Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, deneyimlerini paylaşmak için İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Ağaoğlu konuşmasına başladıktan kısa bir süre sonra yaklaşık 30 kişilik Öğrenci Kolektifi üyesi tarafından protesto edildi. http://www.youtube.com/watch?v=4SV0YB7BikQ Ayazma Mağdurları çektikleri reklam filmiyle Ali Ağaoğlu'na cevap veriyor. Ayazma? http://vimeo.com/17744342 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 millet "ay bu ne böyle" demiş. bana çok normal ve doğru geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/07/28/iste_agaoglunun_garaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ali Ağaoğlu kimdir ki, üniversite öğrencilerine vercek neyi olabilir. Şansı yaver gitmiş laz mütahit az bile yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 İyi yapmışlar. Zurnanın son deliği bir insan, ne anlatacak nasıl zengin oldum, para ile nasıl keyif çatılır, nasıl daha genç daha leziz ve daha seksi kadınlar ile günümü gün ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kendisi paraya tapan türk halkının yücelttiği biri işte. adam da bundan memnun, gövde gösterisi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ağaoğlu gibi görgüsüz bi adama az bile yapmışlar. gerçi esas suçlu İTÜ gibi bir üniversiteye o adamı konuşmacı olarak çağıranlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 okuldan bilmem ne klübü gibi grup övrenci çağırmıştır büyük ihtimalel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 az bile yapmışlar, beter olsun laz kurnazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kadınların aradığı özelliği para zannediyo denyo. http://www.yoqyoq.com/wp-content/uploads/ali-agaoglu.jpg oh wait.. mıhıh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ordan mezun olan inşaat mühendisleri çok giderler kapısına aga beni işe al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 aga degil, agaoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çıkartıp para destelerini fırlatsaymış yumurta atanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 az bile yapmışlar http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ali-agaoglu-cebinden-bir-deste-para-cikarinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ben yumurta atılmasını vitaminsizlik olarak görüyorum.Öküz gibi argümanlı soru hazırlarım orada bi yuzunu kızartırım daha süper olur.bırak şaşırdığım böyle olayların olduğu ünive niye konuşmacı olarak giderlerki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yaw yapmayin ali agaoglu o kadarda igrenc bir adam degil. Ilk olarak adam sonradan gorme degil bu adamin dedeside zengindi babasi dedesinin malini 10 a kaltlamis ali agaogluda babasinin malini 10 a katlamis bir adam. Yani kesinlikle basarili bir muteahit. Gayette cikip anlatabilir nasil zengin oldugunu. Bunun haricinde hakikaten yardimsever bir insan...butun aile fertlerini ki yalasik 1000 kisi varlar her sene tatile goturur otobuslere doldurarak ihtiyaci olana hep yardim eder. Ben bile sahit oldum kredi karti borcu yuzunden hapise giricek olan hic tanimadigi akrabasinin borcunu kapatti. Bunlar haricinde turkiyenin bir cok yerinde yaptirdigi okullar falan var. Maddi durumuna oranla inanin koctan cok hayir isi yapmistir bu adam. Her ofluda oldugu gibi maddi durum arttikca gorgusuzluk artar o konuda yapicak bir sey yok ama asla bir Emrullah Turanli (tasyapi) degil bu adam. Emrullah kamyon soforlugunden hukumet destegi ile buralara gelmisken bu adam ve ailesi isini dogru aparak buralara geldi. Her gun santiye santiye gezer isinin basindadir. Ayrica bazi yonleride gayet mutevazi. Asla korumalarla gezmez...yaninda manitasi yokken tek basina takilir kalamista, bilhassa marinada sik sik rastlayabilirsiniz. Yalnizken yanina gittiginizdede oturur sizle muhabbet eder giderkende hesabinizi oder:) Dedigim gibi koclarla karsilastirdigimizdada onlara gore on kat daha milli bir adamdir. tabi bir koc on tane agaoglu etsede genede ben bu adamin kazanmasindan hic gocunmadim gocunmamda. Ayrica yakinda koc ve sabancinin yillarca girmedigi enerji iserinede el atacak. Ben son derece taktir ediyorum adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 TD)Pentagram said: Ben yumurta atılmasını vitaminsizlik olarak görüyorum.Öküz gibi argümanlı soru hazırlarım orada bi yuzunu kızartırım daha süper olur.bırak şaşırdığım böyle olayların olduğu ünive niye konuşmacı olarak giderlerki. zakea prıltını harcadığınla kalırsın. yüzüde kızarmaz. "ahhaha sen hayal dünyasında yasıyosun ben gerceklerin isanıyım" der boş boş. gecer gider bütün mevzu. cocuklar sinirleirnden adamın acının acıtmak icin yumurta atmıyo, haber olabilmek için medyaya taşınabilmesi için tepkilerinin yumurta atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 amma hater doluymuş lan pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 adamin neden yuzu kizarsinki. Isini dogru yapiyor malinin arkasinda...evlerinde sorun cikarsa mutlaka ilgileniyor cozuyor sorunu kimsei magdur etmiyor. Hakikaten cok dusuk fiyatlara insanlari ev sahibi yapiyor. O evlerde her gecen gun deger kazaniyor. Insanlara yardimda ediyor artik servetinin 40da 1 iylemi ediyor 100de 1 iylemi bilemeyecem ama cogu zenginden fazla ettigi kesin. Geri kalan kazandiginida catir catir yiyor adam:) Ayrica hic bir dis gucede bagimli degil kimsenin kopegi degil. Kimsenin kicini yalayarak bu gunlere gelmemis. Yani anlamakta gucluk cekiyorum niye bu kadar kizildigini bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Çıkarıp hepsini satın alsaydı adam. Kişi başı 1m dolar veriyorum herkes kapasın çenesini diyebilirdi halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 THARKAS said: adamin neden yuzu kizarsinki. Isini dogru yapiyor malinin arkasinda...evlerinde sorun cikarsa mutlaka ilgileniyor cozuyor sorunu kimsei magdur etmiyor. Hakikaten cok dusuk fiyatlara insanlari ev sahibi yapiyor. O evlerde her gecen gun deger kazaniyor. Insanlara yardimda ediyor artik servetinin 40da 1 iylemi ediyor 100de 1 iylemi bilemeyecem ama cogu zenginden fazla ettigi kesin. Geri kalan kazandiginida catir catir yiyor adam:) Ayrica hic bir dis gucede bagimli degil kimsenin kopegi degil. Kimsenin kicini yalayarak bu gunlere gelmemis. Yani anlamakta gucluk cekiyorum niye bu kadar kizildigini bu adama. 10bin tl peşinat evin fiyatı 600k tl fasd. 2milyar dolarlık şirketin patronun oğlu mevkiinde gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 THARKAS said: Her ofluda oldugu gibi maddi durum arttikca gorgusuzluk artar o konuda yapicak bir sey yok ne biçim konuşuyorsun sensin görgüsüz terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Loxias said: THARKAS said: adamin neden yuzu kizarsinki. Isini dogru yapiyor malinin arkasinda...evlerinde sorun cikarsa mutlaka ilgileniyor cozuyor sorunu kimsei magdur etmiyor. Hakikaten cok dusuk fiyatlara insanlari ev sahibi yapiyor. O evlerde her gecen gun deger kazaniyor. Insanlara yardimda ediyor artik servetinin 40da 1 iylemi ediyor 100de 1 iylemi bilemeyecem ama cogu zenginden fazla ettigi kesin. Geri kalan kazandiginida catir catir yiyor adam:) Ayrica hic bir dis gucede bagimli degil kimsenin kopegi degil. Kimsenin kicini yalayarak bu gunlere gelmemis. Yani anlamakta gucluk cekiyorum niye bu kadar kizildigini bu adama. 10bin tl peşinat evin fiyatı 600k tl fasd. 2milyar dolarlık şirketin patronun oğlu mevkiinde gördüm seni benle ne alakasi var adam toki degil sonucta kazanicak birazda. ama anne baba calisan bir ailede 2bin tl kira oder gibi ev sahibi olabilecegin yerler yapti adam ve kesinlikle guzel yerler. 600 u ornek gostermissin ama 400 e de evler var yani ne kadara almayi dusunuyorsunki 80k tl ye falan mi? Ev sahibi olmak biraz zor olsun istersen. Benmi yanlis dusunuyorum anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Kaede said: THARKAS said: Her ofluda oldugu gibi maddi durum arttikca gorgusuzluk artar o konuda yapicak bir sey yok ne biçim konuşuyorsun sensin görgüsüz terbiyesiz herif cakma oflular alinmasin lafim onlara degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar