CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahah adam gözdağı vermiş halka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 basbakanin gencleri: http://www.digitalboomerang.com/2007/wp-content/uploads/2009/07/storm-trooper-ymca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ardeth said: tabi ki korkunç abi adam pasif gaddafi bunu savunabilecek biri çıkacak mı bakalım ve nasıl bir mantıkla savunacak çok merak ediyorum örnek: bu öğrenciler hükümeti yıkmak için kurulmuş bir komplonun parçasıdırlar, haberleri yoktur. öğrencilere acıdığımız için karşısına kimseyi çıkarmıyoruz, ancak ilerlemek, yükselmek isteyen, hele hele cumhuriyet tarihinin en iyi on senesini gerçekleştirmiş bir hükümeti düşürmek isterlerse, eminim ki elini vicdanına ve gönül gözüne koyan her öğrenci (anarşik olanlar değil, bilim yuvasına okumaya gelenler tabiki) bu komplonun karşısında göğsünü siper edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bone said: http://i.imgur.com/lJDqp.png rednecklerden bile daha aptaliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nerde patinin şakirtleri? ulan yatacak yeriniz yok yeminle başka da bişey değil he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ascraeus said: geçmişteki sağcı solcu çatışmaları demekki böyle adamların elinden çıkıyormuş. aha şu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 5-10 bin genç az demiş ama 100 bin cıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adam rahat abi, ipimle kusagım dese yeri su saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Aklıma şu video geldi başbakanın dediklerini okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi 2. tip ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tayyip bu ygs den cok oy kaybedicek bu sacma inadi birakmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Kaddafi ve esad in da proestolarla ilgili benzer mesajlari var ulkelerinin durumu belli. hayir o kadar gosteri var o var bu var suraya sevk ettik burasi da inceleme yapicak dicegine yok ulan yok, cikmayin sokaga biz daha cogunu cikaririz neden? walla anlamiyorum, anladigm seyleri de zaten iyiye yoramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tam bir kahve genci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu adamın gerçek yüzü bu işte, hala anlayamadı bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Abi simdi yine kizacaksiniz da cift tarafli bakmiyorsunuz ya. Tamam talihsiz bir aciklama, tamam bildigin hitler junge tribine girmis eyvallah ama. Gunlerce facebooklardan oradan buradan cumhuriyet mitingi diye ortaligi ayaga kaldirip sonra tuncay ozkani cikarip kuduz kopek gibi hukumete hakaretler yagdirtip hukumeti devirmeye calismadi mi ''sizinkiler'' ? Yani her zamanki gibi aynisiniz. Biz yapinca iyi onlar yapinca kaka. Ne diye bagiracaklar demissiniz bir de, bagirmak isteyene bagiracak sey cok. Cikar tayyip milleti gazlar demokrasiye karsi olanlara karsi miting yapicaz su saatte surada olun der kac 10 bin gelir sizce? gidilir demokrasi sarkilari soylenir vs. Ha bu adam bunu yapsa islam devrimi diye paniklersiniz. Ama cumhuriyet mitinglerinin kalitesinden hicbir farki yok diyorum ben de. edit: ha bu arada YGS olayi da rezalet yani onu savunuyorum falan sanmayin. Genclerin bunun icin cikip yurumesi de gayet normal. Bunu elestirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 speys çok kasıyosun bazen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sizinkiler, bizimkiler. ama olsun olm yol yaptılar şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 onu eleştirmiyorsun da neyi eleştiriyorsun abi. adamlar ortada bir sorun olduğunu kabul etse en azından, yine bi derece kabul. ama herifler hala ısrarla ve yüzsüzce inkar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yok abi gencleri cikarip yurutme olayina diyorum. YGS ye lafim yok. Liberal sen de tirnak icinde yazmanin anlamini ogren bir once, ondan sonra laf yetistirmeye calisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Başbakan dediğin böyle olmalı ya vallahi seviyorum ben başbakanımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sipeyskeyk said: Abi simdi yine kizacaksiniz da cift tarafli bakmiyorsunuz ya. Tamam talihsiz bir aciklama, tamam bildigin hitler junge tribine girmis eyvallah ama. Gunlerce facebooklardan oradan buradan cumhuriyet mitingi diye ortaligi ayaga kaldirip sonra tuncay ozkani cikarip kuduz kopek gibi hukumete hakaretler yagdirtip hukumeti devirmeye calismadi mi ''sizinkiler'' ? Yani her zamanki gibi aynisiniz. Biz yapinca iyi onlar yapinca kaka. Ne diye bagiracaklar demissiniz bir de, bagirmak isteyene bagiracak sey cok. Cikar tayyip milleti gazlar demokrasiye karsi olanlara karsi miting yapicaz su saatte surada olun der kac 10 bin gelir sizce? gidilir demokrasi sarkilari soylenir vs. Ha bu adam bunu yapsa islam devrimi diye paniklersiniz. Ama cumhuriyet mitinglerinin kalitesinden hicbir farki yok diyorum ben de. edit: ha bu arada YGS olayi da rezalet yani onu savunuyorum falan sanmayin. Genclerin bunun icin cikip yurumesi de gayet normal. Bunu elestirmiyorum. Biz yapınca insan bıçaklamıyoruz, adam vurmuyoruz, mafiacılık oynamıyoruz. O cumhuriyet yürüyüşleri sadece yürüyüş, ama bu başbakanın gençleri herşeye kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam skandalı protesto edenlerin karşısına adaletsizliği savunan gençler çıkarırım demiş, neresi normal bunun. neresi denk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 10000 akpli kaç kişiyi yok edermiş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam direkt tehdit etmis hala talihsiz aciklama falan diyosunuz. saka gibi ya basbakan, haklarini arayan liseli gencleri tehdit ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar