escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=192700654107577&oid=144776962253918&comments DHA dfsd lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şehven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tatmin olamadım görüntülerden, şehven olmuş. açık öğretim fotokopicisinden açıklama bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oha abi daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu olayı teaa 9 yıl önce fizik hocam söylemişti, şerefsizler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bu sefer yakındır, millet uyanmaya başlar sanırsam. Edit : ki evet bırak aöf'ü, öss sınavında doğu'da ki kopya muhabbetleri ben girerkende vardı, ondan önce de vardı. Şimdi hayli hayli vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 duymuştum ben bu olayların olduğunu doğuda.millet adres değişikliği yapıyomuş sırf sınıf geçebilmek için.artık çalışana enayi gözüyle bakılcak memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ama orada halk eziliyor!!! onlar sinava calisamiyorlar!!! yok. sdfsdf senelern once de ayniydi bu olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi açıkögretimde hep olan şeyki banada sansıma bi kere denk geldi Normal yani herkese yapılan muamele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 doğru çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bi de bir kaç kere abuk subuk forumlarda aöf'cülerin örgün okuyanlara karşı bizim kopya şansımız yok hocadan ders bile almadan her şeyi kendimiz çalışıp geçiyoz falan diye savunmalarına rastlamıştım eheueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Allahın belaları. Nasıl da hoşlarına gidiyor sınıftakilerin. Arz namus kalmamış. Ar damarları çatlamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 olm yıllardır var ki bu muhabbet aöf sınavlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 açık öğretim baya saçma bişey kapatsınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Hükümeti zor duruma sokmak için yapılmış bir komplodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 olay komplo değil gerçek. ama şu sıralar haber olması hükümeti zora sokmak için orası net zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ne zora girer ki hükümet de bundan hiç sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Açıköğretim diye eğitim şekli mi olur lan İşletmecilerin yatıp yatıp vize final zamanı okula gelmesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 anaa hiç bana rastlamadı bunlar ya :( ama 15 ocakta değildi sınav yahu 15 ocakta ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 evet. hükümet şimdi sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Açıköğretim ne lan ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bana neden böyle şeyler denk gelmiyor hiç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahhaha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 geleceğimi şekillendiren kader sınavım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 "Ben tatmin oldum"cu zihniyetler bundan da bi şekilde tatmin olurlarsa artık nasıl bir tatmin olma yapıları var onu araştıracağım. Çok hoş çünkü. Her şeyden tatmin olabil.Hah. Bir de haktan hukuktan bahsederler. Tiyatroda sakız çiğneyen bir başka zihniyet uyarılır, mevzuyu nerelere çeker halka anlatır ama bir maddeye göre uyaran kişiden duyamayız meseleyi. Ki doğru yargı için, iki taraftan da aksedilmesi gerekirken. Ne ala eşitlik. Hepsi mi böyle. -Evet, hepsi. Yazmadan geçemeyeceğim. Halbuki; "Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yasama geçmesini sağlamakla yükümlüdür. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar