Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bununu tuşunu istiyorum ben. Çok alışmışım kullanmaya. Bir saat aradım nette bulamadım. Var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 up tuşu yok ama adres bara dikkat edersen orda dizinlerin adı var.onlara tıklayabiliyosun. istediğin up seviyesine gidiyosun böylece. daha kullanışlı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ALT + UP GERGE said: Bir saat aradım nette bulamadım. http://tinyurl.com/3qk7xtt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Onu biliyorum abi. Up tuşu istiyorum ben tıklanacak. Yok mu bir eklenti filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Adres çubuğunda görünen dosyalardan direk bi öncekine tıklayabilirsin :S Çubuk http://www.file-extensions.org/imgs/articles/faq/01-windows-7-explorer-window-with-show-file-extensions-disabled.png Edit : Atıyorum windows ta iken "up" a basman c: e gönderir. Zaten yukarıda var. Edit2 : Zaten kozalak'ta söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Backspace dediğin şeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 DeMiRMaSKe said: Backspace dediğin şeyi yapıyor. Backspace adı üstüne "backward" olayını gerçekleştiriyor. Gezdiğin klasörler arasından en son girdiğine tekrar döndürüyor. Ama bir klasörü ilk kez açarsan, C:Users....DesktopPaticik mesala, backspace'e basarsan desktop'a dönmez, daha doğrusu hiçbir şey yapmaz. Yukarıda ki adres çubuğundan takibi en mantıklı ve en rahatı, toolbar'a da gerek olduğunu sanmıyorum, sırf mouse'u 5cm sola kaydırıp adres çubuğuna basmayım diye, toolbar yüklemek ram ve işlemci israfından başka bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar