Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartı kıyaslaması

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yenı masaustu pc toplamaya çalışıyorum ancak ekran kartları hakkında kararsız kaldım.zotac hakkında ısınma problemleri okudum hep sağda solda zotac almayı dusunmuyorum.ama yinede tavsiyelere açığım.alacağım kart nvidia 460gtx 256bit civarı bir kart olacak.ancak zotac mı asus mu alsam karar veremedim.normalde palit sonic alacaktım ancak stoklarda bulunmuyor o da ve ne zaman gelecek bilmiyorum.asus nasıldır?zotac hakkındaki yorumlar esaslımıdır?bilimum fikre açığım teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ısınma problemi olmayan duzgun bi kart arıyorum.nvidia chipset olacak,çekirdek hızı filan iyi olucak o yani.gigabyte e filan da baktım şimdi birisi buzdolabı gibi kasa var ısınıyor da ısınıyor diyo,kimisi de kart gordugum en serin kart diyor vatanın sitede hepsiburadada vb bilimum bilişim alışverişi yapabileceğimiz sitede.help plz.
Sosyal ağlarda paylaş

Guru 3d GTX 460
Burada uzun uzun okuyabilirsin ama özet geçecek olursak

-Recommended Award goes to the default Zotac GTX 460 1024MB and the default eVGA GTX 768 MB
-Tweakers essential award goes to the MSI GTX 460 Cyclone 768MB, Gigabyte GTX 460 768MB OC
-And the top pick award goes to eVGA's GTX 460 768MB SC edition and the lovely Palit GTX 460 1024MB Sonic Platinum edition

Not: MSI Cyclone 1GB lığı bu testler sırasında çıkarılmamıştı. Başka bir sitede onunda dahil odluğu bir test incelemiştim zamanında şimdi bulamadım ancak OC li bir kart takacak olursan MSI CYCLONE 1GB OC edition döver. ( Bu yüzden GTX460 almayı düşünen herkese MSI tavsiye ederim )
Sosyal ağlarda paylaş

ayni seri kartlar icinde sub vendorlar arasinda oyle daglar kadar farklar olmaz, o.c yapilacaksa pcb ye dikkat edilir , belki factory o.c. tercih edilir. bunun disinda firmalar o sene hangi heatsink ureticisiyle anlastiysa veya kendileri ne kadar basarili bi sogutma kullan ona gore fiyat bicerler.

evga nin falan olayi kaliteli pcb ile ve evga upgrade sistemlerinde. karti kullan sonra git sorgusuz sualsiz ust versiyonunu al falan kafasi. ona gore de parasini bastan aliyorlar zaten.

en basarili sogutma hangi ucuz modeldeyse o alinir uzun lafin kisasi. oyle bi marka siralamasi falan yok, her sene her seri farkli bi siralama cikartabiliriz o kafaya girilirse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...