NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Askerlik konusunda bilgi edinmek için link versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu arada askerin teki sizin dönem şanslı gibisinden birşeyler söyledi ama fazla dinlemedim. ramazanda yormazlar fazla sonra zaten bayram tatilliniz var dedi, nası olucak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 df said: ben istanbul küçük yalı'da gireceğim yarın. Babam araba ile gidecek o tarafa ama sabah 6 da. gitsem işimi görebilir miyim o saatte acaba. hazır araba gidiyorken otobüs çekmeyeyim zaten tek otobüs ile gidilmiyor. Git git, 1.5 saat beklersin sonra açarlar kapıları. İşini hemen bitirir çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu sabah 5te gittim izmir / gaziemir. önümde 160 kişi falan vardı. 7 - 7 buçuk gibi içeri almaya başladılar. 11 buçuk civarında bitti tüm işlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 iyi iyi baya azalmış sanırım bende yarın sabah orda olcam kimseler olmaz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sipeyskeyk said: Bugün 3'te gittim, 8-5 yazmasına rağmen almadılar beni. Bugün git yarın gel dediler. Welcome to TSK. İşlemlerin tümü 3-4 saat sürüyor, sen en erken biten haliyle bile mesai saati dışı olacak şekilde gidersen hiçbir kurum almaz, TSK ile ne alakası var? Adamlar 5'te kapatıp gitmiyor hatta, içeriye bir kez aldıkları adamın işi 8'de de bitse bitirene kadar kalıyorlar, öğle arası vermiyorlar falan, gayet özverililer aslında. Bile bile lades yapmayacaklar ama tabii ki, ben olsam ben de almam. İçerideki sürece, anlamsız beklemelere falan laf etsen neyse de şu dediğin senin mantıksızlığın olmuş biraz valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 7 de girdim 11 de çıktım bugün. beklediğimden iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 1 de gittim şimdi geldim Küçükyalıdan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çok az kişi vardı zaten. 100 kişi alıolardı 103. kişiydim arkada da az kişi vardı. benim şanssızlığımdı biraz =) geldi geldi 2 önümde bitti arkadaş bu kadar olur. =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 az mı cod training yaptık. acemilik vız gelir bize =) "comrade comissar comrade comissar why are we using potapos instead of real granades" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Masakari said: 1 de gittim şimdi geldim Küçükyalıdan (:ben de 1 de gittim sınav 1.20 de basladı 2.20 de bitti aynı ekipte girdik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kgns said: Masakari said: 1 de gittim şimdi geldim Küçükyalıdan (:ben de 1 de gittim sınav 1.20 de basladı 2.20 de bitti aynı ekipte girdik sanırım Evet. Ben kalem silgi dağıtan elemandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben Narlıdere'de 6 da gittim, 7.30 da falan girdik, 12'de çıktım. hayırlısı artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baggio said: kuvvet seçimini kara-jandarma-hava-deniz sırasıyla, sınıf seçimini de piyade-topçu-tankçı sırasıyla yapmalıymışız. şununla ilgili hiç bişey yapmadık biz izin kağıdı yazdık sınava girdik o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben ayın 1'inde Küçükyalıda girdim sınava. Sabah 5'te gittim sıra almaya aldığım sıra numarası 200 küsür. Sora astsubayın biri geldi saat 7gibin ortalıgı dagıttı 5erli sıra ol 3er li sıra ol yok 50şerli olun bizim sıra yalan oldu tekrar sıra yaptılar 350 lere kadar geriledim.. Sınava gireceğimiz binada inşaat vardı. Alan tehlikeli sayılmazdı ama band çekilmiş bölgede çimlerde oturan elemanlar vardı. Nerden geldiği belli olmayan asker "Ben revirciyim! başıma iş açmayın hüeytt" diye ortalarına daldı. Komik bi durumdu yani. Sıra dan sıraya girdim. Oruç ta tutayım dedim ramazan ilk günü diye sahurda 5 bardak su içmiştim.. 12.5 a kadar mesanemi nasıl tuttum bana sorun.. Evet 12.5 da bitti sınav 7bucuk saatte anca tamamladım. Sınav ilginçti küçücük masalarda ikişer kişi oturduk a5 boyutunda müsvette kağıt verdiler 50 soru vardı. Soruların hepsi mantık sorusuydu. Benim mantığım daha çok oruç, çiş, yorgunluk ve uykusuzluk üzerine çalıştığından soruların ancak yarısına kadar dayanabildim. Gerisini boş bıraktım yemişim sınavını dedim. Zaten sınav formalite ama çıkışta millet soruları tartışıyordu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sorular kekti ama ya. a5 biraz küfür gibiydi bende a5 inize mi kaldım lan diye atarlanıp onu da kullanmadım. öle bak işaretle şeklinde basit sorulardı zaten. en kötü 50 de 48 gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bnm kuzen gidiyo bu donem. bende muhtemelen 2012 ağustosta gidicem. hepinize hayırlı teskereler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 df said: sorular kekti ama ya. a5 biraz küfür gibiydi bende a5 inize mi kaldım lan diye atarlanıp onu da kullanmadım. öle bak işaretle şeklinde basit sorulardı zaten. en kötü 50 de 48 gelir heralde. yedek subaylığın hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 daldırıp özel mesajdan cevap atmışım sana =) hiç sevmedim şu sistemi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Laorx said: df said: sorular kekti ama ya. a5 biraz küfür gibiydi bende a5 inize mi kaldım lan diye atarlanıp onu da kullanmadım. öle bak işaretle şeklinde basit sorulardı zaten. en kötü 50 de 48 gelir heralde. yedek subaylığın hayırlı olsun. abi ciddi misin. ben de hepsini yaptım lan. 47-48 gelir. hasss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abi inanmayın şöyle şeylere. Makineci, ucundan tıp ve müzikle ilgili falansanız zaten kaçışınız yok, onun dışında sınavda ne kadar iyi yaparsanız kısa/uzun tercihinizi o kadar dikkate alıyorlar. Diğer türlü olsa herkes sıfır çekerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben de iyi yapanın tercihini daha çok dikkate alıolar diye duydum. kısa yazıp full fln yaptım. göreceğiz artık. iki türlü de aynı derece koyar gerçi. farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yani bana 3 albay tarafından sınavda yapabildiğin kadar iyi yap dendi. Ben de baya baya çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 birisi sonucları ogrenmek ıcın e sifre gereekıyor demıstı dogrumudur o, öyleyse gidip alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi e-şifre geyiği kaç senedir var, hala bitmedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar