şu an gelmek üzere olan 2-3 şey daha var korkuyorum http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/1bba3823-e5b1-4653-bb11-cd66d9579ac9_0222c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 evt destek olarak kadinlar olmamis ama destek icerikli bi mesajdi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 7 mart olamaz dunyalar geldi cunku bana 7marttan bu yana. daha gelcekler var baklaim onlarin akibeti nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben de 7 marttan sonra parfüm + kozmetik siparişi (teslim) aldım sanırım bu da ttnet'in kota sınırlaması gibi uygulamaya çok zor geçicek, lafta kolay ama kotayı tutucak database'i hazırlamak baya zaman alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Database?! e-devlet niye yapıldı. DB çoktan hazır. Tek yapmaları gereken bundan sonraki işlemleri Tckimlik üzerinden işleme koymaları ki bunun altyapısını uzun süredir düşünüyorlardır/hazırlıyorlardır öyle hadi geçiyoruz deyip geçmiyorlar. Daha neler gelecek karşımıza... Bir yandan iyi bir yandan kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 negzel her$eyimi yurtdi$indan getiriyodum lan. yani senede 15-20 parca oluyor parfum, sprocu urunu falan da almi$ligim yok bugune kadar. o kadar gfakir degilim, free shoplardan aliyorum parfumumu. protein tozunun ise kirali var zaten distributorlu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 vücut geliştirme yaparken alınan destek protein falan filan yurda her türlü kaçak yollardan denetimsiz giriyor zaten. türkiye'de tek bir tane bile vücut geliştirme salonu olan şehirde bile bir tane bu ürünleri kaçak getirip satan dükkan var. adam gibi yerinden alıp kullanan varsa bilemem tabi. yani bugün isteyen güney amerikanın güzide yeşilliklerinde özenle yetiştirilmiş türkiyede bilinmeyen ve gümrükten geçirilebilen çeşitli uyuşturucuları x ülkelerinden y internet siteleri aracılığıyla kapısına kadar getirtebiliyorsa ve devlet bana "senede beş tane parfüm alacan, gerisi yassah" diyorsa bu işte bir çarpıklık vardır arkadaş. bence bu yasa hürriyet'in internet sitesinin altında yer alan ürünlerin türkiyede çokça talep görmesinden ötürü falan da uygulanmaya çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Sıkıldım lan her seferinde birşey değişiyor. İçim hop hop böyle. Bu arada o 5 defa lafı aynı tür ürün için geçerli, bir kargo kitap bir kargo tekstil ise aynı sayılmıyor. Sayılırsa maldır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 freeshop'ta her parfüm satılmıyor ya harvey nichols'da 700 tl'ye sattıkları parfüm 100$ mesela Esh said: negzel her$eyimi yurtdi$indan getiriyodum lan. yani senede 15-20 parca oluyor parfum, sprocu urunu falan da almi$ligim yok bugune kadar. o kadar gfakir degilim, free shoplardan aliyorum parfumumu. protein tozunun ise kirali var zaten distributorlu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yaw banane diyodum ki yeni farkettim kitapve ps3 oynu lan abowwwwwwww ama dogru sirkete getirtirim nasil olsa 45 calisan var 45 *5 225 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mathias said: bir kargo kitap bir kargo tekstil ise aynı sayılmıyor. şuysa gene iyi ozaman, yoksa bide amazon falan kargoyu bölüyor ayrı paketlere tek tek gönderiyor, tek seferde yıllık kotayı doldururduk valla ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ya vergisini vererek geçirelim madem dicem, SEKİZYÜZ LİRA CANIM diyecekler gümrükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 oyunlar içinde geçerlimi bu shopto dan preorder ım vardı 2 tane olmadı iptal edim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yakında yurtdışı alışverişlerinde direk karttan vergi bindircekler diye korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 gevura vermeyin parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hepiniz aynı dünyanın çocuğuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi hakkaten bu resmileştimi ??? çünkü martta 3 oyun bir tanede kolye getirttim bir sıkıntı olmadı, bu göre 1 hakkım kaldı, yani bu nasıl bir saçmalıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya ps3 oyunu falan türkiyeden aynı fiyata geliyor artık olay o değilde başka bir sürü şey alıyorum anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 belki lafta bir yasadır birkaç kombinasyonda arattım ama birşey bulamadım genelde donanımhaber olsun veya gümrük sitelerinde millet oldumu birşey olmadımı diye tecrübelerini yazarlar bu konu hakkında topic bulan arkadaş link lerse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Oyunlara verdiğimiz aylık paralarda buna dahil mi? Wow için kart alıyoruz 2 aylık mesela, 5 kere aldıktan sonra 6. patlıyor mu acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar