Antediluvian Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 dayanamadim ese dosta bi kıyak gecmeden duramadim... önemle duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: To deliver the best possible massively multiplayer experience and ensure stability and breadth of content, LucasArts and Sony Online Entertainment will delay the game's April 15 launch. This will enable us to invest more time into the beta program, and to solicit additional feedback from the tremendous fan base Star Wars Galaxies has already developed. "In addition, we will not open phase three of the beta program until we feel the game is ready for a wider audience, which we anticipate will be within the next few weeks. A new release date for Star Wars Galaxies will be announced shortly after the beginning of beta three. yine mi? oh shit.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 pffff olamaz ya.... nese yazımızı iice ele geçircek demektir:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben oynamamaya bile karar verdim nerdeyse yani 24 aralık'ta falan çıkmasınıı bekliyorduk geçen sene bu oyunun[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ooooofffffff...valla artık nerdeyse bende vazgeçeceğim..bu nedir ya..alla alla..neymiş efndim daha mükemmel olması içinmiş..eğer oyun çıktığında beni tatmin etmezse bu delayleri onların burunlarından fitil fitil getirmek lazım..mesela mail bombardımanı falan lazım..yani artık ayıp..maden belli değil ne zaman çıkacağı hiç söylemede bizde rahat olalım..alla alla akşam akşam sinirlerim tepeme çıktı of ya..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bence 15 haziran olacak..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 tek bir hatanın bile kalmaması icin ugrasıyorlar sanırım... kusursuz gibi olucak ama harbi cok bekletiyorlar yavas yavas mı ugrasıyorlar nedendir bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bari dağıtılacak sayı arttırılsada bizde nispetlensek. Tamam bu gecikmesiyle ilgili değil gerçi. Ama şu anda elimize ilan edilen süreden daha da sonra elimize geçicek. Amerikadan sipariş felan verebilsek keşkem[hline]--- It's the last call for the noctives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Azmodai, 17 Mart 2003 00:13 tarihinde demiş ki: bence dark erteletio, AOS biraz daha populerlik kazansin die.[hline]iadomza ehueh tam zevk icinde pop a forwardliyodum URL yi al iste olm swg ye daha var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ogghhhh Süfer abi süfer... 15 Hazirandan erken çıkmayacak... Yaşasın! daha ertelensin. iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 sizi kandırmışlar o oyun çıkmıycak.. adamlar milletl eğlenelim diye sallıyo habire bişeyler.. çıkmıycak oyun daalın![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 hepsi ertelendi zaten eve sb vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Kenderleme, 18 Mart 2003 17:47 tarihinde demiş ki: sizi kandırmışlar o oyun çıkmıycak.. adamlar milletl eğlenelim diye sallıyo habire bişeyler.. çıkmıycak oyun daalın! said: bence de kasıyolar bizi[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wanderer Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Azmodai, 20 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki: bazi duyumlara gore oyun tarihi eylule kadar ertelenmis[hline]iadomza oha be iyice civitirlar boyle bisi olursa[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 iyi oldu aslında, ertelenen ıvır-zıvırları şimdi koyabilirler belki oyuna. hem paramda kalmamıştı zaten oyuna harcayacak :-P zaten zamanında çıkan 1 tane oyun görmedim şimdiye dek :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 en iyi ihtimalle kasımdan önce beklemeyin[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Norak, 20 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: iyi oldu aslında, ertelenen ıvır-zıvırları şimdi koyabilirler belki oyuna. zaten zamanında çıkan 1 tane oyun görmedim şimdiye dek :-)[hline] AO-Swg-WoW bu söylediğine gerçekten inanıyosan sen lucas amcayı hiç tanımıyosun[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 belki demişim orda dimi? hem sorun diil nasısa hepsini alıcam çıktıkça. hem zaten starwars un kitaplarını da almayı düşünüyorum seriler halinde. hatta bide anahtarlık alıcam jango fett kafalı :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Kendisini taniyorum dedigini yapar oyun koleksiyonunu gormen yeterli inanaman icin :) Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 hafta sonra ... memocan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 pre-order nerden yapiliyo bilen varmi. istanbula shipping yapan bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 16 haziran'da çıksın.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Kenderleme, 18 March 2003 20:47 tarihinde demiş ki: sizi kandırmışlar o oyun çıkmıycak.. adamlar milletle eğlenelim diye sallıyo habire bişeyler.. çıkmıycak oyun daalın çift kaşarlı kender ilk defa doğru birşey demiş..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Olmaz ole sey lucas ın karızması var o bozulur....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 boyle bir oyun yokmus mesela.. sadece ss hazirlamislar falan starwars hayrani bir kitle olusturmak icin. neler olur lucasart a kim bilir?[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 basarız orayı buyuk ıhtımalle :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
wanderer Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Azmodai, 20 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki: bazi duyumlara gore oyun tarihi eylule kadar ertelenmis[hline]iadomza oha be iyice civitirlar boyle bisi olursa[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 iyi oldu aslında, ertelenen ıvır-zıvırları şimdi koyabilirler belki oyuna. hem paramda kalmamıştı zaten oyuna harcayacak :-P zaten zamanında çıkan 1 tane oyun görmedim şimdiye dek :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 en iyi ihtimalle kasımdan önce beklemeyin[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Norak, 20 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: iyi oldu aslında, ertelenen ıvır-zıvırları şimdi koyabilirler belki oyuna. zaten zamanında çıkan 1 tane oyun görmedim şimdiye dek :-)[hline] AO-Swg-WoW bu söylediğine gerçekten inanıyosan sen lucas amcayı hiç tanımıyosun[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 belki demişim orda dimi? hem sorun diil nasısa hepsini alıcam çıktıkça. hem zaten starwars un kitaplarını da almayı düşünüyorum seriler halinde. hatta bide anahtarlık alıcam jango fett kafalı :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Kendisini taniyorum dedigini yapar oyun koleksiyonunu gormen yeterli inanaman icin :) Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memocan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 pre-order nerden yapiliyo bilen varmi. istanbula shipping yapan bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 16 haziran'da çıksın.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Kenderleme, 18 March 2003 20:47 tarihinde demiş ki: sizi kandırmışlar o oyun çıkmıycak.. adamlar milletle eğlenelim diye sallıyo habire bişeyler.. çıkmıycak oyun daalın çift kaşarlı kender ilk defa doğru birşey demiş..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Olmaz ole sey lucas ın karızması var o bozulur....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 boyle bir oyun yokmus mesela.. sadece ss hazirlamislar falan starwars hayrani bir kitle olusturmak icin. neler olur lucasart a kim bilir?[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 basarız orayı buyuk ıhtımalle :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar