lizardking Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 PS3 'ümü evdeki projektöre bağlamak istiyorum ancak playstation'ın üzerinde çifttarafı da resimdeki kablodan var. projektörde ise.. yukardeki girişten var.. tek ucu hdmi diğer ucu alttaki gibi klasik monitör girişli kablo alsam işimi görür mü? görmezse ne görür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Görür. DVI-HDMI dönüştürücüler var, alırken dikkat et erkek-dişi olaylarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Görür, HDMI to DVI diye arayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 teşekkürler ama görüntü kalitesinde bariz bir fark olmaz değil mi? internetten ısmarlayacağım çünkü hayal kırıklığı olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fark olur. hdmi nere vga nere projektorde kalitesizse fark olur haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Teoride olmaması lazım, ikisi de dijital arabirimler. Analogda olduğu gibi kablodan dolayı bi kalite kaybı falan söz konusu değil. Ama dijitalde de paket kaybı sorunu olabilir, bu da görüntünün gecikmesi, frame kaybı, vs. gibi durumlara yol açabilir. Herhangi bi kablo yeterli olur muhtemelen ya, ama yine de güvenemem dersen, alıp kullanmış ve memnun kalmış birinden tavsiye alman daha iyi olur. Edit: Resimleri değiştirmişsin, önceki resimlere göre yazmıştım ben. HDMI'dan VGA'ya geçişte baya bi kalite kaybı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 birçok oyun salonunda kullanıliyor bu sistem.. gidip 5dk bilgi alabilrsin direk en cok hasir nesir olan adamdan :) sağlıkli bir bilgi olmus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bende sonradan fark ettim =) vga olmadığını teknolojik bilgim çok zayıf sanırım . bilgisayarımın hdmı girişi ve monitör girişi var.. playsation ve projektörü bilgisayara bağlayıp projektörden hiç kablo satın almaya gerek kalmadan görüntü alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o şekilde olmaz, HDMI-VGA dönüştürücü alman lazım, kalite kaybı olur ama oynanmayacak bir hale de gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bizim arkadalş baglıyordu aman ası baglıodu bilmiyorum 4 kişi fifa atıyoduk fena ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 genelde ekran kartlarının yanında verirler bu çeviriciden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar