Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ölünün arkasından konuşulmaz diye değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: sana, sana, hepinize... ay ikisi de kizmis zaten, yazmaya bile gerek yokmus. Sen mi bana loser diyosun? Sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 konuşmadan önce sakinleşmek için 200 ml dost süt iç boş kutuyu çöp kutusuna deliksiz bıraktıktan sonra kızla konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 napae said: aquila said: sana, sana, hepinize... ay ikisi de kizmis zaten, yazmaya bile gerek yokmus. Sen mi bana loser diyosun? Sen? burda takiliyo, msn ver ordan diyiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Seninle tanıştıktan sonraki ilk 20 dakikada potansiyel erkek arkadaş ya da arkadaş olmana karar vermiştir zaten o kız. Takılın güzel güzel ne kadar öküz olursan ol anlayacağın bi sinyal verir sana bişiler isterse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 20 dk cok, 10 saniye filan aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bilemedim valla 5 - 30 dakika arasında veriliyor karar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ilk kelimeden veririm ben yargiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Laorx said: adam teenage dirtbag çıktı, okumayı bıraktım http://www.youtube.com/watch?v=FC3y9llDXuM&feature=relmfu şu topicten kazandığım tek şey, unutmuşuz lan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: 20 dk cok, 10 saniye filan aslinda. dun okudum 0.7 saniye diyordu walla yazida. gizlar size baktintan 0.7 saniye icinde karar veriyormus ben bunla urerim veya uremem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 merhaba demek o kadar sürüyor aşağı yukarı bende diyorum niye hep kaybediyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi şey nasıldı hani ilk görüşte aşk için şu kadar saniye bakışmak lazım falan öyle bi geyik vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko said: aquila said: 20 dk cok, 10 saniye filan aslinda. dun okudum 0.7 saniye diyordu walla yazida. gizlar size baktintan 0.7 saniye icinde karar veriyormus ben bunla urerim veya uremem diye. bakın gızlar ateşin içine atlıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 "roket adam" said: abi şey nasıldı hani ilk görüşte aşk için şu kadar saniye bakışmak lazım falan öyle bi geyik vardı Google a yazdım 8.2 sn imiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yuh ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 wastyrx said: "roket adam" said: abi şey nasıldı hani ilk görüşte aşk için şu kadar saniye bakışmak lazım falan öyle bi geyik vardı Google a yazdım 8.2 sn imiş sanırım. 8.2 saniyeyi saydıktan sonra bitiyo mu olay yani.o sürede oldu oldu, olmadı şinanay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kiza acilma gerekte yok. kizin hangi tür filmlerden hoslandigini ögren (sakin direkt sorma). daha sonra hafta sonu icin filmi sec. basla filmin konusunu anlatmaya (özet gec iste) sonra senle sinemaya gelirmi diye sor. ama olayi öyle bir anlatacaksin ki sanki sen onla sinemaya gitmek amacinda degilsinde pisko bir kültür mantarisin. yani gelirsen ok gelmezsende fi fi modunda (abartip bokunu cikarma). zaten o aksam anlarsin sonrasindan asil dudaklara. yanliz iettde degil dayak yersin yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Survivor Taner'i izle, ondan sonra kendinde bulacağın gücü kontrol bile edemeyip, istediklerini yapabileceksin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yazı çok iyi olmuş.. teenage dirtbag dinleyerekten yazıorm postlayana sevgiler.. şimdi bence sonunu düşünen kahraman olamaz diyip özetliyimde.. harbiden sonunu düşünme kız en fazla kendi arkadaşlarına bana yazmıştı dicek ki senin kulağına bile gelmez... ki arkadaş çevresi o kadar çok değişio ki ünide.. her sene farklı insanlarla samimi olabiliyorsun.. yakın arkadaşların dışında.. neyse önce sonunu düşünme.. şimdiye gelirsek eğer.. öyle dan diye konuştuğum hiç bi zaman olumlu yanıt alamadım bilmiyorum neden.. önce kızın aklına ilgin olduğunu sokmalısın..yanıt alıosan üstüne gidersin.. teknoloji çağındayız kullan! face üstünden değilde msnde de olur ama mesajlaşmanın ayrı bi tadı vardır.. bi şekilde mesajlaş.. bi süreden sonra daha özele gitçek konuşma..yavaş yavaş ilerliyeceksin.. zaten işin en heycanlı en zevkli yanları bunlar.. bütün bi ilişkinin en güzel yanları.. kızın ilgisi var mı yokmu zaten bu şekilde anlayacaksın.. sürekli mesajlaşırsınız.. sonra buluşmaya başlarsınız önce arkadaşlık ön plandadır.. sonra 2. 3. yekeyek buluşmada durum değişebilir.. bu sürede mesajlaşmaya devam.. haa kız geç mesaj atmaya.. daha sonrasında hiç mesaj atmamaya başlarsa.. o zaman sıçtın...yani geri dönebilirsin friend zone a.. neyse.. hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu konuyu takipteyim ama tek diceğim şu an kız senin mi?yok,teklif edersen en kötü red eder,yine senin olmaz,ama bi kabul ederse..güven kendine,ne yapacak seni mi dövecek?en fazla arkadaş kalalım falan der,yoluna bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 valla hızlı okuma uygulayayım dedim bi giriş gelişme sonuç bulamadım mesajında demek ki böyle ceviz kabuğunu doldurmayacak bi süreç söz konusu takıl işte kanka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gaza gelme millete bakıp. direk söylenmez. zaten yaşın kaç olmuş öyle kıvama getirilmeden söylenmez. önce takil işte. git iç, sinemaya git. bi ton güzel konserler geliyor. onlara gidin. ilk başlarda 3-4 kişi (ama daha fazla da olmaması önemli nitekim öyle ortamlarda geyik çok abartı olur. paso birbirine laf sokmaca, kıza yazılmalar da başlar filan. rahat olamazsın.), daha sonra aran iyice olunca 1e1 çıkarsınız. bu durumlarda kızın hareketlerine bak işte. rahatsız mı bu yanlız kalmanızdan filan. son duruma göre de zaten söylersin korkmadan. tanımadığın kıza açılmak işe yarayabildiği gibi çoğu zaman da ters tepebiliyor. bence işini şansa bırakma. hem bak okulda repim iyi diyorsun. kullan bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hocam hiç kasmadım diğer mesajları okumaya, seninkini okudum ama. takılın hoca başka çıkarı yok. gidip ben senden hoşlanıyorum deme. ben demedim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 mermer masa dendi mi bilmiyorum ama denmediyse demek isterim, dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar