BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 darty de var bir adet bu kırmızı renkte marionun 25. yıl şerefine çıjkanlardan ürün daha önce servise gidip geldiği için 500 den 350 ye düşürmüşler yan ibir nevi 2. el zaten açtım baktım efe diye bir veledin fotoğrafı vardı sorularım şöyle; -bu ürün almaya değer mi? (konso lalternatifi değil bu bahsettiğim ürünü almaya değer mi diye soruyorum) -350 tl den ucuza DS XL bulabilir miyim? (uluslararası grantisi varsa kaçak da olur) -bu ürünlerde fabrika ayarlarına fln döndürüp ilk günki haline getirebiliyor muyuz? -kopya oyun durumu nedir bunlarda? şükran şükran şükran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Çıkan tüm oyunları 20 TL'lik bir kartuş ve o kartuşa takılacak içine kopya oyunların yükleneceği bir MicroSD ile oynarsın. Daha ucuza bulur musun bilmiyorum. Ama kesinlikle değer, DS en iyi oyun platformu bence şu anda. Benim sevdiğim tarz oyunlara göre tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 XL niye alıyorsun ki? E-bay'den aynı fiyata 3DS alırsın. 1 ayda gelir belki ama gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 3DS'de korsan yok ama. O bir yana, çok yeni daha. Ben en aşağı bir yıl bekleyeceğim 3DS için. Oyunları çıksın bir, nasıl bir şey olduğu belli olsun. DS için bekleyip DS Lite çıkınca almıştım, 3DS için de aynısını yapacağım. 3DS'yi hemen almaya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya ben servise gitme nedenini yazmamışım temssızlık var ekranda diye göndermişler, servis sorunu halletmiş fakat parça değişimi fln yapmamış hani açtım kontrol ettim ben bir sorunu yoktu bir eşy daba hu eski gameboy olsun NES oyunalrı olsun bunları da DS lerde oynayaibliyor muyduk? ben alırsam resmen mario ve zelda serisini baştan sona oynamak için alacğaım gibi duruyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 vaperon said: XL niye alıyorsun ki? E-bay'den aynı fiyata 3DS alırsın. 1 ayda gelir belki ama gelir. ya 3ds ben demo oalrak oynadım ettim böyle ama tatmin olamdım "olmamış bu" dedim bana gelmedi gözlerim ağrıdı bir de bu pil ömrü olayı var.. e madem pil ve göz ağrısı yüzünden 3d yi kapatıp oynayacğaım o alette neden 3ds alayım ki dedim XL ın ekran da geniş ferah (görece olarak) yoksa 3ds de atladığım bir şey mi var? tabii taksit yaptırtabilme durumum da var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O zaman XL ya da DSi almayacaksın. DS lite paklar seni. XL ve DSi'da eski gameboy soketi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DS Lite'den sonra eski gameboy oyunlarının slotunu kaldırdılar. Lite al öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 peki micro sd ye fln atıp oynayamıyor muyuz? keza o oyun kasetlerini bulmaya kasmayacğaım hani ben makinanın hafızaya yüklenip oynanabiliyor dur diye düşündüm hani eski oyunları oynayamasam da çok öenmli değil bilgisayardan emülatörle oynarım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yok sadece NDS oyunlarını oynayabilirsin o kartuşlarla. Da konu korsana kaymasın fazla :D Sevmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Denemedim hiç, bilmiyorum. Sanırım yok ama. Eğer Lite alırsan GBA slotuna korsan GBA kartı takarak oynayabiliyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 neyse eski oyunlar olamsa da olur yani o satın alam tercihimi etkileyecek bir unsur değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 GERGE said: Eğer Lite alırsan GBA slotuna korsan GBA kartı takarak oynayabiliyorsun ama. AAAAAWWWWWW ŞİT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 al bi dsi al bi pokemon black/white ak işte aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Poketto monster blakku wıhayto sugoi desu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya bunun kalemini kullanarak not vs tutaibliyormuyuz? kelime işlemci var mı bu ürünlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 wii ware üzerinden wii point harcayarak kalsik oyunları satın alabiliyormuşuz bu güzel bir gelişme oldu gönül rahatlığıyla ds xl alabilirim ve okuduğuma göre bu kartlar 2000 puanlıklardan başlıyormuş 20$ değerinde, zelda oyunları 500 er puandan veriliyor hani 20 dolara 4 klasik zelda aoyunu alaibliyorum ^^ tek sorun türkiyee bu kartları nereden bulacağım AHAHAH şimdi öğrendim ki DSi için değil wii içinmiş bunlar DAMN!! ds lite alacağım gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Eski kartları falan salla artık. Al bir DSi, bak keyfine. Ben çok memnunum DSi'dan. Biraz sesi az ama o da yeterli. Ha bir de Guitar Hero falan tarzı oyunlar oynamak istersen DS'de lite alman şart. Yine de sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yok ya gh böyle abuk subuk bir ağparatla oynanıyormuş sevemedim böyle geniş ekranlı oynayayım diyorum sanırsam gidip alacğaım o aleti.. 6 ay garanti veriyorlardı ama umarım bir sorun olmaz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 vaperon said: XL niye alıyorsun ki? E-bay'den aynı fiyata 3DS alırsın. 1 ayda gelir belki ama gelir. kargo dahil 350 türk lirasına 3ds'yi nerden alıyorsun ya? 250-300 dolara arasına satıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bende 3ds alıp,almama konusunda kararsızım. 3ds xl çıkarmı acaba yakın zamanda diye merak ediyorum(büyük ekran cok güzel frp oyunları için). Ayrıca şu bir gerçek ki gözü yoruyormuş tersini iddia eden duymadım belki bir sonraki sürümünde düzeltirlermi,bir çözüm bulurlarmı diye düşünmüyor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evlenicen, doktor cikican hala oyuncak mi aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 3DS'nin yeni versiyonun beklemek en doğrusu da, Lite'ın eski oyun olayını kontrol et yine de almadan. Ben denemedim hiç, öyle olduğunu biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 eski oyunları emülatörle bilgisayardan oynamaya karar verdim 15 dakika sonra almaya gideceğim sanırsam çok kararsızım küçükken hep gameboyum olsun siteyip de bir türlü sahip olamamıştım içimde uhde kalmıştı oynlarına baktım bayaada güzel oyun varmış ama eski oyunları da oynamak istiyorum.. GBA bile alaiblirim üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Öyleyse sana bir tavsiye: Chrono Trigger oyna ilk iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar