Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Şampiyonu Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caferağa'da çocuklar, benchin karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşılarında Galatasaraylı basketbolcular; Alba, Sylvia, Diana. Birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar. O Fenerbahçeli çocuk aklından geçiriyor "Benim de bir Diana'm olsa, ben de Alba Torrens alsam' diyor. 'Başkan bana niye yıldız almıyorsun? Bizde niye yok!?'' diyor
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ahahaha
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24465

hayır iki kulüp de aynı şartları sunsa fenere geleceğini sen de biliyorsun. böyle gülmeler falan, binecem üstüne vuracam kırbacı gülüşü.
Mesaj tarihi:
Yoo?
WADA kararlarını beklemeden oyuncusunu yollayan, yollarken tek yöneticinin yanında olmadan ülkeden tek başına ayrılması ve kendi cebinden 100 bin dolara yakın para harcayarak tuttugu uzman kisilerin yürüttügü yogun calısmalar sonucu aklanması gibi vefasızlıklara imza atılırken Fenerbahce'ye imza atmaması gayet de mantıklı ve gecerli sebepler.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Caferağa'da çocuklar, benchin karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşılarında Galatasaraylı basketbolcular; Alba, Sylvia, Diana. Birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar. O Fenerbahçeli çocuk aklından geçiriyor "Benim de bir Diana'm olsa, ben de Alba Torrens alsam' diyor. 'Başkan bana niye yıldız almıyorsun? Bizde niye yok!?'' diyor

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şu egomanyaya bir son ver önce bizim şampiyonluk sevincimiz bitsin çık seneye şampiyon ol öyle sevin bari :) ha Diana olayına gelince sanırım kulüpten çok fazla istekleri olmuş bu yüzden vazgeçilmiş yoksa GS'ye neden gittiği de belli zaten penny ile aynı şehirde bulunmak için :) he bence ortada da ragelik bir olay yok bence FB yönetimi taraftarı tatmin etmek için çıkıp açıklamış sonuç olarak bunlar profesyonel sporcular arda'ya falan benzemezler bize böyle yukarıdaki gibi saçma sapana sapıtmalar(gerçi alıştı pati ahalisi sanırım maskaradaya ama :( ) yerine başarılar dilemek düşer.
Mesaj tarihi:
lan dunyada taurisiden baska basketbolcumu yok , alırız baskasını adamlar altı ustu bayan basket subesine bir transfer yaptı dunyalar bunların oldu cocuklar gibi senler artık :D
Mesaj tarihi:
taurasi transferinin fb ve gs tarafında sebeplerini bilemiyorum ama kadının gs'ye transferi sonrasında fb'nin resmi sitesinden boyle bir acıklama yapması kulup adına iyi degil. fb'yi kucuk dusurucu yani bence.

sonuc olarak sen alamadın, rakibin aldı iste. parası fazladır, sartları agırdır farketmez. ben acıkcası bu para talebi konusuna inanmadım pek. transfer konusunda rakiplerine hava tasalamak icin paralar sacıldıgını dusunursek, inandırıcı degil.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

taurasi ismini fenerbahçe çubuklusunun ustunden ogrenenler gelmiş şimdi burda bize basketbol ogretmeye çalışıyolar. ahahah yazık.

ya bırak simdi mokoko ahahah.
olur boyle transfer calımları falan, relax.
  • Yeni Oluştur...