Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball anilari (aka. Aragazi veriyorum yuruyun yigitler savasa)

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki:

su gormus oldugunuz resim ben brad ve tharkasın tuzlada yaptığı paintball maçından önce çekilmiş bir resimdir. Resimde gördüğünüz şortlu yakışıklı savaşçı benim (bakmayın kötüme uygun pantalon yoktu) solumdaki brad onun solundaki de THARKAS!!!

şimdi arkadaşlar uzun lafın kısası demek istediğim şudur ki: Hep beraber lahey vahey diye bir galeyana gelelim 5-5 6-6 bir paintball maçı düzenleyelim. Tuzlada gider çatır çutur oynarız. Ulaşım kolay.. Fiyat 15 milyon adam başı. Ekstra mermi 5 milyon

nası ya biz kişi başı 30 milyon veriyoruz ekstra mermi 10 milyon
ne biçim yer lan orası ehue[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

:) Kesin tarihi belli mi ona göre gelip gelemeyeceğimize karar verelim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

volfi
hoca öyle olmuyo
yani düşerken bile sıktım ben mermi
o derece :)
hakkatten olmuyo öle emin olmadan sıkmam muhabbeti dandun gleişi güzel karşıyı tırsttırma amaçlı sıkışlar oluyor[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

böyle diyorum ama
sıktığım gibi
mouth shot um var 4 tane benim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem ben sıkmayanını görmedim valla
hele zegna dandun khaldun şeklinde
birde raider gibi ballı birine karşı sıkarsan merminde bitiyo inan yani
raad la ne sıkmıştık herife adamda şeytan tüyü vardı
adam öldüm dedi
hakem yok ölmedin diyo
öyle yani[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz tuzladaki yere gitmek gene biraz zor olur varsa istanbulda daha guzel ve yakin bir yer bilen orayada gidebiliriz.
gerci adamla konusurum muhtemelen alir bizi kadikoyden otobusle ama gidis donus 6 milyon bisey tutabilir.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 03 Eylül 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tuzlaya gidiş kolay bakmayın. bostancıdan trene binicez fatih durağında inicez. ordan otobüs alacak zaten. Bu arada paintballda olabilecek yegane şey sağa sola koşmak.. vurulursan da ufak bi ısırık gibi bir acı. Zaten baya kalın kıyafetler giyiyorsun da ben ısırık gibi bir acıyı şortla oynarken popodan vurulunca almıştım düşün hiçbişey hissetmezsin nromal kıyafetle heralde.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...