Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DS XL buldum fiyat danışacağım

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

darty de var bir adet bu kırmızı renkte marionun 25. yıl şerefine çıjkanlardan ürün daha önce servise gidip geldiği için 500 den 350 ye düşürmüşler yan ibir nevi 2. el zaten açtım baktım efe diye bir veledin fotoğrafı vardı

sorularım şöyle;
-bu ürün almaya değer mi? (konso lalternatifi değil bu bahsettiğim ürünü almaya değer mi diye soruyorum)
-350 tl den ucuza DS XL bulabilir miyim? (uluslararası grantisi varsa kaçak da olur)
-bu ürünlerde fabrika ayarlarına fln döndürüp ilk günki haline getirebiliyor muyuz?
-kopya oyun durumu nedir bunlarda?

şükran şükran şükran
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çıkan tüm oyunları 20 TL'lik bir kartuş ve o kartuşa takılacak içine kopya oyunların yükleneceği bir MicroSD ile oynarsın. Daha ucuza bulur musun bilmiyorum. Ama kesinlikle değer, DS en iyi oyun platformu bence şu anda. Benim sevdiğim tarz oyunlara göre tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3DS'de korsan yok ama. O bir yana, çok yeni daha. Ben en aşağı bir yıl bekleyeceğim 3DS için. Oyunları çıksın bir, nasıl bir şey olduğu belli olsun. DS için bekleyip DS Lite çıkınca almıştım, 3DS için de aynısını yapacağım.

3DS'yi hemen almaya gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben servise gitme nedenini yazmamışım

temssızlık var ekranda diye göndermişler, servis sorunu halletmiş fakat parça değişimi fln yapmamış hani açtım kontrol ettim ben bir sorunu yoktu

bir eşy daba hu eski gameboy olsun NES oyunalrı olsun bunları da DS lerde oynayaibliyor muyduk? ben alırsam resmen mario ve zelda serisini baştan sona oynamak için alacğaım gibi duruyor ehe
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

XL niye alıyorsun ki? E-bay'den aynı fiyata 3DS alırsın. 1 ayda gelir belki ama gelir.

ya 3ds ben demo oalrak oynadım ettim böyle ama tatmin olamdım "olmamış bu" dedim bana gelmedi gözlerim ağrıdı bir de bu pil ömrü olayı var.. e madem pil ve göz ağrısı yüzünden 3d yi kapatıp oynayacğaım o alette neden 3ds alayım ki dedim XL ın ekran da geniş ferah (görece olarak)

yoksa 3ds de atladığım bir şey mi var?

tabii taksit yaptırtabilme durumum da var :P
Sosyal ağlarda paylaş

wii ware üzerinden wii point harcayarak kalsik oyunları satın alabiliyormuşuz

bu güzel bir gelişme oldu gönül rahatlığıyla ds xl alabilirim ve okuduğuma göre bu kartlar 2000 puanlıklardan başlıyormuş 20$ değerinde, zelda oyunları 500 er puandan veriliyor hani 20 dolara 4 klasik zelda aoyunu alaibliyorum ^^

tek sorun türkiyee bu kartları nereden bulacağım AHAHAH

şimdi öğrendim ki DSi için değil wii içinmiş bunlar DAMN!!

ds lite alacağım gibi :/
Sosyal ağlarda paylaş

bende 3ds alıp,almama konusunda kararsızım. 3ds xl çıkarmı acaba yakın zamanda diye merak ediyorum(büyük ekran cok güzel frp oyunları için). Ayrıca şu bir gerçek ki gözü yoruyormuş tersini iddia eden duymadım belki bir sonraki sürümünde düzeltirlermi,bir çözüm bulurlarmı diye düşünmüyor değilim...
Sosyal ağlarda paylaş

eski oyunları emülatörle bilgisayardan oynamaya karar verdim

15 dakika sonra almaya gideceğim sanırsam çok kararsızım küçükken hep gameboyum olsun siteyip de bir türlü sahip olamamıştım içimde uhde kalmıştı

oynlarına baktım bayaada güzel oyun varmış ama eski oyunları da oynamak istiyorum.. GBA bile alaiblirim üstüne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...