RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hauhauauauhhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ronaldo ne depar atıyor bre. dakika olmuş 100 insan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bunu da yazın bunu da!!! geçin dalganızı siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 içimdeki his real yenilcek diyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ya geçen maç ölümüne küfrettiğim di maria bugün nasıl oynuyor ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 di marianin butun vucudu ciger galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yalnız pique'nin bir forvet gibi sürekli ileri de top almaya calismasi ve birseyler denemesi cidden takdir edilesi bir cesaret ya Barcelona adına, gerci Real'in de hızlı hucuma çıkma niyeti yok ama asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sen nesin ronaldo, o depar neydi ya dakika 117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ronaldo'ya laf edenler, ne diyecekler çok merak ediyorum. Şu depardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ronaldo pes deki gibi oynuyo hızlı koşmaya basınca,önünde durabilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aktiftablet said: ronaldo pes deki gibi oynuyo hızlı koşmaya basınca,önünde durabilen yok hahahaafsdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi cidden nası koşabiliyor su dakka da , ben olsam direk gözler kararır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 veaaaaaa kupa bizim kupa bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Real Madrid 2.kez 10 kişi oynadı, 2.sinde bu kez yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deathblade said: Ronaldo'ya laf edenler, ne diyecekler çok merak ediyorum. Şu depardan sonra. Ronaldo'nun oyununa veya reale laf eden yok ama nedense 3-4 mesajda bir aynı saçma şeyi söylemekte ısrar ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Adam doverek kupa nasil alinir gosterdi madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Barca son atağına çıkarken 5 Realli geriye doğru depar attılar saha boyu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deathblade said: Real Madrid 2.kez 10 kişi oynadı, 2.sinde bu kez yendi lol barça da kale boş oynadı, real 1 gol attı senin hesabına göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahaha rahatladim lan ronaldo adina. sonunda be. mourinho eli opulecek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 KUPA BEYİ MOURINHO uzayfutbolu fanboyları yasta http://1.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/S_6DkwE91FI/AAAAAAAARSs/EtSkVH_tSZQ/s1600/jose-mourinho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şimdi ronaldoya laf atanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 barça fanboylara gelsin: NININI NINIIIII NININI NINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 real makus talıhını yenıp 19 ncu yılda aldı kupayı acaba fb de makus talıhını bırgun yenermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deathblade said: Ronaldo'ya laf edenler, ne diyecekler çok merak ediyorum. Şu depardan sonra. haha ben yazmaya gelmiştim. Söyledigim gibi mourinho ve real saygıyı hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben adebayorun yerdeki oyuncuya parmaklarının ucuyla sırtına tık tık yapmasına bayıldm ahhHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar