Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico Vol 2 : Real Madrid -Barcelona @ 22.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam real sert oynuyor falan da, şu buskets denilen parazit ne yatıcı bir arkadaştır yahu? karşısında oynasam dayanamayıp azının ortasına çakarım herhalde. proyum ayağına her ikili mücadelede numara yapılmaz ki.
Mesaj tarihi:
abi numara yapıyor veya yapmıyor ona bişey demiyorum fakat bacağına basılmış adamın. izledinmi tekrarı bilmiyorum ama basmış yani bildiğin.

barcelonanın 40 tane hazırlık pası yapamayışını izlemek güzel bişey ama hakem bildiğin kayırıyor real madridi yine.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Rew orda Villa bence numara yapıyodu, "kalk lan numaracı" diye ayağı kaldırıldı, birden hissettiği acı gitti atar yapmaya başladı adam iki ayaküstünde.

abi ayağına direkt basıyo, numara ya da değil basma gerçek :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

aktiftablet said:

Rew orda Villa bence numara yapıyodu, "kalk lan numaracı" diye ayağı kaldırıldı, birden hissettiği acı gitti atar yapmaya başladı adam iki ayaküstünde.

abi ayağına direkt basıyo, numara ya da değil basma gerçek :)

Öyle görünüyo da orda bence bastığını anlayınca çekiyo ayağını, Villa da ayağı hissedince numaradan ağplyıo olabilir gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Abi hele berabere kalınınca birde morinyo çözmüş diye tepkiler gelmicekmi kafayi yicem ben burda. Berabere kalınınca sevinen tarafsan zaten kaybetmişsin demektir abi daha nolucaktı ki.
  • Yeni Oluştur...