Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da kreşe molotoflu saldırı.


demian

Öne çıkan mesajlar

Alıntı: Haber7 (Ekşi Sözlük'teki başlıktan)

Baglantılar:
Haber7
Ekşi Sözlük


Haber7 said:

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) BDP’nin desteklediği 12 adayın seçime giremeyeceğini duyurmasının ardından başlayan protesto eylemlerinde göstericiler Unkapanı’nda SGK kreşine molotof kokteyli attı. Molotoflu saldırıda bir öğretmenin saçları yandı.

KIRIP DÖKTÜLER

BDP’nin desteklediği bağımsız 12 adayın seçime giremeyeceğinin açıklanmasının ardından BDP’liler protesto gösterilerine başladı. İstabul’da Taksim meydanında yapılan gösteriler sonrası eylemcilerin bir kısmı Unkapanı istikametinde yol boyunca PTT şubesi, SGK Kreşi, 5. Noter’e molotof kokteyli attı. Göstericiler yol boyunca karşılarına çıkan otobüs durağını, müzik aletleri satan bir dükkan ile simitçi tablası parçalandı.

BİR ÖĞRETMEN YARALANDI

SGK çalışanlarının çocuklarının kaldığı Unkapanı’ndaki SGK Kreşi’ne atılan Molotof kokteyli Emel Kolcu adlı öğrentmenin saçlarını tutuşturdu. Kolcu, Okmeydanı Hastanesi’ne kaldırılırdı. 1-5 yaş arasında yaklaşık 40 çocuğun kaldığı kreşte büyük bir korku yaşandı.

BAYRAĞI YERE ATTILAR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre ise, Taksim'den Aksaray'a yürüyen BDP yandaşları, metro istasyonu girişindeki direkte asılı olan Türk Bayrağı'nı indirip yere attı. Bayrağın yere atılmasının ardından bazı göstericiler BDP bayrağı sallayarak eylem yaptı. Türk Bayrağı, grup içerisindeki bazı göstericilerin tepki göstermesi üzerine tekrar yerine asıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyorum buraya, bu olayın suçlusu hükümettir.

said:
bunu yorumlamaya gerek yok, pkk'nın bu ülke halkının çocuklarının canına kast ettiği açıktır. benim merak ettiğim bu ülkenin silahlı güçleri (asker polis) bu tip saldırıları engelleyecek güçte değilse bize bunu belirtsinler biz de silahlanalım. pkk'lı teröristlerin bdp'li adaylara veto kararıyla tamamen orantısız, insan canına kast ettiği yetmeyip kendini koruma gücü olmayan çocuklara musallat olmalarının kendilerine "aaaa ama bunlara da çok haksızlık edildi mazur görelim" dememize yol açacağı sanılıyorsa yanılınıyor. "ıııyyyyy faşistler" diye zırlamaları da kurtarmaz işte o vakit. sen molotofla çocuğumun bulunduğu kreşin önüne geleceksin, devlet buna engel olamayacak, ben de seni savunacam öyle mi?


güzel soru...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...