Baggio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bunu da ben açayım bari, kimler geliyor benimle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 çok büyük ihtimal ben. edit: yani büyük ihtimal bile değil aslında, tecil bitiyo temmuz sonu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sizi gidi nublar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 beenn bi akslilk olmazsa ama ins almazlar lan beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yapin bitirin, agustos celbi de iyidir ayrica 2010 agustosta gittim ben 2 ay once dondum. yani hava sartlari olarak en uygun celb bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ağustos iyidir aynen geleli 2-3 ay oluyo bnm de 2010 ağustos gittim iyi dönemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Nisan en kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bütün bahar-yaz askerdesin, serin yer çıkmazsa nereye kral :p Soğuğun çaresi var, sıcağın yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ben de gideceğim Ağustosta heralde tecil tecil ede ede gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben gidemiyormusum yetismezmis diploma fln bi dahaki hangi ayda oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Baggio said: Bütün bahar-yaz askerdesin, serin yer çıkmazsa nereye kral :p Soğuğun çaresi var, sıcağın yok abi. hıhı var soğun çaresi. -10 da -20 de ordu jimnastiği yaparken hatırla beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 senko said: ben gidemiyormusum yetismezmis diploma fln bi dahaki hangi ayda oluyor? Bu donem mezun oluyorsan son sinavin aciklanir aciklanmaz mezuniyet belgesi alip yardir subeye. Bu sekilde Agustos'a yetisen arkadaslarim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yaz okulu var benim panpa ondan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 45C de yaprak kimildamazken colak bir tepeye tirmanirken elde g3ler uygun adim yuruyun de goreyim :) izmir de yaptik ordan biliyorum. 2.5 saat su icmeden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 daha cok var sıze339lar nereye saklandı hacı peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Baggio said: Bütün bahar-yaz askerdesin, serin yer çıkmazsa nereye kral :p Soğuğun çaresi var, sıcağın yok abi. çaresi yoka bi soğuğun da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bizim sistem şuydu; içlik+kazak+kamuflaj+parka+kürk+sıcak su torbası. Tabi o zamanlar şafağımız çoktu,şimdi rahat nöbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malakas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ben de gideceğim ağustosta inş yedek subaylık çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kısa dönem 337'lerin döndüğü şu günlerde 341'lerin yusuf dozajı biraz arttı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 upla maması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Beyler kararını aldırmış olanlar Temmuz'da dosyalarını almaya gitmeliler artık şubelerine, atlamayın kazara. Karar aldırmamış olanlar için de son birkaç gün sanırım, belki de son gün bugündü bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 torunumun torununun torunu vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar