napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 moncici said: family guy izlerken ben güldüğümde annemin de gülmesi sanki anlıyosun da gülüyosun aptal kadın Doğru konuş. Anan o senin.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 beyler anne dendi. arka taraf alooo
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tr de milflerin aslında gilf olmasından ve bakımsız teyzeler olmasına gıcığım. ama bu küçük bi ayrıntı değil. filmlerdeki gibi milfler istiyoruz.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ama ya "inanmak başarmanın yarısıdır!!" lafı?
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ANAMIZ BACIMIZ VAR DASAAA http://i56.tinypic.com/25pnw9l.png
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 moncici said: family guy izlerken ben güldüğümde annemin de gülmesi sanki anlıyosun da gülüyosun aptal kadın asimile velet seni. şimdi sen bir de ismiyle hitap ediyosundur annene. evlat olsan sevilmezsin lan. dövesim geldi. tutmayın ...
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Anan o senin anan hiç birşey yapmadıysa 9 ay karnında taşıdı terbiyesiz.
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Özenle sarılıp çantaya yerleştirilmiş kulaklık kablosunun çıkarıldığında karmakarışık hale , ve bunu çözmek için harcanan dakikalar... Otobüste/trende ağlayan veletler(ve bunların gerizekalı ebeveynleri) Derslerde hocaların öğrencilerle arkadaş gibi oluyim/ muhabbet açıyim o kadar da sıkılmasınlar diye zırvalamaya başlamaları ve bunun dersten daha büyük bi eziyet haline gelmesi
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şaplatarak karşımda bişeyler yenilmesi/çignenmesi 10 dakika dayanıp, saldırırım
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 falan yerine felan diyenler/yazanlar
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 toggie said: tuvalet kagıdının bittigini sıctıktan sonra ogrendigimde gıcık oluyorum. ahahah sıçtıktan sonra suların olmadığını düşün bide
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sictiktan sonra yataginda uyandigini dusun simdi.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 taharet musluğu olmayan bi ülkede sıçtıktan sonra tuvalet kağıdı olmadığını düşün. en yakındaki musluk ne yazık ki kalkmayı gerektirecek kadar uzakta olduğundan taşıma su ile değirmen döndürme metodu da işlemiyor.
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 iş atan kıza iş ile cevap verip yanıan yaklaştığında noluyor tarzında cevap verip 2 gün sonra en yakın arkadaşının YA O GEÇENKİ KIZ VAĞRYA SENDEN ÇOK HOŞLANIYOOO diye gelip, sana bu tepkiyi veren kıza böyle böyle diye cevap verdiğinde YA AMA HİHİHİ BU İŞİNDE RACONU BU ŞEKERCİM ;) diye cevap verdiğinde racon kesmiyorum kafa kesiyorum deme isteğim. evet evet. hakikaten.
moncici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dattebayo said: moncici said: family guy izlerken ben güldüğümde annemin de gülmesi sanki anlıyosun da gülüyosun aptal kadın asimile velet seni. şimdi sen bir de ismiyle hitap ediyosundur annene. evlat olsan sevilmezsin lan. dövesim geldi. tutmayın ... abi asimile nedir ahahahah dejenere falan demek istedin heralde.
Öne çıkan mesajlar