Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=8302&cid=4 JFK da geçiyor olay. Nası da alıp attı euhaausd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi bugün iha günün mü :P Aynayı taktırmış biraz, tutanakla falan uğraşmasınlar sanayide yaptırır sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 :P Yok ya az önce polis videosu şeysine gittim. Bayaaa ilginç şeyler var. Buldukça yardırıyorum. sfgdfg PS: Ben ce de, o kuyruk iki çekiçle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sanayide yaparlar onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 jeti bırakanın hatası adam napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bana da sanki taxiwayde sorun yokmuş ama jeti parkeden çok geriye park etmiş gibi geldi ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kullandığınız aletin büyüklüğünü hesaba katın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Çok erotik isim içeren başlık. Bi yerlerde bir hostes cıkıcak falan sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Steward(host) verelim? <----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bazen ben de unutuyorum aletin buyuklugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sonra uçaklardan inip polis çağırmışlar, tutanak tutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ayının kakası ile oynadığı gibi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 le fffuu çekmiştir fransız pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 jfk ile lax en belali havaalanlariymis zaten yer ihlalleri konusunda. lax'in rekorlarina kimse erisemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 araba kazasından sonra dururcasına durdu adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 fsx ihtiyacı hissettim yine ya. damardan almam lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 aynısı başıma geldi allah kimsenin başına vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Çarpan A380, yaprak gibi savrulan Bombardier CRJ. Bombardier olması gerekenden geride gibi görünüyor. Atatürk havalimanında düşündümde şimdi bunu, kesin park etmeye giderken sağ baştan toplardı 737leri fln :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bomba patlaması gibi ses mi duydu acaba çarpınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Kanattan kuyruğa çengel gibi aldığı için pek gürültü olmamıştır. Ama savrulmuşlardır jette olan varsa. a380 4 motorlu ve muhtemel kanatları yakıt dolu bi uçak o sırada, ki pilotun tepkisine bakınca, çarpışmayı bekliyormuş gibime geldi. F.Officerla "Çarpar mı len sence?" muhabbeti dönüyormuş havası verdi :P Allah korumuş ki, daha içeriden girmedi kanada. Yoksa zaten hemen yırtılıyor ardından da kaboom. Çin'de çok kaza var öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bizim bi abi var el freni ile paralel yanaştırıyo şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 iha'cı azmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aquila said: Bazen ben de unutuyorum aletin buyuklugunu. o kadar kucuk ki, ben de olsam ben de unuturum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 o değil de baya sağlammış lan alet. oyuncak gibi tek parça savrulup tekrar dengede kaldı. büyüğü zaten iplemedi bile sdfsdf. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar