ibosch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bilgisayarimda stabilite sorunu vardi.Gigabyte forumlarina sordum, cpu bent pinini kontrol et dediler.Cpu bent pinin de bi sorun varsa nasil anlarim ? Yerini tam bilmedigim ve riskli bisi oldugu icin servise goturdum makinayi, bent pinde sorun olsa bilgisayar zaten calismaz dediler ellemek istemediler.Gigabyte da cpu bent pinini kontrol et diyo anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 büyük ihtimalle sana " check your cpu for bent pins" dediler işlemcinin pinlerinden eğilen bükülen var mı kontrol et demek istemişler. - captain obvious reported - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aynen stimpak'ın dediği gibi servisin de bent pin diye bir şey olduğunu kabullenip ellememesi müthiş yalnız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bunlar çok fenadır ha, 1 tanesi bile yamuk olsa girmese kırılsa falan cpu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benim zamanında amd 4200x2 nin iki tane pini kırılıp düşmüştü, arkadaşın babasına verdim elektronikçiydi adam gayet taktı yaptı valla. hala çalışıyor bi de işlemci fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ibosch said: Yerini tam bilmedigim ve riskli bisi oldugu icin servise goturdum makinayi, bent pinde sorun olsa bilgisayar zaten calismaz dediler ellemek istemediler Hakkaten böyle bir şey dedilerse efsaneymiş o servis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar