Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Duke_Guybrush Tharkas nameless13 Estel_Anorien Brad şimdilik 5 kişi var 7 kişi kaldı :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) napalim ankaradayiz bizfde burda topluyoruz tayfa aslinda pati bulusmalari fln olsa {19. paticik paintball bulusmasi} :) turnuvalar olsa fln[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çok pis gaza geldim wallahi :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki: su gormus oldugunuz resim ben brad ve tharkasın tuzlada yaptığı paintball maçından önce çekilmiş bir resimdir. Resimde gördüğünüz şortlu yakışıklı savaşçı benim (bakmayın kötüme uygun pantalon yoktu) solumdaki brad onun solundaki de THARKAS!!! şimdi arkadaşlar uzun lafın kısası demek istediğim şudur ki: Hep beraber lahey vahey diye bir galeyana gelelim 5-5 6-6 bir paintball maçı düzenleyelim. Tuzlada gider çatır çutur oynarız. Ulaşım kolay.. Fiyat 15 milyon adam başı. Ekstra mermi 5 milyon nası ya biz kişi başı 30 milyon veriyoruz ekstra mermi 10 milyon ne biçim yer lan orası ehue[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ulan kelle nerenle okudun yazıyı? adam başı 15 milyon veriyorsun kıyafet ve 50 mermi için.. ondan sonra tur arasında ekstra 25 mermi 5 milyon.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki: ulan kelle koptum walla :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 radın uçusu rambonun gazı angelfire'ın düşüsü ve prodigy'nin team killerinin üstüne paintball tanımam hoca ben.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 :) Kesin tarihi belli mi ona göre gelip gelemeyeceğimize karar verelim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 allah allah alın size bi komutan daha geliyo ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 her gun oynayabilirim, fiyatida uygun, zaten vurucagima emin olmadan ates etmediigm icin mermilerim de kalir, ben varim[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bende warım da tarıhe bakar durumum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 volfi hoca öyle olmuyo yani düşerken bile sıktım ben mermi o derece :) hakkatten olmuyo öle emin olmadan sıkmam muhabbeti dandun gleişi güzel karşıyı tırsttırma amaçlı sıkışlar oluyor[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 böyle diyorum ama sıktığım gibi mouth shot um var 4 tane benim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oynadim, biliyorum abi :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bilmem ben sıkmayanını görmedim valla hele zegna dandun khaldun şeklinde birde raider gibi ballı birine karşı sıkarsan merminde bitiyo inan yani raad la ne sıkmıştık herife adamda şeytan tüyü vardı adam öldüm dedi hakem yok ölmedin diyo öyle yani[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Duke_Guybrush Tharkas nameless13 Estel_Anorien Brad Volfied Fedaykin Jacabo Tarih olarak haftaya c.tesi yani 11 Eylül düşünüyoruz.. ikiz kulelere saldırının yıldönümünde birbirimize saldırıcaz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yalniz tuzladaki yere gitmek gene biraz zor olur varsa istanbulda daha guzel ve yakin bir yer bilen orayada gidebiliriz. gerci adamla konusurum muhtemelen alir bizi kadikoyden otobusle ama gidis donus 6 milyon bisey tutabilir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 03 Eylül 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 estel sunu 2 hafta sonra yapsanız :) amelıyat olcam pazarteside :) 2 hafta sonrasında dıkısler alıncakmıs o zaman gelırım da hıc oynamadım bı sakatlık fılan cıkmıyorsa oynabılırım yınede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 estel Yaz beni de[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tuzlaya gidiş kolay bakmayın. bostancıdan trene binicez fatih durağında inicez. ordan otobüs alacak zaten. Bu arada paintballda olabilecek yegane şey sağa sola koşmak.. vurulursan da ufak bi ısırık gibi bir acı. Zaten baya kalın kıyafetler giyiyorsun da ben ısırık gibi bir acıyı şortla oynarken popodan vurulunca almıştım düşün hiçbişey hissetmezsin nromal kıyafetle heralde.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oha nasil sıktın benim butun vucudum mosmordu ard arda 5 hafta oynadiktan sonra..[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj Popeye tarafından 03 Eylül 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ehe 2 hafta sonra yaparsanız gelırımde ben yıne kalım o lıstede pazartesi ayagımdakı platınler alıncak ıste ne dıyım ıyı olursa gelırım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kıyafetler boy olarak kısa geliyo bana kilyos ta biyer vardı Akay Paintball biz hep oraya giderdik artık normal kıyafetle oynamaya başlamıştım eheh[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Duke_Guybrush Tharkas nameless13 Estel_Anorien Brad Volfied Fedaykin Jacabo Kivi al lan soth[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 jacabo kiz kardesim bile oynuyor paintball sana bisey olmaz:)İ en kotu ihtimal sote yaparsin bi kosede oyunun boku cikar:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar