ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Selam, şöyle bir program biliyor musunuz? ekrandaki aktif pencerelere kısayol ekleyip, o kısayol ile aralarında geçiş yaptıran bir program. Çok pencere olduğunda ALT+TAB yetersiz kalıyor sanki
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 alt+tab penceresinde mouse ile seçebiliyorsun, ya da başlat çubuğunda da benzer şekilde çıkıyorlar imleç ile bekleyince. senin istediğin anında klavye girişi ile mi değiştirmek?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 var var.. adını ahtırlamıyorum ama desktop'ta bi sürü farklı desktop kullanmam gerektiğinde böle bişi kullanmıştım. 4-5dektop kullanıyordum. orada ctrl+alt+1 yapınca ilk açılan pencereyi getiriyordu falan. üfff
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 evet evet, direk gecsin. mesela ALT-1 yapayım. atadığım pencere açıksa gelsin gibi.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 alt+1 yapmak yerine aşağadaki ikona tıklamak daha rahat olcak gibi... bi de windows tuşu + tab var.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hatırlayamadım hangi prograı kullandığımı. :/ sanmıyorum ama divvy'e bi baksanıza. belki yapıyordur.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bone said: alt+1 yapmak yerine aşağadaki ikona tıklamak daha rahat olcak gibi... bi de windows tuşu + tab var. işte çok gecikiyorsun oyle. Mouse kullanmadan yapmak daha hızlı oluyor. Win+TAB'da efektli falan. Daha basit bişi aramıştım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 programın şey yapması lazım ama, alt+tab sisteminden bağımsız çalışarak direkt kendi atadığın pencereleri kısayollayacak. çünkü alt+tab'da pencerelerin sıralaması kullanım sırasına göre değişiyor sürekli. hani alt+1'e atadığın pencere arkalara kayabiliyor. bakmadan mouse kullanmadan hızlıca açayım derken sürekli yanlış pencere çekersin.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şu programı alt+1'e atayım, şu programı alt+2'e atayım diye uğraşacağıma mousela tıklamak çok daha kolay. rts değil ki bu.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kolay != hizli swicher'in http://insentient.net/ oyle bir ayari var mi hatirlayamadim ama bir bak istersen
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 taskbardaki sirasina gore yapan bisey olsa aslinda, actionbara skill koyar gibi.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mum_Chamber said: kolay != hizli programı alt+1 yapıp seçebilmek için önce 1'e atamak gerekiyorsa, kolay = hızlı oluyor. fazla külfet. o kadar uğraşacağına 1 saniyede alttaki icona basarsın olur. ya da alt+tab
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aero skin aktifken Windows tusu + tab yapinca guzel oluyor bence.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kolay = hizli , yavas insanlar icin gecerli bi onerme olabilir sadece.
Öne çıkan mesajlar